- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
janeszgol #32774 üzenetére
Annál jobban nem tudtam visszafogni a használatot, mint amit írtam
De mindegy, csak azt ne írd, hogy a 4 nap normális. Lehetséges, de az átlag 1-2 nap közötti szokott lenni.
alxin: Az a battery mi? Figyelő app? Lépj ki, ne engedd futni a háttérben (a takarékos mód beállításainál kell), és úgy figyeld meg, hogy mennyit bír. Az Insider is annak idején nagyon népszerű volt, amíg ki nem derült, hogy könnyen 40-50%-ot merül tőle a telefon éjszaka.
Amit írtál, azok közül a beszélgetés (GSM funkciók) és a FB meg Messenger fogyasztja a legtöbbet, mert azok állandóan futnak. Ha gondolod, akkor ne engedd őket futni a háttérben, az segít. -
alxin
csendes tag
válasz
janeszgol #32774 üzenetére
A következő töltéssel mindenképp kipróbálom!
Egyébként vadi új eredeti akksit vettem, csontra olyan, mint az előző (a gyári). A mobil használt, mivel nálunk már nem kapni ilyet újan, viszont nagyon megvigyázott állapotban volt, báris külsőre.Egyébként az én napi használatom 1-2 óra wifi, ~30p mobilnet, 1-1,5 óra beszélgetés, ~10 sms. Wifi, mobiladat csak akkor van bekapcsolva, ha kell, bluetooth szintúgy, fényerő automatikuson, az energiatakarékos mód meg 20% alatt kapcsol be. Facebook, messenger, időjárás, battery fut a háttérben. Az előző droidos alcatel c3-asom másfél napig bírta így 1300 mAh akksival.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #32771 üzenetére
Minden kikapcsolva, vagyis nincs BT, GPS, mobilnet, wifi, háttérben szinkronizálás. Senki egyszer nem írta a topikban, hogy ennyit bírt volna, a legjobb is 3 nap volt, ráadásul max fényerővel kicsit netezve és telefonálva teljesen hihetetlen az 5 nap (nekem 50 mega netem van, a 3G-t nem szoktam kinyomni, attól még le kell töltenie az oldalt).
Mikor külföldön voltam, akkor pár napig nem használtam a telefont (csak oda és vissza GPS-ként, mellette 630-at használtam rendesen, hasonlóan bírja az is), fényerő automatikuson, minden kilőve, repülő móddal írt 3-3,5 napot a telefon. Az aksim tuti jó, mert nem merül gyorsabban mint eddig, nálam mindig is ennyit bírt. A régi Droidos telefonom ment 7 napot, de az 0-24 repülő módban és készenlétben volt.
Az az aksi akkor is jó, ha normál használat mellett 20-24 órát bír.
-
zombinyul
addikt
válasz
janeszgol #32253 üzenetére
Igen, én is egy sw hibasat lestem, mé 1: ott vannak tartalekalkatreszek / kiegeszitok, 2: abba gyári kijelző van. 6 Magyar pengoforint ezresbe, annyiért siman jo. Utangyartottat a bátyám se szeretne bele.
Neked is koszonom a gyors valaszt! Jo latni hogy nem csak a 735 fórum a vannak segítőkész emberek.
-
Namelesske
addikt
válasz
janeszgol #32192 üzenetére
Ha a 8.1-et úgy rakod fel, hogy végig frissíted 8.0-ról a hivatalos OTA-val valami miatt az akkuidő jobb lesz és gyorsabb is. Persze lehet másnál pont az ellenkezője az igaz. Nagyon szeretem én is ezt a telefont. Jó lenne egy vaku és 1 giga ram, meg S410 meg egy 2k mah akku, de a házon semmit se változtatnék komolyan.
-
Imi1981
veterán
válasz
janeszgol #32082 üzenetére
Már frissítettem!A formázást nem találtam de leformáztam régi telón.Nagyon tetszik a telefon ,gyors ,gördülékeny és még külsőleg is jól néz ki !A Facebook ne fusson a háttérbe ki lehet kapcsolni?A Facebook mesengert nem mertem telepíteni mert többen írtátok itt ,hogy miatta lép ki az Explorer.Eddig semmi fagyás kilépkedés nem volt.
-
kutga
félisten
válasz
janeszgol #30523 üzenetére
Az M kijelzőjével én is ki tudtam békülni.
Nekem viszont egy dual verzióm volt, nem keveset fizettem érte, és alapfunkciók nem működtek (ledobálta a simeket, fagyott, vagy egyáltalán nem működött a gps, takarékos üzemmódban nem kapcsolta a mobilinternetet, a kamera beltérben kék képeket lőtt, a szoftver sokszor fordult magába, stb.).
Lehet azóta már változott a helyzet, de én nagy örömmel adtam el fél év után.
Abban viszont egyetértek, valóban egy súlycsoportban vannak az 520-szal, és abban is ugyanúgy akadnak idegesítő hibák.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
janeszgol #30379 üzenetére
Köszönöm a tippet.
Annyira nem idős ~60 körül jár, de mondta, hogy sokkal jobban használható lenne, ha különböző színek lennének. Tárcsázó, SMS, Zene, Kamera... Ezeket használja többnyire.
A kinagyítás is jó ötlet.
A hátteressel bepróbálkoznék. Win 8.1 van rajta, ha minden igaz.
-
törölt tag
válasz
janeszgol #29786 üzenetére
Pont most raktam vissza a Nokia-féle Cyan-t (8.1), a fejlesztői rendszer helyett. Nagyon szépen megy, pedig visszaállított mindent a biztonsági mentésből. Az Explorer néha/ritkán (változó), bizonyos oldalak alatt megfekszik (Media Markt-ot, Cinema City-t nem szereti, meg esetleg ha van egy beágyazott videó, annál előfordul, hogy lefagy a böngésző, de ez is ritka, és ha nem játszod le, akkor nem fog. 8.0 alatt ilyent nem is tud, szóval rosszabbul nem jársz). SMS meg telefon gond nélkül működik. A gyári kamera app szépen, gyorsan megy, a Nokia Camera továbbra is kicsit lassan tölt be, de az is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Call of Duty: Warzone
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Mesterséges intelligencia topik
- BestBuy ruhás topik
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest