- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
San Gabrio
újonc
Sziasztok, egy olyan problémám lenne, hogy elkeztem frissiteni egy alkalmazást a marketből itthon wifin, mielőtt befejezte volna kiléptem/elmentem és ezért nem fejezte be letöltést. Mikor probáltam újra inditani, vagy vagy el se kezdte vagy bergadt féluton. Hibát nem ir csak nem fejezi be a letöltést. Én már probáltam mindent, törlés és újra telepítést is, de ugyazt csinálta. Ti tapasztaltatok ilyet? Vagy van ötleteték hogy ezt hogy lehetne megoldani hard reset nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest