- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Kis problémám lenne leírom hátha valaki találkozott már ilyennel vagy tud rá megoldást :A gyerek kb 4 hónapig nem használta a telefont ,most 5. napja elővettem neki mert kérte ,4 napig semmi gond nem volt majd rá engette a frissítéseket amik voltak majd másnap reggel repülőgépes módban volt a telefon és nem lehet kikapcsolni.
Próbáltam hard resetet ,Windows Phone Recovery Tool-t de még mindig ugyan ez a helyzet.Amikor ki akarom kapcsolni a repülő üzemmódot akkor elkezd villogni a bal felső sarokban a repülő ikon és a térerő ikon mint a stroboszkóp de nem kapcsol ki, a menüben szintén villog a jobbra balra ki bekapcs csúszka.
A telefon menüjében látszik a sim beállításoknál ,hogy Telenor mennek a névjegyek is, próbáltam másik sim-el is de semmi.
Ami még érdekes a telefon " névjegyénél " az imei szám nincs kiírva ,üres a sor ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged