- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
Ezt megfuttattam a WP topikban, de hátha itt mások olvassák, újabb tapasztalatok:
Valaki írta, hogy nem mindegyik Nokia Care (szerviz) ugyanolyan jó. A Nokia térképe szerinti budapesti ötből melyik javallott, vagy ellenjavallott; és miért?
http://www.nokia.com/hu-hu/uzletkereso/?recommended=true&action=storeSearch&qt=Budapest&tags=Nokia_Care_Location&country=HU
Mínusz egy, ami útba esett és csak csak a hűlt helyét találtam.Update: mínusz kettő, ami útba esett és csak csak a hűlt helyét találtam.
-
otps
aktív tag
válasz
Latitude1023 #1092 üzenetére
Sárga. De nekem is fekete lesz.
-
otps
aktív tag
Kösz mindenkinek, aki segített a Nokiát lenyomozni!
Megkérdezni a szolgáltatókat.
Hogy ez nekem nem jutott eszembe!
-
otps
aktív tag
Ettől sem lettem okosabb:
http://www.nokia.com/hu-hu/uzletkereso/?recommended=true&action=storeSearch&qt=budapest&tags=&country=HU
A fentiekből az Allee bezárt. Nincs egy @#@$ telefonszám ehhez az egész céghez, ahol értelmesen meg tudok kérdezni valamit az ügyfélszolgálattól ("someone familiar with the matters").
Csak nekem issue ez? Bocs, srácok, addig nem tudok bevásárolni a platformba, amíg nem beszéltem valakivel.
Apple, Samsung, Sony: ott a honlapon egy telefonszám ahol magyarul (de legyen angolul, nekem igazából mindegy) meg tudom kérdezni az illetékes elvtársat a dolgokról.
Ui. Felhívtam a Microsoft Magyarországot (korrekt volt), ők is csak annyit tudnak, ami a Nokia honlapján van.
-
otps
aktív tag
Helló Nokia Ambassador!
Hogy működik ez a cég?
http://www.nokia.com/hu-hu/kapcsolat/?area=magyarorsz-g
Czuczor utca 2
1093 Budapest
Magyarország+361 777 4819
A hívott számon előfizető nem kapcsolható. WAT!?
Az EU-s garanciára akartam rákérdezni. Egyik Extreme Digitalban azt mondták, van, másikban azt, nincs; biztos, ami biztos. Krossz-csekkelném, még mondjuk felhívnám a német meg az angol Nokiát - a magyaron kívül; viszont a fenti honlapon csak eurázsiai, moszkvai cím van. Az angol honlapon meg sok apró szerviz, nincs ilyen központi, mindentudó szám.
http://www.nokia.com/gb-en/support/manufacturers-limited-warranty/
Nem olvastam végig az egészet, de ha jól értem, 2013 november óta EU-s gari?
-
otps
aktív tag
Ácsi. Ez a 36 hogy jött ki? OK, Paypal nélkül 38. (Milyen kedvezmények összejátszása volt?) Nekem pont most lenne aktuális (most romlott el a meglévő telcsim), most ha jól látom, 45k az 1 SIM-es az E. Digitalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest