- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
krups8 #13122 üzenetére
Nem akarok megint ilyet..
Van egy elvem.. Sosem veszek kétszer ugyan olyan telefont.. Soha.
Nagyon szerettem a 820-at,de már a hátam közepére nem kívántam.. A kamera feletti részt 4x ragasztottam meg és ötödször is lifeg.. Gyenge az akku, és szerintem a kamerája sem valami hű,de szuper.
Szóval részemről a 820 a "szép volt jó volt,de köszönöm ennyi" kategória viszont volt olyan funkciója amit az N8-ban is nagyon szerettem és ebben is. Mégpedig a Glance.. Arról az egy dologról nem mondok le semmi pénzért. -
MK VII
veterán
válasz
krups8 #13098 üzenetére
3 hullám az a rezgés ikonja amikor teljesen lehalkítod a telefonodat.
A Lumia Camera pedig tudja az időzítést! -
válasz
krups8 #12972 üzenetére
A glance screent a gyorsnezet alatt tudod bekapcsolni,esetleg szukseg lehet a glance telepitesere,majd a gyorsnezet beallitasokba belépni ey engedni ha kéri a restartot. Utana a gyors pillantás menüpont alatt lesz. Ha van 2 partíció a gépeden akkor rakd fel masodlagosnak a w7-et es problema letudva.
-
-
-
-
válasz
krups8 #12957 üzenetére
Itt meg nincs mxplayer, a vlc meg elegge bugos , beta allapotban van. A moli fizetos de 30 napig full funkcionalitassal hasznalhato, ha letelik a 30 nap csak torolni kell es ujra telepiteni, vagy megvenni es hasznalni. Youtubera a tubecast nalam a best , tud streamelni miracast,dlna szabvanyos wifis tv-re. Zenere modern music, vagy a sonicxbeat.
-
-
válasz
krups8 #12951 üzenetére
Ez utobbi a legjobb dontesed , az xp mar nem tamogatott wp8 oldalrol sem . Rakj fel egy 32 bites win7-t , csontozd ki a szolgaltatasok kozul ami nem kell es tudod hogy a kikapcsolasaval nem okozol kar, illetve a grafikai effektek egy reszet is lodd ki, igy egesz porgos win7 lesz 1 magon is. Amiket linkeltem sajna nincs lehetosegem kiprobalni mert xp ohne itthon.
-
-
válasz
krups8 #12943 üzenetére
Ha az ujjad a vissza gonbon tartod folyamatosan akkor elohozza a futo alkalmazasokat es onnet is behivhatod. Vagy ha arra gondolsz hogy a bezaras utan is bazseval , akkor inkabb rakj ki egy csempet neki es csak egy klikk. Mit ertesz gyors sav alatt ? A bezaras utan valtani ugy tudsz aszamok kozt , hogy mikozben jatsza a zenet , de nwm latszik az app , megnyomod a hangero gombot es akkor elougrik a media lejatszo egyszerubb kezeloje fentrol. Leptetni,megallitani lehet benne. Ha kiloni akarod az appot akkor a stop music appot telepitsd , ranyomsz es kilovi a zene lejatszot.
-
-
-
válasz
krups8 #12931 üzenetére
Geprol ha a driverek telepulnek hozza , akkor a sajat gepben jelenik meg, wp820 neven , de ott illetve a telefonon is csak a download, fenykepek,zene ,videok,dokumentumok, csengohangok mappat fogod latni. Itt egy kis segitseg [link] illetve ha total commander alatt akarod latni es nem intezoben akkor a total commanderhez le kell tolteni a mtp kiegeszitest [link]
Erintesek beallitas alatt a dupla kopp,erzekenyseg s talan a rezges allithato. A gyors alatt alatt leled majd leled majd a jedi modot (glance screen) a tobb csempe megjelenitest ha kikapcsolod akkor egy nagy es ket kicsi teljesen kitolti a kepernyot... -
tisti1965
aktív tag
válasz
krups8 #12937 üzenetére
nálam a PC-n használt commander látja,illetve a sajátgép is,mint meghajtó.
vin7
lassan másfél éves a telefon,lekopogom semmi baja nem volt eddig.
mem karit is most tettem bele 2 hete,elvoltam a telefon tárhelyével.előtte csináltam egy HR-t /az elsőt/,de inkább csak azért hogy lepucoljam a telefont.
aztán minden szépen visszaállt.
ez idő alatt 2-3 szor fagyott le a telefon,de tudom az okát. -
-
-
brickm
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest