- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Angol mobilszám itthon?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Kis problémám lenne leírom hátha valaki találkozott már ilyennel vagy tud rá megoldást :A gyerek kb 4 hónapig nem használta a telefont ,most 5. napja elővettem neki mert kérte ,4 napig semmi gond nem volt majd rá engette a frissítéseket amik voltak majd másnap reggel repülőgépes módban volt a telefon és nem lehet kikapcsolni.
Próbáltam hard resetet ,Windows Phone Recovery Tool-t de még mindig ugyan ez a helyzet.Amikor ki akarom kapcsolni a repülő üzemmódot akkor elkezd villogni a bal felső sarokban a repülő ikon és a térerő ikon mint a stroboszkóp de nem kapcsol ki, a menüben szintén villog a jobbra balra ki bekapcs csúszka.
A telefon menüjében látszik a sim beállításoknál ,hogy Telenor mennek a névjegyek is, próbáltam másik sim-el is de semmi.
Ami még érdekes a telefon " névjegyénél " az imei szám nincs kiírva ,üres a sor ?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest