- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezman
őstag
Szerintem ne próbálkozz, a 730 ugyan ez csak az két kártyát kezel, vibrál a kijelző több száz eladottból 2-3 embernél (vagy lehet a szeme) meg csíkos , glance sincs, hogy is lehet élni e nélkül a XXI -ik századba, enyém egy éves lesz jövő hónapba, soha semmi efféle gondom nem volt vele, kijelentem eddig az egyik legjobb telefonom, két hete leejtettem, betört a kijelző, biztosítva volt, kicserélték a kijelző panelt kompett, és a hátlapot, most van egy új telefonom, a javított dolgokra hat hónap plusz garancia, de neked kell dönteni, bármilyen készüléket vásárolsz rizikó mindegyikbe benne van.
-
törölt tag
640 lassan megjelenik, az egyész jónak tűnik. Persze kamera tekintetében még érdemes várni pár tesztet.
A 735-nél nem igen van most jobb ajánlat Windows Phone fronton. Esetleg ha nem gond a kisebb felbontás, mostanában kezdték behozni az 1 giga rammal ellátott 635-öket, viszont ezeknek elég gyér a kamerája. -
foxymaci
senior tag
Egyáltalán nem általános amiket írt böngésző nekem nem csinált még olyat füleseim jók hozzá 5 hónapja van meg egyszer nem csúszott ki a kezemből és még azt se vettem észre hogy zúgna a hangszóró szóval ne vedd hibalistának amit leírt neki előfordultak de nem általános én meg vagyok elégedve vele nem tökéletes de ar értékbe szerintem kiemelkedő
-
katt777
félisten
Azért legyenek egyben, mert hangok. Winben, Androidban, még buta telókban is egy helyen van, oda való.
Egy "minőségi" mp3 lejátszó drágább, mint egy okosteló, az a lehúzások netovábbja. És nem akarok kamerát, médialejátszót, meg minden egyebet külön cipelni.
Szarok minden "ez a jövő" típusú szolgáltatásra, főleg, hogy a hatalmas kínálat 99,9%-a szemét, és net-hozzáférés kell, meg egyéb szemétségek.s7evcsenko: Hát, legalább azt tényleg tudhatná.
foxymaci: Hát, ez a "Perfect" sem egy csúcs. Zenefájlok között, ömlesztve látja a videóimat, a pla lista egy 0 byte-os fájl, a szerkesztem PC-n, nem látja, telón meg nem tudom, tényleg, külső adattárolóként sem működik, mert úgy nem látja, ha meg PC progit felteszem, csak eszköz lesz.
Mindenesetre írtam a webshopnak elállási szándékom jeléül, csak találnom kell vmi használható Androidos telót. Nem lesz 1xű, az eddigi tapasztalataim fényében.
Rohadt frusztráló, ha a mai "ez a jövő" világban az ember igényes.
-
-
Gusztáv
addikt
Mivel alig van 2GB-os készülék, így a rendszer arra van optimalizálva, hogy 1GB-al nagyon szépen működjön.
Nyilván te tudod, hogy most milyen alkalmazásokat használsz. A www.windowsphone.com-on nézd meg, hogy van e WP-re is. Van pár alkalmazás, ami kevesebbet tud, mint az iOS vagy Android verzió, általában a plusz funkciók utoljára WP-n jelennek meg.
Google accounttal gyönyörűen együttműködik, mindent szépen szinkronizál.
A billentyűzet nem cserélhető, de elég jól működik. Van predektív szövegbevitel, tanul is. Swiftkey szerű műküdés is van, de magyar nyelven sajnos még nem működik. -
S.Barnabás
csendes tag
Üdv!
1 gb ram bőven elég hiszen az os úgy van optimalizálva,a rendszernek nincsen semmilyen hiányossága,nagyon stabil.
Windows 10-et ez a telefon biztos megkapja,fiókot hozzá tudsz adni elég sokat például google stb..
A kapcsolatokba tudsz szinkronizálni hogy megjelenítse.Megjeleníti a skype,viber,google barátokat/ismerősöket de persze fordítva is igaz mert te betudod állítani hogy honnan szinkronizáljon.
Billentyűzettel semmi probléma nincsen t9 ugyan itt is van még angol nyelvű is.
Én már nagyon rég gondolkozom a l735 megvételén és amint esélyem adódik rá meg is veszem szóval ajánlom a készüléket.Üdvözlettel: Barnabás(wp fan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- OLED TV topic
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory: Nikke
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest