- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
tothjozsi96 #32499 üzenetére
A köv buildel ha minden igaz nekünk is jön. De az ugye még nem kapott konkrét időpontot, talán ezen a héten.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
bodnar10261 #32498 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz mert az Insiderben még mindig nincsen benne az 520.
-
bodnar10261
aktív tag
Amugy a Win10 for phone tp-vel nem komolytalankodtam. Érkezni fog. Az MS DOS hatalmas
-
tothjozsi96
addikt
Valaki már installálta esetleg?
Vagy valaki tudja hogy hogyan kell? -
törölt tag
Igen, ez a DOS jó poén, és olyannyira rendszeralkalmazás, hogy a hangpattogás és -ismétlés ebben is megvan
Kicsit ront az élményen, ha egy apró hang is hibásan hallatszik, de sebaj.
-
bodnar10261
aktív tag
Elérhető az MS-DOS a lumiákra ezzel együtt ez az uj rendszer is. Technical preview az áruházból letölthető
-
yaksi
aktív tag
válasz
bodnar10261 #32493 üzenetére
Ma meg április elseje van...
-
bodnar10261
aktív tag
-
nemkufar
tag
válasz
bodnar10261 #32484 üzenetére
Inkább megvárom - ha lesz egyáltalán olyan - amíg hivatalosan megjön majd frissítésben, ahogy az eddigiek is. :-P (Csak letisztultabb változat lesz az már akkor(?))
-
Imi1981
veterán
Ha valaki felrakta a win 10-et szívesen olvasnám véleményét róla.
-
Ferikupak
csendes tag
Nem tudjátok,hogy lesz-e Magyar nyelv bene?
-
Imi1981
veterán
válasz
bodnar10261 #32484 üzenetére
És ha nem tetszik mert még nem úgy működik vissza lehet rakni a 8.1-et?
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok!
A héten ha minden jól megy ki lehet a Windows 10 for Phone Preview verziót próbálni az összes lumián már, köztük 520-ra is.
-
bodnar10261
aktív tag
Olyan április fele lehet 520-ra telepiteni a win 10 tp-t
-
Fenom
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, volt már róla szó, de 32 ezer hozzászólást nem tudok végigolvasni. A problémám a következő:
Decemberben leejtettem a telefont, berepedt az érintő, érintésre nem reagált. Nem is foglalkoztam vele, de pár napja vettem hozzá új érintőt, ami a szalagkábellel együtt volt (új). Kicseréltem, nagy örömömre tökéletesen működött. Kikapcsoltam a telefont, aztán ma ( 2 nap elteltével) használni akartam, újra bekapcs. Az érintő azonban semmire nem reagál. Valakinek esetleg valami ötlet vagy tapasztalat?
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #32477 üzenetére
Sikerült életre lehelni, az a jó, hogy meglehet oldani házilag. 2-3 lépcsőben kaptam vissza a teljes 8.1-et (mappák a főképernyőn, mobilátvitel az műveletkp-ban).
Most mintha kicsit gyorsabb lenne (áruházból frissítettem 8.1-re), igaz messengerből már kidobott 1-2x.. -
törölt tag
válasz
bodnar10261 #32474 üzenetére
Megcsináltam, feltelepítette, most bekapcsol, működik a telefon. Mitől lehetett ez??
-
törölt tag
Sziasztok!
Nokiám a következőt produkálta:
-tegnap este akartam feloldani a zárképernyőt, erre pinkód bevitel fogadott (valószínűleg újraindult)
-ma szintén oldanám fel a zárképernyőt, semmi, bekapcsolom, rezzen->nokia-> szomorú jel...Mi a teendő?
Házilag helyre lehet valahogyan állítani?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
bodnar10261
aktív tag
Leirás a későbbi Tp win10 (build:1030-ra ha az jönn)
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/preview-download-phone
-
Ferikupak
csendes tag
És majd,hogy lehet feltenni a rendszert.Pontosan el tudná mondani nekem.(kezdö vagyok!).Gondolom,hogy még nincs magyar verziója?
-
mdraco
őstag
válasz
bodnar10261 #32468 üzenetére
Kíváncsi leszek hogy fog menni az egyik leggyengébb hardveren.
-
bodnar10261
aktív tag
A jövőhéttől lehet telepiteni a Win10 TP for phonet az 520-ra.
Forrás: www.wpcentral.com , www.wmpoweruser.com
-
hacsa
tag
1 éves használatot követően végre csináltam egy tesztet mivel nem voltam megelégedve a telefon Tethering (szolgáltató T-mobil) funkciójával. Egy régebbi android telefon (Live With Walkman) esetében a tethering tökéletesen működött, míg ennél a telefonnál (céges és a kollégáimnál is hasonló gondok vannak) a tethering borzasztóan csomaghiányosan dolgozik pl.: weboldalak töredezve jelennek meg, fájlok letöltését követően a laptop hibás fájlnak jelzi indításnál. Mi lehet a probléma mert nagyon gyanakszom, hogy szoftver baja van? Mindezek ellenére a telefonon történő netezéskor mindezek a hibák nem jelentkeznek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
bodnar10261 #32460 üzenetére
Közeli betekintés a Windows Phone 10 Build 10030-ba
Újítások:Start Képernyő
Nem lehet a nagy(4x4) és magas(2x4)-re átméretezni a csempéketÚj alkalmazások
Block és Filter, Insider HubÚj Térkép alkalmazás
gif az egész alkalmazáson végigÚj üzenetek alkalmazás
Szebb, modernebb.Új telefon alkamazás
Ez is szebb, modernebb.Alkalmazásengedélyek
Új billentyűzet
Új feloldóanimáció, lehet bug de szép
Újrarendezték az Action Center kapcsolókat, még nem lehet átrendezni őket
Forrás: wmpoweruser.com cikkje
Összefoglaltam magyarul az egészet, képek a linken.
-
netpeti98
addikt
válasz
Miből jött le, hogy kész van?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Van itt olyan akinek előtte 525 van?Érezni a különbséget több alkalmazás futtatásakor(1 gb ram miatt) alkalmazások közötti váltáskor?Gondolok arra , hogy nem töltöget újra annyit mint az 520? Kösz előre is a választ!
-
cattus
addikt
válasz
A késztől még elég messze van.
-
bodnar10261
aktív tag
Kész a Windows Phone 10 !
a wmpoweruser oldalon olvastam az 1030-as Buildról illetve a wp 8.1.2-ről ami elengedhetetlen lesz a Win10 for phone előtt.www.wmpoweruser.com
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Namelesske #32458 üzenetére
a Perfect Music-ot használom sőt Böngésző között az Opera Mini-t próbálgatom
-
Namelesske
addikt
Zeneimádók figyelem!
Some major features:
♬ Listen to music by folder, albums, artists, genes, favorite, playlist, songs and recently play
♬ Smart navigating with Gesture
♬ Create your own personal playlists, import and export playlists (m3u, m3u8, wpl, aimppl)
♬ Support FLAC, m4a, wma, wav, mp3 format
♬ Timer function to stop playing after a specified time
♬ Fast seek a song
♬ Manage your music through the library
♬ Allows run in the background
♬ Ability to search and group by artist, album and alphabet inside the library
♬ Search for lyrics
♬ Live tile with artist photo
♬ 9 unique themes + online artist theme + custom photo themeEddig nincs pukkadozás!!! -
vigyori78
őstag
válasz
Namelesske #32456 üzenetére
Siker.
Telefonban gyári beállítások visszaállítása ,és ez után a Lumia Software Recovery Tool rendbe rakta.
-
Namelesske
addikt
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Kis problémám lenne leírom hátha valaki találkozott már ilyennel vagy tud rá megoldást :A gyerek kb 4 hónapig nem használta a telefont ,most 5. napja elővettem neki mert kérte ,4 napig semmi gond nem volt majd rá engette a frissítéseket amik voltak majd másnap reggel repülőgépes módban volt a telefon és nem lehet kikapcsolni.
Próbáltam hard resetet ,Windows Phone Recovery Tool-t de még mindig ugyan ez a helyzet.Amikor ki akarom kapcsolni a repülő üzemmódot akkor elkezd villogni a bal felső sarokban a repülő ikon és a térerő ikon mint a stroboszkóp de nem kapcsol ki, a menüben szintén villog a jobbra balra ki bekapcs csúszka.
A telefon menüjében látszik a sim beállításoknál ,hogy Telenor mennek a névjegyek is, próbáltam másik sim-el is de semmi.
Ami még érdekes a telefon " névjegyénél " az imei szám nincs kiírva ,üres a sor ? -
DeniL
tag
válasz
replay160 #32453 üzenetére
Én is "felmókoltam rá", mikor még lehetett, majd szépen vihettem is gariztatni a telefont, alaplapot cseréltek benne......
Nem mondanám, hogy jól futott, sőt egyáltalán, használhatatlan kategória volt...."üresen lehet" demózni mit tud, viszont miután visszatöltöttem a fiókomból minden adatom, programom, beállításom, olyan lomha lett, hogy telefonálni alig tudtam vele.... -
replay160
csendes tag
Nézegettem a videókat egész gyors volt talán még jobban is futott mint a 8.1. Remélem megcsinálják rendesen
-
-
Imi1981
veterán
A billentyűzetet nem lehet valahogy úgy beállítani, hogy azokat a szavakat jegyezze meg amit én akarok?Ez az automatikus mód nem az igazi.
-
janeszgol
félisten
válasz
replay160 #32447 üzenetére
Tuti nem cserélnék. A kijelzője szép. Kb ennyi az LG L5, L7 és L9 sorozatai.
L7 II: Cortex A5, Adreno 203, szar kamera, hangkeltő képességei maximum közepesek. Lassú net (max 7,2 megabit per sec lefele - a böngészők 2,3 megabájt per secnél többel nem jönnek, ez pedig 16-24 megabit). És a legfontosabb: szoftveresen nagyon sok volt a panasz rá.
Minden tekintetben sokkal rosszabb az L7 2, mint az L520.
De! Ha inkább csak telefonálsz, sms-ezel, meg néha netezel, akkor mindegy.
A nagyobb akkumulátor ne tévesszen meg. A 45 nanométeres chipkészlet egy nap alatt lezabálja.
-
replay160
csendes tag
Én is ettől félek hogy belassul nagyon. A win-hez is nagyon hozzászoktam mondjuk lehetne több jobb alkalmazás és a messengert is megcsinálhatnák normálisra. Egyébként nem is lennének kételyeim az 520-al meg fel sem merülne a csere ötlete ha teljesen akadásmsntesen menne főleg mikor mondjuk kilépek IE-ből.
-
Imi1981
veterán
válasz
replay160 #32444 üzenetére
Ez attól is függ,hogy vissza akarsz e menni droidra.Barátnőmnek pont lg L7 ll van és szerintem en elcserélném ha szep és hibátlan állapotban van,de mvel droid ennil is ugy van ,hogy a gyári rendszer nem az igazi(belassúl néha fagy) es ha a sajátom lenne már biztos raktam volna rá valami cm romot.De sokkal jobban lehet tobb mindent futtatni egyszerre pl. Viber/Facebook /böngésző es tudtsz váltogatni újratöltés nélkül !En már megszerettem a wp8.1-et igy inkább erősebb wp telefonon gondolkodom.
Bocs az elgépelésekért, telorol vagyok!
-
replay160
csendes tag
válasz
Dhampir #32443 üzenetére
Én is ezt a komparátort néztem, néhány dologba jobb az LG mint vaku, nfc, nagyobb kijelző, akku, ram (monjuk ezt a pluszt a droid sztem el is viszi...), első kamera... De ettől eltelekintve az 520-al is meg vagyok elégedve plusz egy viszonylag stabil rendszer a wp.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ti elcserélnétek-e? -
replay160
csendes tag
Sziasztok!
Ajánlatot kaptam egy LG L7 II cserére. Szerintetek megérné elcserélni a lumiácslát?
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Tudtok esetleg olyan alkalmazást, ami kérésre pc-n megmutatja a telefon pozícióját, vagy a beépített find my phone is elég használható?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
EasyKnight #32431 üzenetére
SD kártya volt benne? Ha igen akkor kártyaolvasóval tudod az SD kártyát böngészni.
-
zdanee
őstag
válasz
ghost364 #32428 üzenetére
Nekifutottam másodszorra is, most a WP Recovery Tool-al. A készüléket ez sem látja.
Kicsit utána olvasva az XDA-n úgy vettem ki, hogy a bootloader megsérült, és ilyenkor csak JTAG-elni lehet a telefont. Álljon itt tanulságként. Jóanyámat meg ajánlani fogom az NSA-nak, mint a kiberharcos, aki 5 perc alatt úgy tesz tönkre egy Lumia telefont, hogy a kijelzőhöz közben hozzá sem ér... biztonságos adatmegsemmisítés
A lumia felajánlásokat köszönöm, de egészen biztosan egy nyomógombos butatelefont kap.
-
bodnar10261
aktív tag
válasz
Namelesske #32435 üzenetére
Az frankó. Hát ez akkor nem hiszem hogy összejön. Fiuk valaki valami ötlet?
-
Namelesske
addikt
válasz
bodnar10261 #32432 üzenetére
Kóddal lezárt telefont üresnek jelzi!
-
netpeti98
addikt
válasz
Ha jól tudom, ez kóddal lezárt képernyőnél ez nem fog menni.
-
EasyKnight
tag
válasz
Köszi
Próbáltam már, deeee... Hát semmi. Vagy nem jó helyen keresem, vagy nem jól csinálom -
bodnar10261
aktív tag
válasz
EasyKnight #32431 üzenetére
Elvileg rádugod a gépre (win7 legyen fenn a gépen) felismeri majd elvileg tudsz benne koborolni mind a telefonon mind az sd kártyában. Próbáld meg
-
EasyKnight
tag
Sziasztok! A napokban sikeresen lezúztam a készüléket... Kijelző halott, képernyő biztonsági zár aktív... Van-e rá esély, hogy kimentsem a képeimet?
A választ előre is köszönöm. -
-
zdanee
őstag
válasz
LógaGéza #11945 üzenetére
Ez jó régen volt, de talán valaki el tudja nekem árulni a megfejtést... Jóanyám egy technikai antitalentum, és legutóbbi áldozata egy Lumia 520. Megpróbált lerakni egy hívást, ezért a kikapcsológombot jó 10mp-ig nyomta. A telefon kikapcsolt. Utána fel akarta oldani a kijelzőt, de nyilván a telefon ki volt kapcsolva, amikor a windows logó bejött, ő bepánikolt és véletlenszerűen elékezte a különböző gombokat különböző kombinációkban nyomkodni jó 2-3 percig, majd kivette az akkut. Ezek után a telefon nem kapcsolható be, a képernyő minden esetben vaksötét, ha töltőre dugom, egyet rezeg, de ennyi. Gépre dugva a Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 eszközt látja (telepíteni nem tudja). Ez otthoni keretek közt megjavítható, vagy valakinek van egy eladó 3310-ese, ami esetleg túlélné szerető gondoskodását egy hónapnál tovább?
-
temagad.aho
tag
válasz
bodnar10261 #32421 üzenetére
Én úgy látom csak PC-re. http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/03/18/windows-10-technical-preview-build-10041-now-available/
-
bodnar10261
aktív tag
Kijött az új Build mind telefonra mind pc-re az új technical Preview,
Nézzük.
Csomag neve: Milkyway
Újdonságok:
- Battery Saver (Hozzáadva a beállítások panelhez csúszkaformájában)
- Az új office
- Az ímént említett USB kombatibilitás (egér billentyűzet Kontroller, tv, MAS Storage) Ezt egy driver frissítéssel oldották meg a Microsoftnál
-
törölt tag
válasz
bodnar10261 #32417 üzenetére
Elvileg egér, billentyűzet meg kontroller támogatást is kap a rendszer.
-
Imi1981
veterán
válasz
netpeti98 #32410 üzenetére
Hát igen úgy már tényleg nem kényelmes.Erre nem gondoltam.
Néztem pár képet a neten és nem láttam olyat,hogy teljesen átlátszó csempék csak ilyen félig átlátszót!Wp 10-ben csak olyan lesz?Mondjuk ez sem egy fontos dolig de nekem hiányozna a tökéletesen átlátszó csempék. -
bodnar10261
aktív tag
Viszont nézzük a jót is. USB-t mint beállítást minden windowsos teló megkapja a win10-ben.
USB-MAS STORAGE mód pontosabban
-
cattus
addikt
-
ghost364
senior tag
válasz
bodnar10261 #32404 üzenetére
Szerintem maga a szorosabb kötődés a két rendszer között jó, de a telefonos rendszer desingja a hamburger menükkel, a randa Start screennel, meg a beállításokkal szörnyű. A Start screen szerencsére választható lesz (régi vagy új), de a hamburger menüktől lassan sikítófrászt kapok. Még ezen az apró telefonon is sokkal jobb az alsó 3 pötty.
Váltani meg nem nagyon fogok, hiányoznának az MS szolgáltatások, meg hát a többi OS se tetszik jobban.
Az asztali verzióban meg az ikonok kivételével minden tetszik.
-
Imi1981
veterán
válasz
bodnar10261 #32404 üzenetére
Remélem így lesz!Én már annak is örülnék ha a 8.1 gyengeségeit javítanák,ha nem jön sok újdonság az se olyan nagy baj (persze Jöjjön 😊).
-
bodnar10261
aktív tag
Itt a Windows 10 for Phones rendszerkövetelménye:
Minimum 512 MB RAM
4 Vagy 5'5 colos kijelző4GB ROM
Én úgy veszem észre hogy futni fog talán még jobban a win 10 a lumia 520-n.
Sőt, jó irányba halad a Microsoft a telefonos rendszerével is.
-
Imi1981
veterán
válasz
Namelesske #32402 üzenetére
Hogy lehet csak letölteni?
-
Namelesske
addikt
válasz
San Gabrio #32401 üzenetére
Tapasztaltam már ilyet, magától megjavult, vagy netről sikerült felrakni. Van lehetőség letölteni appokat a Store-ból és feltolni a memória kártyáról.
-
San Gabrio
újonc
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy elkeztem frissiteni egy alkalmazást a marketből itthon wifin, mielőtt befejezte volna kiléptem/elmentem és ezért nem fejezte be letöltést. Mikor probáltam újra inditani, vagy vagy el se kezdte vagy bergadt féluton. Hibát nem ir csak nem fejezi be a letöltést. Én már probáltam mindent, törlés és újra telepítést is, de ugyazt csinálta. Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy van ötleteték hogy ezt hogy lehetne megoldani hard reset nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest