Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8753 üzenetére
A Huawei által készített képek mintha jobbak lennének azért. De lehet csak amiatt, mert ott a szoftver elvégzi, amit a 1020 raw képeiből manuálisan lehetne előcsalni
Illetve a 1020-nek nem mindig sikerült eltalálni a fókuszt (ezt nem a Te képeid alapján mondom) -
Francia91
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8751 üzenetére
A kamerával szerintem nyugodtan ismerkedj, nagyon sokat ki lehet belőle hozni, ha kiismeritek egymást. RAW-ban szerintem a mai napig a legjobbak között van (az 5 MPixeles jpg jépek is), kis utómunkával nagyon fasza képeket lehet kreálni. Én a mai napig ezzel fotózok veterántalálkozókon és motoros túrákon, otthon meg kidolgozom a RAW fotókat. Az a szenzor eszméletlen jó mai viszonylatban is
Csak azt nem tudom, mi lesz velem, ha egyszer megpusztul a 1020-asom, mellette csak a 950-essel vagyok hajlandó fotózni
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8749 üzenetére
Király! És miként fog működni a 1020? Tartalékfon, vagy van valami extrémebb?
-
bmt50
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8745 üzenetére
Ha sikerült, azért azt jelezd légyszi. Kíváncsi vagyok.
Volt azért itt több dolog is, amiért annak idején bevállalták a lassúságot és a gyengébb akku időt.
Nekem sosem volt windows-os telefonom, de a screenshot-ok és a cikkek szerint pofásabb a 10-es rendszer. Nagy álmom volt egy ilyen telefon, de már sajnos nem lesz. -
laccy88
senior tag
válasz
esetleg ez?
-
Francia91
veterán
válasz
Ha csak a Lumia Camera a cél, és fotó/videó, arra bőven jó a 8.1 Denim, én is azzal használom
-
laccy88
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8742 üzenetére
-
laccy88
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #8736 üzenetére
Sziasztok! Ez engem is érdekelne, de sem az én se a Francia91kódjának megfelelőt nem találom a listában :\
Pedig nagyon úgy néz ki, hogy a Manufacturer Name lenne a Product Code
Te megtaláltad a sajátodnak megfelelőt? -
Francia91
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8738 üzenetére
Nemtudom jelenleg én sem, hol tudod megnézni, hátha jön valaki okosabb
-
Francia91
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8736 üzenetére
-
Francia91
veterán
válasz
Ferenczi Áko #8731 üzenetére
Jó kérdés. Én dugdosom rá a gépre a fotók lementése miatt heti szinten, de nem ajánlott fel semmi frissítést. 8.1 Denim rendszer van rajta. Lumia Camera pedig feltelepítve. Délután ránézek, azthiszem van lementett Lumia Camera telepítőm, amit fejlesztői módban tudsz telepíteni
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.