Hirdetés
- AI-tól roskadozik a polc a Honor 400-ak kam(e)rájában
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
sziasztok! Már több mint két éves a telefonom. Használtam rendesen, napi szinten töltöttem. Mostanra megfáradt annyira az aksi, hogy reggeltől estig(átlagos használat mellett mint 4g, wifi, kamera stb) kb 80%ot merült. Gondoltam megérdemel egy új akkut. Meg is kapta, be is szereltem. Gyári Nokia. Már két hete használom, de valamiért ezzel sem bír (sokkal) többet..
Figyelem az alkalmazások akku igényét, de nincs kiugróan sokat fogyasztó. Elméletileg a háttérben sem fut semmi, ami különösebben merítené.
Esetleg bármi ötlet? Használat közben rendesen melegszik, de tudjuk, hogy ennél ez normális jelenség.
Egy ismerősöm hasonló szituációt mesélt egy más fajta telefonjáról. Ő olyan infót kapott, hogy a telefon "processzora" és az azon lévő hűtés közötti hővezető paszta hánya miatt jobban melegszik, emiatt jobban merül. Én ezt eléggé furának tartom. Telefonnál létezik ilyen? Szerintem az 1020-nál tuti nincs.
Ötlet a merülésre? Nem szívesen csinálnék próbaképp HR-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest