- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi94
őstag
válasz
TheBikerider #13439 üzenetére
Sajnos igen!
Pedig annyiból használt telefont vehetsz.
-
JamesLavelle
tag
válasz
TheBikerider #13415 üzenetére
Működik ez is, csak nem lehet nyelvet választani az elején végig kell menni egy csomó lépésen, így az appokat nem tudom visszaállítani, hiába végeztem biztonsági mentést).
-
JamesLavelle
tag
válasz
TheBikerider #13414 üzenetére
Igen, de megvan a telefon kb másfél éve. És ilyeneket nem produkált eddig, mostanában viszont egyre gyakoribbak voltak a hibák (magától ki-bekapcsol, sd kártya hiba, nem lehetett tölteni a telefont, bizonyos internet oldalakat csak félig olvasott be, majd lefagyott, a fényképeket a camera rollból nem lehet szerkeszteni stb.).
-
JamesLavelle
tag
válasz
TheBikerider #13411 üzenetére
Én vagyok az első tulajdonos. Az előélete annyi, hogy párszor leejtettem, az lehet, hogy nem tett neki jót. Nem volt moddolva soha. Ami még furcsa, hogy kártyafüggetlenként vettem és amikor hard reset van, akkor portugálul kommunikál, ráadásul nem is lehet rögtön átállítani a nyelvet és nem is tudom ilyenkor visszaállítani a korábbi appokat...na mindegy.
-
JamesLavelle
tag
válasz
TheBikerider #13410 üzenetére
Köszi, de sajnos nem tudom mi az a F.A.P....a saját alkalmazásokból most kettőt kipróbáltam (amik korábban fenn voltak), azok közül az egyiket felrakta, a másikat nem. A TV24-et, amit teljesen új appként raktam fel, azt is. Szóval egyáltalán nem értem. Talán az SD-vel van valami, bár akkor meg nem tudom, hogy egyes appokat miért rak fel...
-
JamesLavelle
tag
válasz
TheBikerider #13406 üzenetére
-
Heller2
aktív tag
válasz
TheBikerider #13388 üzenetére
Hát..hivatalosan nem hivatalos. Vagy fordítva, nem hivatalosan hivatalos. Szóval teszt üzem még bőven.
Volt ilyen téglásítás, de végül is nem lettek téglák a telefonok a MS megoldotta. Javították a dolgot. Ha meg tégla lesz, akkor kiharcolok egy új készüléket, hiszen az ő hibájuk, ők adták ki a népnek..teszteljétek báránykáim.
Letöltöd a Windows Insider alkalmazást. Futtatod, frissít, telepít egy csomót és fent is van a 10. Vissza meg a Windows Phone Recovery tool teszi a 8.1-et. -
Heller2
aktív tag
válasz
TheBikerider #13385 üzenetére
Én használom a W10-et. Bejön, vannak hiányosságok, nem minden működik rendesen, de igazából nem érdekel. Majd javítják. Első nap látványosan lassú volt, de most már magához tért, észre sem venni, hogy ez van rajta.
-
csabi94
őstag
válasz
TheBikerider #13373 üzenetére
Kijelző csere nekem is gyorsan megvolt. Ja nem, nem kijelző, hanem digitizer volt, de ha minden igaz, egyszer még kijelzőt is fognak cserélni a 820-on, mert van rajta pár fekete pötty (csak sötétben látszik). Már meg van beszélve, csak nem akarok megszabadulni a telefontól 2 órára sem.
Az meg a másik, hogy így legalább úgy használom, ahogy akarom, nem érdekel, ha az autóban egész nap a navigáció megy full fényerőn, mert nem érdekel ha beég, úgyis cserélve lesz.
Az újra meg tuti vigyáznék.
-
csabi94
őstag
válasz
TheBikerider #13370 üzenetére
De lehet, de alig nyújt többet mint a gyári, és ugyanannyiba kerül mint a gyári.
-
csabi94
őstag
válasz
TheBikerider #13368 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy az a szerencse, hogy nem nagyon romlik az üzemidőm. Így annyi, hogy mindig odafigyelek, hogy amikor elmegyek, akkor fullon legyen, és általában nincs olyan hosszú elfoglaltságom, amikor lemerülne. Viszont nem ritka az sem, hogy kora délután már töltőn van.
Meg külső akksim is van hozzá. A 640 2500 mAh-ás akksija jó lenne ebbe a telóba, brutál jó lenne.
-
csabi94
őstag
válasz
TheBikerider #13366 üzenetére
Üdv újra itt! Szerencsére én úgy jövök rá, hogy nincs szükségem többre (csak akksiban lenne), hogy nem cserélem le!
-
tisti1965
aktív tag
válasz
TheBikerider #8008 üzenetére
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #7670 üzenetére
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #7670 üzenetére
Nokia kollekciónál van nokia camera beta. Legalábbis nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest