- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz
westcoastog #33598 üzenetére
egész gyors volt
-
StLui
veterán
520-on nem tudom kikapcsolni a repülő üzemmódot, nem találkozott valaki már ezzel a hibával? gyári vissza, akku ki megvolt
Elnézést ha valaki olvasta WP topicban is, de rájöttem megpróbálom a telefon sajátjában is, hátha 520-ra jellemzőbb lenne
-
Bobo_07
csendes tag
válasz
Apollo17hu #33593 üzenetére
1-2 hete nekem se indult a HERE maps, de azóta él és virul
semmit nem csináltam neki.
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu #33592 üzenetére
Nyomtam egy HR-t. Nem tudom elővarázsolni a HERE maps-t... Valakinek ötlet?
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Hard resetelni kellene a telefonom, mert kicsit be van lassulva, a böngésző pedig rendszeresen kifagy.
Hogy tudom a telefonon lévő képeket, jegyzeteket, névjegyeket stb. legegyszerűbben elmenteni, hogy a reset után visszatölthessem?
-
Gabika7676
csendes tag
Sziasztok! Ahogy megírtam tegnap a kérdésemet, jött egy frissítés a Here Drive+-ra, és a probléma megoldódott!
-
Gabika7676
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Azt vettem észre, hogy a Here Drive-ot nem tudja a telefonom elindítani. Azt írja ki, hogy probléma a betöltés közben, próbálja később újra. A térképet frissítettem már, a Here Maps működik, a tartózkodási hely be van kapcsolva. A telefonomon még az eredeti 8.0-ás verzió fut, (jó ez nekem) és eddig nem is volt semmi gond. Most nem tudom, mi lett vele? -
vonyarc
tag
Bocs, hogy ilyet kérdezek, de a párom kapott az 520 után egy androidos mobilt. Hogy tudná a névjegyeket átköltöztetnii? Előre is köszönöm.
-
starr
őstag
válasz
westcoastog #33584 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=kTBcWyP5kMQ
2:04-nél veszi ki a kamerát. Elvileg egy foglalatban van. -
westcoastog
veterán
Aliexpress-ről 4 dollárért rendeltem egy kameramodult, ha egyszer megjön megírom sikerült e feléleszteni.
Most megpróbáltam kiszedni, de kiesett a lencse a fém foglalatából, gyakorlatilag széthullott.
Bár ez már nem gond, a fényérzékelő szenzort lesz szép onnan kikaparni. -
starr
őstag
válasz
westcoastog #33581 üzenetére
Cserélhető külön. A kameramodul levehető az alaplapról.
Korábban egy szétszedős videóban láttam. -
westcoastog
veterán
A kamera cserélhető az alaplapon, vagy csak alaplapostul lehet életet lehelni belé?
Vissza került hozzám az 520-am, eladtam havernak, de ő meg nyáron medencébe ugrott a telefonnal a zsebében, szerencsére csak a kamera krepált be rajta, most meg visszakaptam, jó lesz ez navigációnak, ne a 735-öt főzzem meg.
Bár kétlem hogy cserélni lehetne rajta a kamerát. -
kurion
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy Lumia 520-as készülékem ami több hónapig nem volt használva majd bekapcsolás után mindig repülő üzemmódban van, próbáltam hard resetet, Windows recovery toolal újrahúztam többször is de a hiba jelensége még mindig fenn áll. valami megoldást tudtok nekem erre javasolni?
-
galervin93
addikt
válasz
#40993792 #33573 üzenetére
Igen, nem véletlenül (volt) olyan népszerű, amilyen.
A 640 meg szimplán egy nagyon pöpec gép. Meglepően sokat látok belőle amúgy, pedig nem szokták nagyon szeretni a wp-t. Szerintem is nagyon eltalálták ezt a 640-et.
(Na de most már melóból hazaút és a telefon nyomkodása után irány a WoT...Vagy nem?
)
-
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Közben kiderült hogy még van garancia a telefonon jövő januárig szerencsére
Így felis hívtam a Nokia szervizet és visszük is beegyébként igen addig a dupla koppos ébresztéssel megy!
