Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
addikt
válasz
ruskop #12245 üzenetére
Nem tudom magyarra állítva a régiót hogy van, de amerikainál a Cortana "vezéreli" a "Quiet hours" szolgáltatást, ahol egyrészt fix időzónára (rendszeres ismétlődéssel) be lehet állítani, hogy a telefon ne fogadjon hívásokat (hívó félnél: most nem kapcsolható, nálad nem fogadott hívásként jelenik meg) valamint minden egyéb értesítést is némán jelezzen. Emellett a kiválasztott (nálam hotmail-es) naptárt figyelembe véve automatikusan kapcsolja be és ki ezt az "üzemmódot" amikor a naptárban "busy"-nek jelölt esemény van rögzítve. Ehhez még hozzá lehet adni, hogy ki legyen az, akinek a hívását még ilyenkor is átengedje a teló, valamint, ha valaki 3 percen belül 2x probálkozik azt hogyan kezelje. (átengedés vagy elutasítás)
-
Clemi
veterán
válasz
ruskop #12228 üzenetére
Első kérdésem a TC-vel hogy látod a telót, mert az enyém nem látja? A második, minek is kell szinkronizáló program? Az intéző miért nem jó? A telefon amint észrevetted, mondhatni mindent szinkronizál automatikusan a felhő tárhelyre (amit én úgy állítottam be, hogy van egy tükörmásolata a PC-n az egyik HDD-n). Vagy a zenéket akarod szinkronizálni? Szerintem sokkal egyszerűbb a másolás-törlés mint a szinkronizálgatás.
-
csabi94
őstag
válasz
ruskop #12167 üzenetére
Akku idő nem nagyon változott, de akinél egy kicsit változott, mindenkinél rosszabb lett. A kapcsolók cserélhetőek, de nem lehet a mobilnetet kirakni. Wifinél ha ki van kapcsolva, akkor ha ráböksz, akkor bekapcsolja, de ha újból ráböksz, akkor nem kikapcsolja, hanem belép a beállításaiba. A legtöbb viszont csak kapcsoló (pl. rotation lock, brightness).
-
Gymnova81
tag
Én végignéztem az összes hozzászólásod visszamenőleg 3 héttel is, de nem találtam sehol a leírásod, pedig végigbogaráztam rendesen.
Nem lehet hogy valakinek privát üziben írtad meg?
Esetleg ha szépen megkérlek, leírnád nekem privátba hogyan is tudom újrahúzni a már rajta lévő Black-et? -
Clemi
veterán
Szerintem a legegyszerűbb, ha beírod a keresőbe a Developer preview szavakat, és megtalálod a válaszod, de amúgy meg itt a pontos leírás
-
Clemi
veterán
Gyakorlatilag is. Már itt mosolyog rám a Black FW a telón.
Mostanra sikerült mindent ismét a helyére pakolászni.
Hogy egyszerűen fogalmazzak, mivel nálam a gari már szerintem nem játszik, bátran feltoltam rá a független szoftvert (nem tudom miben lehet más mint a T-Mobile verzió) amivel jött pár Bing alkalmazás meg valami program és hír gyüjtögető amit már le is szedtem és a refocus kivételével minden pöpecül működik -
Clemi
veterán
-
tixem
addikt
Hát ha erre gondolsz, akkor Sysapp Pusher?
az alkalmazásváltóban meg nem úgy volt, hogy eltűnik az X és swipe-olni kell lefelé vagy felfelé? Bár lehet hülyeséget beszélek mert valamelyik custom 8.1 videó rágta be magát az agyamba
-
Manka76
senior tag
Pusztán a téma miatt ma vissza tettem a tavaly letöltött Amber firmware-t a telóra (HU CV). Majd rányomtam a frissítésre és 15 perc elmúltával fenn is volt a Black. És a telefon még mindíg a HU CV-el üzemel. Onnan is tudom hogy az eredeti lengyel az T-Mobilos volt rajta, és a 4G-t nem lehet akkor bekapcsolni rajta.
-
HAL9001
csendes tag
Az ember azért nevezi magát értelmes lénynek, mert képes következtetni, a tapasztalatait összegezni és konzekvenciát levonni, a tanulságok alapján véleményt kialakítani. Amennyiben azt látom, hogy rajtam kívül még sokan ugyanazzal a hibával kapcsolatban panaszkodnak, jogosan gondolom úgy, hogy a hiba típushiba, azaz általános, a típusra jellemző. Igaz, hogy ezen típusra jellemző hibák miatt a 820-as nekem nem jött be, de ezen túl, a fentiek szerint jogosan ítélem megbízhatatlannak. Azok nevében nyilatkozom, akik tapasztalták a típushibákat, és nem mindenki nevében.
De mivel nem vagyok gyógypedagógus, ezennel le is zárom ezt az egész témát. Leírtam, amit akartam, remélem egyesek hasznára lesz.
-
tixem
addikt
ezt itt [link]
"A cumi, hogy nem lehet recovery mode-ba tenni ha rá van dugva a gépre."
hogy csináltad meg végül? Nekiindultam ez alapján is, a phone directions-től kezdve, meg a logout-os 620 fw update alapján is bekapcsolt állapotból de nem csinálja, csak újraindul a telefon, a szoft meg újra kidobja hogy retry. -
Heffi
őstag
Nálam is ezt csinálja, de én mindíg bekapcsolva tartom, így nem tűnt fel eddíg.
Kube: Run the map neked való alkalmazás.
-
trobi28
addikt
Köszönöm mindenkinek
Nem rosszak ezek a képek, talán az éjszakai képekbe lehetne bele kötni, de nem vészes
Még vacilálok hogy ez a modell legyen vagy a Lumia 925. nem tudom hogy megéri-e a plusz felárat (?)
Jelenleg egy Lumia 625 használok, imádom, jó telefon de a kamerájával nem vagyok elégedett -
pockhome
senior tag
-
sanyci
senior tag
Egyébként pont most néztem, hogy az outlokk.com-on a telón beállított csoportok se látszanak, pedig pont az lenne a felhő lényege, hogy minden szinkronba legyen mindennel.
Pl. tök sokszor előfordul, hogy vaalki ismeretlen számról hív az android-oss telómon, amit elmentek a telfonon névvel ha a hívó fontos valamiért, de később a PC-ről a gmail címjegyzékében adom hozzá a névjegyhez, a címét, email-címét, fotóját, stb. Ott rakom be valamelyik csoportba, ami természetesen percejen belül megjelenik a telón.Na ez hiányzik jelenleg a WP-n, hogy ez valahogy nem működik nekem a háttérben, és úgy tűnik, hogy nem csak nálam, csak más ezt nem is használja így... Pedig ez az okostelefonok lényege! (mondjuk van olyan "buta"-telefon is, ami ezt tudja!)
-
sanyci
senior tag
Az androidot én Action Launcher-rel használom, minimális widget-tel, a google-felhő és a többi rugalmas szinkronizálás miatt van androidos telóm, a csilli-villi engem sem érdekel... (pl. gyári ROM-ot használok, nem root-olgatok, stb.)
Nekem az L820-on gmail-es szinkronizálás "kevés a memória" hibaüzenettel leáll, ha hagyom, hogy a névjegyzéket is leszinkronizálja
(1800-2000 körűli a névjegyek száma)
Neked a gmail-ből leszedte a fényképeket és a csoportokat?
Az a fő bajom, hogy igazából senki nem tud megoldást, csak legfeljebb beszólogat, bármilyen fórumon is próbálok segítséget kérni.
De a hivatalos segítség is annyi, hogy az MS a google-re mutogat, a google az MS-re, pedig a teló és az outlook.com közötti szinkron nem hiszem, hogy a teló hibája lenne, SZVSZ valami az outlook-nál megy gallyra, mert volt hogy elsőre a webes felületen megvoltak a kontaktok fényképpel, hiánytalanul, majd a következő belépésre eltűntek a fotók és egy halom névjegy is...
Az outlook.com egyébként tud szinkronizálni a PC-s outlokkal? Mert akkor esetleg még az lehet, hogy van valahol egy PC-m, amin egyszer be lett állítva, és az cseszi el a rendszert... (van olyan munkahelyi irodám, ahol fél éve nem jártam, de a PC fut az asztalon, és pl. dropbox-szal szinkronizálgat, ha kell) -
törölt tag
-
peterk
senior tag
Én "mindig" takarékos módban használom a telefont egy ideje, és számomra nagyon bevált. Korábban próbáltam korlátozni egyes háttér appokat, meg ki-be kapcsolgattam a wifi-t, bluetooth-ot, stb, de így is merült rendesen. Néhány app meg szabályosan lezabálta az akkut, hiába tiltottama háttér folyamatait (pl. NFL Mobile). A takarékos móddal megoldódott a dolog. Minden be van kapcsolva a telón, wifitől bluetooth-on át az összes app háttérfolyamatai is engedélyezve vannak. Így azon kívül, hogy a push notifikációk nem érkeznek meg lezárt állapotban, a telefon azonnal minden funkcióra aktív, ahogy a kezembe veszem. A Bing időjárás pl. olyan gyorsan frissít, hogy mire felhúzom a lock screent, már a friss időjárás adatokat látom. Ugyanígy a series guide, az NFL Mobile és a többi live tile-os is azonnal frissül. Sőt, érdekes módon még az akksi állapot is mindig pontos, pedig az korábban nem takarékos módban el-el tért. Most viszont a lockscreen felnyitása után mindig jó értéket látok. (Insider pro akksijelzőjét használom, de a korábban használt battery monitor w/voice nevű is jól jelzi). Az NFL mobile is azonnal írja
Szóval annak akinek nem kellenek a push notik, ajánlom, mert többszörösére növeli az akksi időt. Igaz, én ritkán játszom, és zenét is csak néha hallgatok. Telefon, email, facebook, skype, némi böngészés és egy csomó app (espn scorecenter, nfl mobile, mindigtv és ezer más) amit használok, de csak akkor ha éppen használni akarom, különben direkt zavar, ha basztat az értesítéseivel.
És a bluetooth, ami mindig be van kapcsolva, hogy ha kocsiba ülök automatikusan kapcsolódjon a kihangosítóhoz. Így átlagban 2-3 napot bír, attól függően, hogy éppen mennyit nyomkodom.
-
hoffman_
nagyúr
- alacsony töltöttség 10-20% körül lehet. az engem is bosszant, hogy ezt nem lehet állítani
- a következő töltésig annyit tesz, hogy van mondjuk 78%-on az akku, benyomod, akkor egészen addig megy a battery saver, amíg töltőre nem dugod, utána automatikusan lekapcsol, és ha nem állítod be újra, akkor az első pont szerint működik.
- a mindig értelemszerűen azt jelenti, hogy folyamatosan megy, ez azért nem ajánlott, mert a spórolás miatt pár dolgot lekorlátoz, ami néhány app futása során gondot jelenthet.
batai15:
nyilván töltő nélkül nem sokra megyek vele
játszom a gondolattal, hogy kéne venni egyet...
-
Manka76
senior tag
-
Manka76
senior tag
"NaviFirm+" programmal szedtem le és a "Nokia Care Product Support Tool for Store" raktam fel. De a Nokiás progi is le tudja tölteni, de mindegyikhez kell a magyar Product Code (059R6C9).
A GDR3-hoz fel kell rakni a "Preview for Developers"-t, engedélyezni kell és utána ellenőrizni a telefon frissítések menüben a frissítéseket, telepít és kész is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged