Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
stranger28
addikt
válasz
kolosanyi #15861 üzenetére
Nekem megy rajta üzeneteknél az integrált is, meg amúgy is ott a Facebook app, azzal is lehet, már frissíti magát egy ideje. Van több fajta, a külsősök még okosabbak. Egyetemen erről vagyok mindig, semmiről nem maradtam még le. Fel wifire, FB app és kész. De vannak dolgok, amiket tényleg nem jelez ki magától, ez hiba már egy ideje, és olyan, amiért járna az análfűrész.
IE tényleg buta, de azért elég lehet szvsz.
Clip+ tényleg baró, nekem is az van.
Értelek. Hát, tényleg nem neked való, ez van. Csak érdekes volt így hirtelen, mert én eddig ezzel vagyok el a legjobban. LG-t én se vennék többet, a Viewty-t konkrétan földhöz vertem végül, aztán megtapostam. Pedig rettentő türelmes vagyok.
(#15862) Szombó:
(#15863) baluka26: Na, királyság. Ess neki megint a Sevennel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lumia 800 személyében a Nokia első Windows Phone 7 alapú készülékét tisztelhetjük. Megnéztük, mit hoztak ki a finnek a Mangóból.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest