- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
érdemes egy 820ast 920ra cserélni? nagyon gondolkodom..
)
-
Vangelis
félisten
Sárácok ma léptem be a klubba!
Most hozta a futár a drágaságomat! Remélem nem bánom meg nagyon
-
Tibor Kis
csendes tag
Sziasztok
5 napja vagyok lumia 820 tulajdonos és lenne egy olyan problémám hogy nem ismeri fel az sd kártyát a telefon próbálkoztam több fajtával is le is formáztam fat32-re és semmi.
Valaki járt már így vagy vigyem vissza a T-be de ott meg hülyének néznek ilyennel megyek vissza . -
Lall
veterán
"Az MMS (Multimedia Messaging Service, magyarul multimédiás üzenetküldési szolgáltatás) egy olyan technológia, amellyel szövegen kívül multimédiás tartalmakat (képet, hangot és/vagy videoklipet) is küldhetünk és fogadhatunk vezetéknélküli hálózatokon a WAP (Wireless Acces Protocol) segítségével"
Mobil adatkapcsolat kell hozzá, mindig is kellett, az egy dolog, hogy ebből a butatelefonokon nem sokat veszel észre, mert ott alapból nincs tiltva a mobil adatkapcsolat.
-
gabee82.0
tag
Sziasztok! A CPU mérésére, figyelemmel követésére létezik app?
-
marcusa
addikt
válasz
mr.tóthberge #6285 üzenetére
Igen, FM rádió van és jól működik, az akksi pedig nekem mindig kibírja nap végéig, nem azt mondom, hogy nem örülnék ha erősebb lenne, de elég.
-
mr.tóthberge
csendes tag
Két kérdésem volna:
- megjött már az FM rádió frissítés?
- mennyire acél benne az akksi? -
agemate
addikt
Honnan tudom, hogy 100%-ig feltöltött a telefon? Android mindig kiírta, hogy "100%, húzza ki a töltőt!".
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek, nem tudok mms-t fogadni
Ez alapján beállítottam, de nem működik, csak értesítő sms-t kapok, hogy MMS-em jött.
- Ugye nem kell újraindítanom a telefont??
- Valahol mintha olvastam volna, hogy NET kapcsolat kell hozzá, ez valami vicc ugye??
Tegnap este talált 16 db frissítést. Most telepítettem az összeset, de ha nem akarok csak pl 10-et telepíteni, akkor a maradék frissítés zaklatni fog, a telepítés miatt?
Köszönöm!
-
gonya1111
csendes tag
üdv mindenkinek
tud valaki olyan you tube alkalmazást ami enged belehúzni a számba? -
Gymnova81
tag
Sziasztok!Frissírettem a Nokia Camera-t, és azt tapasztaltam az autómatikus fókusz nem műkxik a legjobban. Másnál esetleg nincs ilyen jelenség,?
-
szucsptr
csendes tag
Az iránytű kalibrálása nem sikerült túl pontosra, hogyan tudom megismételni, (melyik menüben) ill. mire kel figyelni, hogy jó legyen?
Kijelzővel az ég felé kell a nyolcasokat írni?
-
albiosz
őstag
-
agemate
addikt
Sziasztok!
Egy hete van ilyen telefonom, nagyon tetszik, de ma hirtelen megváltozott az alkalmazáslista: megjelentek benne az ABC betűi. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Nagyon idegesítő.
-
kadam4
tag
válasz
batai15 #6262 üzenetére
Mondtam, hogy nem olcsó. De azért már meg lehet kapni 5eFt-ért (Én is annyiért vettem).
Azt figyelembe véve, hogy lesz egy igen strapabíró telefontokod, plusz még kijelzővédő fóliára sem kell külön költened, így szerintem nagyon is megéri. Szerintem nem találsz olyan tokot, ami ennyi mindent kibírna.Ami még külön tetszik, hogy gumis peremének köszönhetően igen jó csúszásmentességet biztosít. Én például ennek kocsiban veszem igen nagy hasznát, mikor a műszerfal tetejére teszem (mert sajnos nincs olyan hely a kocsiban, ahova tehetném a telefont, úgy hogy könnyedén elővegyem útközben) és menet közben fixen megáll azon.
-
Heffi
őstag
Korábban jött a Mikulás, így már nálam a Telefon. Tetszik!
Elkezdtem személyre szabni. Kérdezem, hogy az adatforgalomra mit vesz igénybe, ha be van kapcsolva a wifi, de látom a 3g ikont is az információs sávban?
Amúgy működik a gmail fiókommal simán. Próbaképp beírtam a telóba egy számot és pár perc után megjelent a címtáramban.
-
Carryboy
tag
Szevasztok!
A telefont a gyari fülessel használom és csak a jobb oldali szól, kipróbáltam Sony Ericsson fülessel is azzal sem müködik. -
szucsptr
csendes tag
No, nekem is van egy új tesóm
Ismerkedek, örülök, szomorkodok, aztán megint örülök.
Vannak dolgok, amikez az Omnia II-ben megszoktam, és itt hiányolok, de egy-két dolgot már sikerült megoldaniAmi még nagyon hiányzik, hogy az itthoni hálózatról wi-fin keresztül file-okat tudjak olvasni/másolni a telóra.
Aminek örülnék, ha lenne egy tippek-Trükkök, hogy mivel tudom még kezesebbé tenni ezt a "kis" csodát ! -
bopeti98
őstag
Hogyan lehet telefonról egy ártatlan 60 MB-os videót átküldeni a Windows 8.1-es notebookra Bluetooth segítségével?
Ha telefonról próbálok a gépre küldeni fájlt ezt az üzenetet kapom:
Ha pedig gépről próbálok a telefonra küldeni akkor a gép írja ki hogy a fájl küldése meg lett szakítva.
Pár héttel ezelőtt lazán át tudtam küldeni közel 100 képet most meg az a 1 db videó sem hajlandó átmenni.
Mi lehet a probléma?
-
Heffi
őstag
válasz
#40993792 #6253 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Párszor előfordult, hogy egy készüléktönkremenetellel elúszott a komplett névjegyzékem, mert a telefon memóriáját használtam. Egy ideje már a gmail fiókba mentek mindent, hogy ezt elkerüljem. Most megnyugtattál, hogy nem lesz nagy vasziszdasz a lumiába névjegyzéket varázsolnom.
-
Vangelis
félisten
Én hétfőn kapom meg a telefont.
Remélem nem járok vele rosszúl.Mondjuk anyagilag biztosan nem .
-
Heffi
őstag
Szép napot!
24 órára vagyok attól, hogy ismét windows-os telefonom legyen. Korábba, az okos telefonok őskorában egy Asus P535-m volt, aztán mostanáig "droidoztam" pár készüléken, persze volt amelyik teljesen kiidegelt. Az utóbbi időben a gyerekem "levetett" X10mini telóját használtam, de már kezdett túl kicsi lenni, és az aksija sem az igazi már.
Kb. 2 hete adta az ötletet a haverom, hogy ez a Lumia 820-as most nagyon ott van a szeren a T kínálatában. És valóban hiába böngésztem a kínálatot, ebben az árszegmensben ez a nyerő telefon jelenleg.
Egy ideje már itt vagyok a fórumban passzívan, sok száz hozzászólást átböngésztem, illetve több tesztet is elolvastam, hogy felkészüljek a használatbavételre.
Egyelőre egy negatívum van számomra, mégpedig az, hogy a sokat használt tévémhez WP-ra nem írták meg a Viera remote2 alkalmazást, csak Androidra, illetve osx-re. De ez persze nem a telefonnak a hibája.
Na mindegy, csak azt akartam mondani, hogy most a várakozás stádiumában vagyok, és remélem nem fogok csalódni a telefonban.
Amúgy jól olvastam valahol, hogy a névjegyzéket tudom Gmail-os fiókban tartani, mint android esetében, vagy csak félre értettem az irományt?
-
kadam4
tag
válasz
batai15 #6249 üzenetére
Egyszer már belinkeltem ide: Ballastic Every1
Én ilyen tokot használok, nagyon meg vagyok vele elégedve. Nagyon strapabíró tok!
(Bár nem tartozik az olcsó tokok közé) -
batai15
félisten
Tudtok valami ütés állo tokot? Lett egy 2. Fa pakolo melóm ha ne adj isten 1x nálam lenne a telefon akkor ne legyen baja a kamionba.
-
nbukta77
addikt
válasz
#40993792 #6244 üzenetére
Udv. En is 520- rol valtottam. 1 honapig hasznaltam az 520- at. Szerettem. Most asszonye. Cirka 1 honapja van meg a 820 is. Nagyon szeretem,de gondolkodok most a 925- on. Nem tudom erdemes lenne e vennem egyett. Ha lenne valami jo akcio a t- nel lehet be neveznek ra.
-
Lall
veterán
válasz
gergelyatya #6242 üzenetére
Gondolom nem vagy még 18.
-
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,ha le akarok tölteni az áruházból,azt írja,hogy a családon belül kell elfogadni a feltételeket...ezt hol találom,vagy valaki elmagyarázná részletesen,hogy hogyan kell?
-
Xantomas
őstag
A Google fele nexus orb töltőjét hasznalom (egy eredetit, meg egy utangyartottat is probaltam).
ugy vettem észre, hogy az eredetivel melegszik, de nem számottevően, az utangyartottal kicsit sem, de joval lassabban tölti.
pucold meg a hátlap erintkezoit hatha ott, a rossz kontakt miatt melegszik, es vezeti el a hőt. -
nbukta77
addikt
Ha lefagyna a telo,de meg nem volt ilyen akkor van valami gombkombinacio az ujrainditasra? Vagy csak aksi ki be?
-
Rob700
senior tag
Videofelvétel beállításnál a mélyhang szűrőt ha 200Hz-re állítom akkor lesz valami jelentősége?
-
Alexios
veterán
válasz
gergelyatya #6231 üzenetére
töltsd le store-ból
-
gergelyatya
csendes tag
Hogyan installálok fel appokat a telóra?-letöltöttem a windows phone progit,rákötöttem a gépre a telefont...már át is másoltam a fájlokat,de nem mutatja ki sehol...
-
pjtr
aktív tag
-
nbukta77
addikt
válasz
gergelyatya #6227 üzenetére
Nem kell. Ez tevhit meg mindig. Attol fugg mire kellenek neked appok.
-
gergelyatya
csendes tag
Sziasztok,nemrég vettem át a telóz,nagyon be jön
Lenne egy kérdésem:első használatnál lekell meríteni teljesen a telefont? (bocs,de hülye vagyok még hozzá) És milyen appokat javasoltok feltelepíteni?
-
szutyis
tag
Frissült a Nokia Camera 4.4.0.8
-
burasu4
senior tag
válasz
Spinmaster #6215 üzenetére
Ez a kamera alkalmazás is hihetetlen jó!
-
Xantomas
őstag
válasz
viewdetails #6219 üzenetére
Szerintem csak rámelegítettek egy hajszárítóval, és visszanyomták.
Egy picit bosszantó, de ez van.
A Jolláig kibírja, utána a barátnőm úgyis lefog rá csapni, csak a C7-es már kicsit haldoklott. -
Xantomas
őstag
A kamera üveg ragasztasanak a feljovetele mennyire általános jelenség? Nekem másnap feljott, de lifegosre. Elvittem az alleba t pontba, ott elvittek hatra, 5 perc múlva visszahozták, es utana jo volt, kemeny 1 napig. Hiaba vettem ra új hatlapot,qi toltiset, mert az vastagabb, es nem dudorodik ki, de ugyanugy feloldalasan visszajött. Most egy vékony cellux darabbal van leragasztva, ugy hogy a hátlap nyomja le a középső darabhoz, de eleg trehany kinézete van.
-
guppy_83
tag
válasz
Spinmaster #6216 üzenetére
...és már fent is van
... gdr3-mal tökéletesen működik!
-
Spinmaster
csendes tag
válasz
Spinmaster #6215 üzenetére
Egyik ügyeskedéssel simán feltehető...
-
Spinmaster
csendes tag
Elérhető a Nokia Refocus PureView készülékekere:
Nokia Refocus -
karl_fischer
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában azt figyeltem meg, hogy a teljesen feltöltött telefont a töltőről lehúzva, nem 100%-ot mutat a töltöttségjelző (sem az akkuikon, sem a menüben), hanem kb. 70-80%-ot (változó). Újraindítás után viszont 100%, és az is marad órákon keresztül, ha nem piszkálom. Ez mitől lehet?
-
burasu4
senior tag
A Whats up- ban meglehet változtatni az értesítés hangját? Ha igen, akkor hol?
-
jeni
félisten
mert a 2 év forgalmazói gari az a saját hatáskörükbe tartozik,és nem a gyári garanciára, annak megjavítása (több esetben ezek ázsiai importos telók,oda küldik vissza vagy adnak helyette másikat) és az általuk megbízott szervizbe vagy a beszerzett területhez tartozó kül-szervizbe küldik.
ezeknél az ázsiai vagy amerikai beszerzésű telóknál a költséghatékonyság a lényeges,vagyis jóval olcsóbban szerzik be mint a hivatalos európai importőrnél szerezték volna be (ezeknél gyártói garanciák vannak és annak megfelelő árral megadva)
és ha nem romlik el az az idő alatt melyekre forgalmazói garanciát adtak,akkor sokat nyertek rajta anyagilag. -
Zlcsi
senior tag
Sziasztok!
A gyártói és a forgalmazói garancia között mi a különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hatalmasra nőtt Lumia 920 kistestvére kézreálló, formás, jól kezelhető telefon, a siker kulcsa megint az árazás lesz.
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest