Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Áprilisban várható az iOS 18.4
Új hozzászólás Aktív témák
-
laccy88
senior tag
sziasztok! Már több mint két éves a telefonom. Használtam rendesen, napi szinten töltöttem. Mostanra megfáradt annyira az aksi, hogy reggeltől estig(átlagos használat mellett mint 4g, wifi, kamera stb) kb 80%ot merült. Gondoltam megérdemel egy új akkut. Meg is kapta, be is szereltem. Gyári Nokia. Már két hete használom, de valamiért ezzel sem bír (sokkal) többet..
Figyelem az alkalmazások akku igényét, de nincs kiugróan sokat fogyasztó. Elméletileg a háttérben sem fut semmi, ami különösebben merítené.
Esetleg bármi ötlet? Használat közben rendesen melegszik, de tudjuk, hogy ennél ez normális jelenség.
Egy ismerősöm hasonló szituációt mesélt egy más fajta telefonjáról. Ő olyan infót kapott, hogy a telefon "processzora" és az azon lévő hűtés közötti hővezető paszta hánya miatt jobban melegszik, emiatt jobban merül. Én ezt eléggé furának tartom. Telefonnál létezik ilyen? Szerintem az 1020-nál tuti nincs.
Ötlet a merülésre? Nem szívesen csinálnék próbaképp HR-t
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- Láncfűrész topik
- Politika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...