Köszönöm a gyors helpet srácok
Szép napot!
utóirat: Énis 520 al kezdtem, most 630 am van. Kb 550 lesz a kövi, főleg azért mert az 1 giga ramos. Meg van vakuja.
-
Richter36
őstag
válasz
Lalikiraly #33569 üzenetére
Nekem ez segített:
[link] -
zsiz
őstag
válasz
Joker88 #33571 üzenetére
Kamu teljesítmény van ráhazudva, vegyél megbízható helyről gyári akksit. [link] Kínai telefonakksit nem szabad venni, 1-2 hónap után lehet hogy rosszabb lesz, mint a több éves gyári.
szerk.: ha mégis a "2450"-es mellett döntenél -de ne tedd- akkor se vateráról vedd meg. amit ő árul 2000 Ft + 1000 Ft postaköltségért, ugyanazt ebayről megkapod 1200 Ft-ért ingyenes szállítással [link]
és ha vaterán vennéd, akkor se kapod meg hamarabb, mert az eladó is Kínából rendeli meg
-
Joker88
őstag
Anyám Lumia 520-a eléggé gyorsan merül, még az aeredeti 2 éves akku van benne, az 1430mAh kapacitású akku. Érdemes beruházni egy új akkuba ( gondolom már eléggé idős lehet az akkuja ) ,vagy láttam a vaterán egy ilyen 2450mAh-s akkut.. ( [link] )
-
Bobo_07
csendes tag
válasz
Lalikiraly #33569 üzenetére
Hello!
A feloldást meglehet úgy oldani, ha a beállításokban az érintésnél bekapcsolod a "Felébresztés" funkciót és akkor csak duplan meg kell érinteni a kijelzőt.
https://www.gigatel.hu/shop/menu/129/Nokia/Lumia+520 Itt 1800 ft-nak írja a bekapcsoló gomb árát. Gondolom még ehhez hozzá jön a munka díj. Szerintem 5e ft alatt meglehet úszni. -
Sziasztok!
Páromnak van egy két éves L520 a.
A probléma az hogy ma végképp megadta magát a képernyő feloldó ki bekapcsoló gombja.
bekapcsolni csak a töltő bedugással lehet.
Namost ezt a kis gombot kicserélni mennyibe kerülne?Nem a hátlap lenyomója kopott el kipróbáltuk.
Szívesen fogadnánk rá valami árajánlatot.
Előre is köszi a segítséget! -
netpeti98
addikt
válasz
Namelesske #33567 üzenetére
Más videókat is láttam, ott egy tiszta telepítésű rendszer nézhettek, mert azokon jobbnak nézett ki. Bár sajnos még mindig elég kétséges, hogy 520-on kényelmesen használható rendszer lesz.
Tudom, próbáljam ki, de nem akarok egy napot rászánni a telepítésre, és visszaállításra, ha nem jönne be.
-
Qwen
tag
válasz
Bobo_07 #33563 üzenetére
Nálam se szuperált valami fényesen.
De az 520 gyengeségének is köszönhető.
Akku sajnos gyorsan merült,volt hogy lefagyott és ezidő alatt míg vártam vele pár percet hátha magához tér de csak az újraindítás segített,na ezidő alatt 20-25%-ot merült az akksi.
Ezt kétszer eljátszott és tehettem töltőre,már ha volt nálam.
Meg nekem a hívásokknál szórakozott,rányomtam a hívásra de nem jelzett semmit,csak hallottam hogy kicsöng,aztán 2-3 mp múlva jelezte hogy megy a hívás.
A fagyások megvoltak az előző verziókban is.Amúgy összeségében tetszett,de 520-on mindennapi használatra nem való.Ha kijön a végleges majd teszek egy próbát,hátha. -
Bobo_07
csendes tag
válasz
#58000384 #33561 üzenetére
Körülbelül két napig használtam rendesen. Pénteki nap raktam rá és hétfő reggelig használtam.Vizsga időszakba szerintem újra ráveszem magam, hát ha kijön egy újabb build-rá addig.
Valakinek esetleg még nincs véleménye az új build-ről, vagy csak én szívtam meg ennyire?
netpeti98: Annyira nem volt borzalmas. Az Áruházzal nem voltak nagy gondok. A kamera se töltött addig, de összegzésében talán a 2-vel előtti build a merüléssel kivéve jobb volt szerintem. Az idegesített a legjobban , hogy a fontosabb alkalmazásokat nem tudtam rendesen használni , mint p a Messenger-t és a Viber-t.
-
netpeti98
addikt
Kerestem videókat a új buildről, de egyenlőre még nem sok van. Tényleg ennyire rossz a helyzet ahogy ő mutatja? Az előző buildről láttam bíztatóbb videót is.
-
törölt tag
válasz
Bobo_07 #33560 üzenetére
Ez érthető, de akkor miért írtál véleményt úgy, hogy nem foglalkoztál vele?
A 10M telepítése után rettenetesen lassú a rendszer addig, amíg le nem frissít mindent a háttérben. Ha a 8.1-en sok app volt telepítve, akkor még tovább tart a folyamat. Kell neki egy kis idő. A HR nem feltétlenül szükséges, csak ha utána is lassú.
jani4454: Nem baj, legalább egyszerű volt a megoldás
-
Bobo_07
csendes tag
Sziasztok!
Egy friss win 10 mobile élményt szeretnék megosztani. Már régebben próbáltam a korábbi béta verziókat, de mindegyik elég rossz volt(10572,10536,10149). El is mondtam magamnak hogy azok után egy előzetest se fogok kipróbálni, de megszegtem magam és letöltöttem a legfrissebb 10568.11 build-et. Mikor befejezte a telepítést nem is volt annyira rossz. Tűrhető volt, nem is volt annyira lassú a 8.1-hez képest.Azonban másnap kipróbáltam milyen hétköznapi használatra. Hát a végeredmény szörnyű,használhatatlan.
Volt mikor úgy döntött hogy a telefon hogy nem nyitja meg a Messenger-t, nézhettem percekig a betöltött képernyőt és aztán tovább várhattam míg a kezdőképernyőre visszaváltott.A Viber is szörnyű, mivel egyszerűen ha hívnak nem tudom elfogadni a hívást, mert ha rákattintok a hívás elfogadására semmit nem csinált. Meg a maga a program is jó sok idő alatt töltődik be míg írhattok valakinek egyáltalán. Az akkumulátor ideje talán picit jobb mint az előző verziónak, de még így is gyorsan merül. A zene hallgatás is szörnyű. Mikor próbáltam átváltani pl. Viber-ről a Messenger-e vagy más app-ra ami megvolt nyitva akkor elégé akadozott a zene és plusz mikor volt kedve le is állt a zene hallgatás.
Egy jó tanács ha valaki azon gondolkodik hogy felrakja a legfrissebb előzetest, azt ne tegye! Elégé nagy kínzás ezt használni az 520-n.
Remélem, hogy segítettem egyeseknek -
Merkur840
csendes tag
Egyre jobban idegesít ez a rakás f..
Eddig hajlandó voltam elézni a hibáit hiszen kis pénz kis foci DE
másfél éves telefon normál használat mellett napi szinten lefagy/újraindul semmi mókolás nem történt vele.
A pocsék rezgő motor ill h képtelen normálisan jelezni ennyi hívásról még életemben nem maradtam le.
Bejön a rendszer van benne potenciál de ebből elegem van. -
jani4454
tag
Mi lehet az oka, hogy a navigáció hangja egyik napról a másikra eltűnt. Minden be van kapcsolva, hang kiválasztva, és meg se nyikkan... Köszönöm a segítséget!
-
kalozhun100
őstag
Húgomnak 1 éve kb. ellopták a Vodafone Smart Minijét, aztán kapott helyette egy Lumia 530at, aztán mikro én lecseréltem a Lumia 520at 735-re, anyám megkapta az 520-at, aztán anyám lecserélte egy 640-re, húgom választhatott, hogy 520 vagy 530. 520-at választotta. (aztán csak 12 éves) Úgyhogy van egy szürke 530-am, ami itt lapul a fiókba, nem tudom használni semmire, az volt a tervem, hogy befogom win10-et tesztelni, de sajna nem lehetséges
-
törölt tag
válasz
galervin93 #33549 üzenetére
Az Edge sokkal jobb ebből a szempontból, nézegettem már villogó-mozgó-reklámos oldalakat, nem volt gond. Meg persze omlott már össze sima mobilos oldalaktól is
A 640 jó választás
-
galervin93
addikt
Tegnap búcsút intettem a kis 520-nak, sajnos sok esetben nem bírta az Explorer a gifekkel, képekkel telepakolt oldalakt, összeomlott; de maradtam "házon belül", 640 lett az utód. A kicsike pót-telefon lesz.
Maximálisan meg voltam-vagyok egyébként elégedve, kellemes kis telefon minden bosszantó (szoftveres és hardveres) hibája ellenére is szeretem. -
netpeti98
addikt
A memóriakártyákkal kapcsolatban mennyire kényes a rendszer? Ezt néztem ki.
Lehet, hogy már volt róla szó korábban is, de csak most jutottam el a beszerzésig. -
törölt tag
válasz
juhasz22 #33540 üzenetére
10-15 között ma használt (itt-ott karcos), függő telefont lehet venni, esetenként úgy, hogy már 1 éve áll benne az aksi, ami mára már elég rossz állapotban lehet. Ami ennél is olcsóbb, az hibás.
A 435 20 ezer újan, abban csak a memória több, minden másban rosszabb az 520-nál.
-
juhasz22
aktív tag
válasz
RetepNyaraB #33531 üzenetére
En meg tavaly adtam el alig fél évesen függetlenül patika allapotban 15 ezerért. 520asok 10-12 körül mennek mostanság.
-
Qwen
tag
válasz
Totykesz #33535 üzenetére
Anno az én 520-amon is behalt a lezáró gomb,de nekem gariba megjavították.
Azóta kímélem,mert ott van a dupla kopp nyitás,lezárásra meg "Touch and Lock" .Van több fajta app is de Touch and Lock tűnt a leggyorsabbnak,ez azonnal lezárja.
Szerintem amíg nem javíttatod meg addig használd ezt a párost. -
Totykesz
csendes tag
Sziasztok. Valaki esetleg már találkozott olyan problémával, hogy a kijelző feloldó illetve lezáró gomb nem működik ? Ha leveszem a hátlapot és gyufa szállal benyomom a gombot akkor működik csak ha fent van a hátlap akkor nem. A kamera gomb illetve a hangerő szabályzó gomb hibátlanul működik. Valaki esetleg tudna nekem mondani megoldást a problémára vagy irány a szervíz ? Előre is köszönöm a segítséget.
-
zsiz
őstag
válasz
ha azt nézed, hogy 10-12 ezerért cserélik a kijelzőt (nem tudom ebben, benne van-e az alkatrész vagy az még plusz) akkor nem biztos hogy megéri. én kb 1 éve vettem használtan, hibátlanul (na jó egy kis karc van rajta amiről elfelejtettek szólni...
), garanciásan, ha jól emlékszem 15-ért. zsír új kijelzővel talán te is elkérhetsz annyit érte.
-
Csabo.ovb
csendes tag
Sziasztok!
Remélem jó helyen járok. Nem olyan régen frissítettem szeretett készülékem, és arra lettem figyelmes, hogy egyszerűen eltűnt a Nokia Here ill. Here Drive appok.
Beléptem az áruházba, hogy megkeressem, ám hűlt helyét találtam.
Valakinek van valami ötlete mi történt, valamint hogyan tudom újra elérhetővé tenni?[szerk.]
Szégyen szemre előbb írtam mint olvastam volna, korábban már tárgyalva volt a problémám!
Köszönöm)
-
törölt tag
válasz
Szia!
Nekem anno leesett és a kijelző nem, hanem a külső érintő panel törött be. A pécsi Nokia szervizben 10.000,-ért kicserélték, kb. 5 perc alatt.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
ghost364 #33530 üzenetére
Kijelző cserét közben meg is találtam magamtól, köszi
de a linkkel az a baj, hogy mint írtam, ravasz barátnőm nem hozott létre mikrofos fiókot magának. Tehát a felhőben nincsenek névjegyek, meg más se. Viszont a kijelző csere nem veszélyesen drága és akkor minden hepi.
Még egy kósza kérdésem annyi lenne: a cserélt kijelzővel el lehet adni ezt a telót? Ha igen, mennyi körül, amennyiben azt szeretném vegyék is meg? Nincs még egy éves, két év garancia van rá (remélem az nem ugrik a cserétől, de ha igen, akkor sincs mit tenni).
-
ghost364
senior tag
válasz
RetepNyaraB #33526 üzenetére
Szia!
A névjegyeket a people.live.com-on találjátok meg, MS-fiókkal bejelentkezve.
Kijelzőcserét 12 ezer forint körül hirdetnek itt aprón. -
cattus
addikt
válasz
galervin93 #33527 üzenetére
Kevés RAM miatt zárja be magát.
-
galervin93
addikt
Az IE minden előzmény nélküli bezáródása WP vagy 520-as jelenség? Mintha túlcsordulna egy számláló, mert általában olyan oldalaknál történik, amin pl. sok gif van, vagy szöveg képekkel (akár mobilra optimalizált oldalak is megadják magukat).
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok!
A barátnőm ma reggel eldobta a telót és meghalt a kijelző, nem érzékel.
Kérdés: hogy lehet levarázsolni a kontaktokat, esetleg sms-eket a telefonról?
Főleg a kontaktok kellenének, érthető okokból. Ő azt állította, szinkronizált valamit a google-lal, de nem, mert droidos telefonba dugva a kártyát, majd bejelentkezve sincs elérhető kontakt.
Előrebocsátom, lövésem sincs a winphone-ról, de gyaníthatóan nincs túl jóban a google-lal, szinkronizációs vonalon...
Mikrofos számlát (szerintem) nem nyitott - bár most melózik és nem tudom megkérdezni, csak wifin használta a netes funkciókat, azt is ritkán.->a win explorer-ben nem megy az ügy nyilván, de a winphone desktop alkalmazásban sem, úgy nézem.
Szóval
ui.: kijelző cseréről tudtok nagyságrendi árat mondani esetleg?
-
oszy
veterán
Most akkor van rá hivatalosan windows 10?
-
SANKADI
aktív tag
Minden rendbe jött, újratettem a rendszert, utána frissített, jobb mint újkorában, köszi a segítséget.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Namelesske #33521 üzenetére
OK, ezt megértem, de akkor fel kellene kínálja a telefonfrissítést. De hiába kerestem frissítést, azt írta ki a legfrisebb verzió fut rajta.
Ráadásul a csengőhangokat sem tudom beállítani csak a gyári csengőhangokat, a hangerő pedig csak 1-10 között állítható
, nincs külön média hangerő. Szóval kiírja 8.1, de lebutult 8.0-ra, vagy valami ilyesmi. Most fogom újratelepíteni az ajánlott programmal. (WDR Tool 3.1.2) Remélem megoldódik a problémám.
-
Namelesske
addikt
válasz
SANKADI #33519 üzenetére
Úgy tudja törölni a gyári appokat, hogy ha komolyabb OTA frissítés jön, az képes kiüríteni a ROM-ot hogy legyen hely. Ugye OTA-ban pedig nincs benne az sok alkalmazás mint egy lemezképben amit rátolnak a gyárba vagy szervizbe a telefonra, mert sok lenne letölteni 1 gigát és még ezt fel is rakni a telefonra. Irreális helyigénye lenne egy-egy frissítésnek. Emiatt egy HR után már az OTA lemezképe szerint áll vissza a rendszer ami általában minimális mennyiségű programot tartalmaz.
-
SANKADI
aktív tag
válasz
Namelesske #33514 üzenetére
Köszi, várok kicsit, hátha nem kell újrahúzni. De igazából ezt nem értem, egy gyári visszaállítás miért tünteti el a gyárilag telepített appokat? Androidnál ilyet nem tapasztaltam. ami rendaszer programnak van beállítva, az marad. Tudom, ez egy teljesen más világ.
-
törölt tag
válasz
Hát remélem, hogy tényleg csak ez van, mert szerintem tökéletes a Drive+. Mondjuk ilyen már volt valamikor a nyár elején is, hogy eltűnt a Store-ból.
zsiz: Mostanában egyre több a kamu app, ami csak úgy néz ki, mint a Maps vagy a Drive. Természetesen töltögetik is szépen lefelé azokat, aztán 1-2 csillagra értékelik, hogy mennyire szar lett.
-
zsiz
őstag
válasz
nekem is eltűnt mikor újrahúztam a telót. nem találtam az áruházban, de aztán valahonnan csak felraktam, már nem emlékszem hogyan.. de kár volna érte ha eltűnne, ritkán van rá szükségem, de akkor jó szolgálatot tesz a Drive+.
-
Namelesske
addikt
válasz
#58000384 #33513 üzenetére
Technikai problémák miatt nincs fent a HERE apps az áruházban. Elvileg nincs mögötte semmi gonoszkodás.
-
törölt tag
válasz
SANKADI #33510 üzenetére
Nem tudom, hogy 8.1-en most hogy van, de a 10 áruházában már nem elérhető egyik sem, mert a beépített térkép alkalmazással akarják leváltani (állítólag). Ha nem lehet letölteni, akkor újra kell telepítened a rendszert, mert a Cyan (amit felrak) alapból tartalmazza.
-
SANKADI
aktív tag
Sziasztok !
Lett egy nagy problémám. Mivel nekem új telefonom van, a Lumia 520-at visszaállítottam gyári beállításra, és a feleségem nevére regisztráltam egy új e-mail címmel. Nagy meglepetésemre az ingyenes Here drive + és a Here map eltűnt, és nem is tudom letölteni, azt mondja ebben a régióban nem hozzáférhető. Mit rontottam el? Vagy nem szabad a felhasználót váltani? Nagyon szerettem a navigációt, mindég ezt használtuk. Nagyon megköszönném a segítséget. -
törölt tag
válasz
netpeti98 #33508 üzenetére
Láttam, de mi a forrás?
De lehet valós is. Valószínűleg még csiszolnak rajta kicsit (meg persze így több erősebb telefon fogy addig is), 3 hónap az hosszú idő.
Sebességben nem tudom, hogy a firmware hoz-e javulást, anno a PfD-s és a Cyan-os 8.1 között nem sok különbséget találtam. Ha a hangpattogást javítja, azzal már elégedettek lehetünk szerintem. -
törölt tag
válasz
gentlemann02 #33506 üzenetére
Ha kékhalál lenne, akkor lehetne próbálkozni újratelepítéssel, de mikor teljesen elszáll a boot, akkor lehet hardverhiba is. Ilyenkor a szerviz mondja meg, hogy csere lesz vagy sem (legalábbis a topikban eddig erre nem nagyon volt házi megoldás).
-
törölt tag
válasz
gentlemann02 #33504 üzenetére
A Device Recovery-ben rányomsz, hogy nem érzékeli a telefont, és próbáld úgy. Ha azzal sem jó, akkor szervizbe kell vinni alaplapcserére.
-
gentlemann02
tag
Sziasztok olyan kérdessem lenne ,hogy szereztem egy kis 520 de ezel a bikaüzenettel fogad "Unabled to find a bootable option" keresgéltem a fórumba de nem találtam rá megoldást próbálkoztam Windows Device Recovery Tool-szal és NSU for Retail-al,de semmi eredmény sajnos. Van valakinek valami ötlete rá? Segítségeteket előre is köszönöm...
-
törölt tag
válasz
netpeti98 #33500 üzenetére
Lassan indul a rendszer a 8.1-hez képest, a kezdőképernyővel és a csempékkel nincs gond. A listanézetben gyors görgetésnél fél másodpercre (sem) némelyik csempe üres, de ez egyáltalán nem zavaró. Az Edge mellett néhány app nyugodtan használható a folytatós képernyő nélkül, meg kevesebbszer is tölti újra az oldalakat (ebben jobb), de nagyobb memóriaigényű appok mellett tud töltögetni, ez tény.
Amit próbálgattam, az nem volt amúgy lassabb, mint 8.1-en (kivéve a Store-t), talán például a Skype betöltése lehet lassabb, de nem mértem le, meg nem is zavar. De ez függ a kedvétől és a futtatott appoktól is. A háttérbeli frissítésekre jelenleg érzékeny, telepítés után rettenetesen lassú, amíg nem tölt le mindent, de utána rendben van. Értesítések azonnal jönnek, a zárképernyőn is rögtön ott az óra.Hopp, frissült az Áruház, valamivel gyorsabban tölti be
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest