- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
istnag
addikt
Én értem,csak nem túl nagy piac ez így már szerinted,amit ezáltal kvázi felad?
(#129) freeknight: Nekem éppen tetszik..
Szerk.: Ászak-Amerika 300 millió,abból 299 millió Iphone-t használ a maradék 1 millió meg börtönben van
Na jó biztos igazatok van,de én nem értem ..Gyártó cégnél dolgozom,azon vagyunk,hogy mindenhol jelen legyünk,versenyképes feltételekkel. -
pit stop
addikt
-
pit stop
addikt
Egy olyan szolgáltató pedig, mint a Voda Hu., aki a szolgáltatói ártámogatást sokadik szempontnak tekinti és ahhoz képest - bizonyos megfontolásokból - minimálisra húzza számíthat
Egyébként ennyiért, ilyen kamerával, egy "új" rendszert bevezetni kívánó telefonnak elég köhöm vicces szvsz.(#83) Blyan: Ott viszont meg a 72 másik 0-ért elhozható másik telefon mellett miért ezt hozná el user? Nokiának még van neve, de már nem akkora - Amerikában nem is volt.
Fm egyik wp8-ba sem várható, jól láttam?
-
vince
őstag
nem érdemes Bogék (sorry srácok) fényképezési tesztjeit etalonnak venni.
Azért a cikkben is említett ahol pedig azt érzékeli, hogy éles határok vannak a színek között, ott egyszerűen pixelesre veszi a figurát és a vonalak szőrösek lesznek jelenséget elég jól ki lehet szúrni a képeken... -
kolosanyi
veterán
Ez indok, hogy meg Samsung? Mi a baj vele? Szerintem semmi, miattam akármi lehet ha jó, az Ativ pedig jó, nem csak szerintem. Engem egyátalán nem zavar pl a Pentile ilyen ppi mellett (meg úgy az emberek 99%-a nem látja szerintem). Drágának meg drága, de sajnos eddig egyik WP8 modell se kezdett olcsón. Az S3 meg elég régóta van piacon ahhoz, hogy olcsóbb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 12/512 ÚJ! 36 HÓ HAZAI GARANCIA!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest