- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hamham #11496 üzenetére
Nem hülye kérdés.
A frissítések terén aki PfD-t használ, ugyanazt kapja, mint aki nem, annyi különbséggel, hogy a PfD felhasználók előbb (és gyakrabban) kapnak OS frissítéseket, de firmware frissítéseket viszont később kapnak, mint azok, akik nem PfD-t használnak.
Vagyis összességében előnyös a PfD, mert előbb kapod meg a frissebb OS-t, csak Cyan helyett Black fw-vel kell használnod.Legalábbis én így tudom.
-
-
Khan13
senior tag
válasz
hamham #10180 üzenetére
Office hubban kell keresni a dokumentumokat, amit pedig adobe readerrel megnyitottál, azt onnantól abból is eléred. 8.1-től van benne file picker, ami hasonló egy file kezelőhöz.
IE 11 már megjegyzi a jelszavakat, illetve az MS accounttal szinkronizálja is.
Garancia ugorHAT, de nem feltétlenül foglalkoznak vele. Amúgy NCS és rá lehet flashelni a 8.0-t. -
tkesy
addikt
válasz
hamham #10174 üzenetére
"Először azt kérdezném, hogy tudom nyilvántartani milyen appokat raktam, fel hogy lehet ebből egyáltalán törölni",
A főképernyő alján van egy jobbra mutató nyíl, (vagy eltolod balra a "csempéket") utána kapod meg abc sorrendben a telepített app-ok listáját (fel-le lehet mozogni), és a nem kivánt app-ra hosszan rá kell nyomni, majd a megjelenő menüben ott a törlés lehetősége (is).
[l] "illetve ha jön vmi frissítés az appahoz azt jelzi nekem vmi vhol?"
Ha van akkor a Store csempéjén láthatod egy szám formájában, azt megnyitva meg utána az "update"-re nyomva ott lesz tételesen, hogy melyik alkalmazáshoz jött frissítés.
Ha jól tudom a 8.1től lehet már sd-re is appokat telepíteni, igaz?
Igen.
"Képeket ha készítek azokat a telefon memóriájába teszi, meg onedrive-ra is feltolja a másolatot, sd-re nem lehet menteni, nézegettem de nem találtam meg."
8.1 nélkül is választható, hogy képet, zenét, videót az SD kártyára mentsen. (Settings / System / Phone storage alatt lehet beállítani). Képet teljes méretében OneDrive-ra csak wifi-n tölt fel a WP.
-
Heffi
őstag
válasz
hamham #10174 üzenetére
Én a helyeben feltenném a 8.1-t mielőtt belakod a telefont. A módszert gondolom tudod.
Törölni úgy tudsz, hogy az alkalmazás nevét hosszan nyomod, majd eltávolítás. A MS fiókodban meg tudod nézni, melyek azok az alkalmazások, amit valaha valamelyik windiws-os telefonodra feltettél (vásárlási előzmények néven fut).
Igaz, 8.1-től választható az SD.
Én úgy emlékszem lehet a fényképeket sd-re menteni. Talán a kamera beállítások alatt, de nem biztos. Amúgy tedd fel a Noki Camera-t a gyári helyett.
-
tixem
addikt
Árában van, jó lesz. A garanciát azért erősen nézd meg valódi e.
Én az enyémet 50-ért hirdetem, novemberig garis még, független. De nem igazán kell senkinek se, pedig azt gondoltam, hogy a hivatalos forgalmazás megszűnésével nő az érdeklődők száma.
garanciát itt le tudod csekkolni imei alapján: [link]
Meg nyilván az alap dolgok, mennyire karcos a kijelző, hátlap mennyire van lelakva (sajnos elég sérülékeny, nehéz hibátlant kifogni, enyémen is van már pár apró karc meg ütődés, pedig tokban van hordva. Érthetetlen). A kijelző egész jól bírja viszont, 3 hónapig fólia nélkül volt de semmi nem látszik meg rajta. Azóta fóliázva van.Akármilyen használtat veszel, majd írjatok egy adásvételit, amiben fixálva van, hogy a garancia érvényes, illetve tehermentes a cucc (nincs rajta hitel) és nem lesz letiltva! Ja és természetesen, hogy nem lopott, tisztázott keretek között került az eladóhoz.
Ha mégis, akkor elő lehet venni az eladót, hogy na öcsi tartsd a hátad.
2 tanú kell majd hozzá csak úgy érvényes tudomásom szerint. Lehet a netről letölteni ilyen adásvételi sablonokat külön telefonra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest