Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor8815
újonc
Régóta szeretnék én is egy 1020ast vásárolni. Úgy látom hogy probléma maximum a szoftverfrissítéseknél adódik. Sok frissítés nem fér össze egymással. Mennyire látom jól a dolgokat??
-
biggamer
veterán
Hi ... ilyet nem látott valaki kis hazánkban ?
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6488 üzenetére
Egy hülye kérdés. De, miért jó ez, mire használnátok? Értem, hogy a telefon képernyőjén lévő képet lehet tv-re átküldeni, de miért jó ez? Játéknál, fényképek nézegetéséhez?
-
no1r
őstag
válasz
Trevize1987 #6493 üzenetére
Hm... Ezek szerint egy sima playto appal ez a cucc nem is használható? Eddig alapból úgy értelmeztem ez pont arra van kitalálva
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz
Ez komoly kis cucc... mennyire fájhat vajon?
-
ddudas
tag
válasz
1020-szal nem fogod tudni használni, mert ez vezeték nélküli képernyőtükrözésre jó, azt pedig a jó öreg 1020 nem tud. 1520 volt az első, amihez jó.
-
Teo.
aktív tag
válasz
sszemtelen #6489 üzenetére
Óra,dátum,régió mint jól vannak beállítva, de sajnos most is minden zöld ....
. Azért kösz a tippet !!!
-
Trevize1987
aktív tag
Ez a kis cucc azért jól jönne majd nekem. Kiváncsi leszek az 1020-as mit szól majd hozzá. Elméletben képes rá. Érdekes lesz, hogy megkapja e a firmware-t...
-
Teo.
aktív tag
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Minden rendben muzsikát a telómon, pénteken frissítettem a "megjelenítés" és a "gyorsnézet"-et és azóta nemtudok max felbontásban fotózni csak 5 Mpx-ben. A Nokia Camera és Nokia Camera Beta 4.8.4.3-as verzión van, az appban ha visszanézem a képeket először megjeleníti aztán hirtelen az egész kép zöldlesz. a Creative studióban ha szerkesztem úgyan ez van. A fájkezelőben nézve a 38 Mpx- es képek helyet egy 614 kb. zöld kép van. Ha meg 5Mpx-re állítom a felbontást akkor csak zöld kép van. Ha tunátok segíteni az jó lenne. Természetesen az appokat többször újra telepítettem. Előre is Kösz mindenkinek !!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz
Trevize1987 #6485 üzenetére
Hát igen, azért még 4,5" se túl kényelmes a böngészés, nem beszélve, arról, ha gépelni is kell (pedig kis kezem, vékony ujjaim vannak).
-
SOAD19
addikt
válasz
laccy88 #6483 üzenetére
Köszi! Igen, mostanában, hogy van routerem, elég sokat netezek itthon telefonról. Kényelmes ágyban fekve, tv, híradó nézés közben netezni.
Csak kicsit lehetne nagyobb a kijelző. Vicces, mikor az 520-asom volt, és megjött a 1020-as, csak hűledeztem, hogy mekkora dög ez a telefon, most meg...
Tényleg hamar hozzá tud szokni az ember. Igaz egy kézzel már ezt se nagyon tudom átérni, de netezéshez el tudnék viselni egy nagyobbat is.
-
SOAD19
addikt
Itt is megkérdezném.
Szerintetek wifis netezéssel két óra alatt az aksi merülés 100-ról 50%-ra az normális?
Köszi!
-
valaki_xy
tag
válasz
Jean Pierre #6480 üzenetére
Köszi! Akkor majd lehet én is veszek egyet
-
Zsoltika11
tag
Megjött nekem is a gripem, nagyon tetszik. Ki is próbáltam jó cucc. Én is köszönettel tartozom no1r-nek az észrevételéért.
-
valaki_xy
tag
válasz
Jean Pierre #6475 üzenetére
Jó neked
Egyébként a füles milyen? Én is nézegettem már... Azt írják, hogy jó, de a kialakítását nem nagyon dicsérik, hogy kicsúszik a fülből. Ez igaz?
-
Zsoltika11
tag
válasz
Trevize1987 #6476 üzenetére
Én is
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
Jean Pierre #6475 üzenetére
Akkor tudom már ki vagy facebookon
-
valaki_xy
tag
Nem tudom, ki hogy van vele, de mintha az utolsó PfD-s frissítés óta jobban bírná az akksi.
-
lalyoska
tag
Sziasztok.
Most szeretnék beruházni egy 1020-ba, de fontos lenne a win8.1 frissítés rá!
Rá lehet tenni a 8.1-et?Ha igen, hogyan??
Köszi! -
-
valaki_xy
tag
A vasárnap megrendelt Camera Grip-em még mindig nem ért ide... Kedden írt a Telekom is, meg a GLS-is e-mailt, hogy valószínűleg kedd délután ér az üzletbe. Szerda délelőtt voltam bent és még nem volt ott, meg kedd óta e-mailt se kaptam
-
ZéZoltán
újonc
válasz
partytime25 #6430 üzenetére
Szia !
Nálam is teljesen hasonló probléma lépett fel, kb. a win8.1 frissítése után.
Bár nekem többször is kapcsolt már ki - vagy inkább repülő módba vált nem is tudom,de jellemzően este 10 fele történik az anomália . Aztán kéri a pin kódot. De ha nem veszed észre addig nincs se térerő se semmi, nem érnek el. Voltam szervízbe, kicseréltük a sim kártyát. nem lett jobb. Aztán gyáribeállításokat visszaállítottam. Azóta nem telt még el 1 nap se, tesztelem. Azt mondták a szervízbe h antenna hiba lehet...de sztem ezek után h nem én vagyok az egyedüli, sztem ez vmi szoftver szarság...csak nem tudom hogy lehet megoldani?!Ha tudsz bármi okosat lécccci oszd meg, köszi;
Üdv Zé
-
Trevize1987
aktív tag
Nekem:
-
ddudas
tag
válasz
partytime25 #6459 üzenetére
Az about menüben nézed a firmware revision number-t?
vagy az extras+infoban a core build ID-t? -
Trevize1987
aktív tag
válasz
partytime25 #6461 üzenetére
Nekem ezzel még nem volt gond. Egyszer indult újra valami program miatt, de azt le is szedtem azonnal utána. Igaz én 4-5 naponta azért újraindítom ilyen megszokás végett. De mondom, semmi gond nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
partytime25
tag
válasz
Trevize1987 #6460 üzenetére
Köszi a választ Treviz .... Mióta van fen neked nem volt semmi fagyás vagy bármi? Nekem kb 1 hónapot birt ki teljesen hibátlanul majd elkezdett fagyni meg reggelre kikapcsolt csak soft resettel indult be ... most újraraktam azóta hibátlan igaz még csak pár nap telt el...
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
partytime25 #6459 üzenetére
Nekem is a 10362 van jelenleg. Soha nem volt PfD-m és nekem gyárilag ez az utolsó.
-
partytime25
tag
Sziasztok.
No1r: Ez érdekes most felraktam én is mindent amit lehetett és most újabb a verziószám ... pedig mondtad neked is elvileg a legújabb van fenn.
Most nekem a ......1424.10362 végü van fent de elvileg mindenhol a 1424.00003 írják legújabbnak ...
Valaki tud irni verziót hasonlítani hogy kinek mi a legújabb?
Köszi
-
hito
nagyúr
Neeeem
Az expozíciós sorozatra (butított HDR). Több képet csinál (3-5 beállítástól függően), különböző expozíciós értékekkel és ezeket összefűzve HDR féle végeredményt kapunk. A szoftver nem fűzi össze, PC-n kell megcsinálni, de nem tudom milyen programmal.
[ Szerkesztve ]
-
partytime25
tag
.. Köszi a infót No1r szerintem nekem is ez van fent de most jó érdekes ez a dolog szerintem ami tény mondjuk nem tudom mennyire boldogít minket , hogy nem hardveres nyűg szerintem.. egyszerűen valami cache ürités vagy bug van ami egy idő után beakad és dob egy fekete képernyőt.....
A töltést kizárom mindenképpen mert miután párszor csinálta kikapcsoltam wifit meg este mikor még működött direkt félretettem mérgembe gondolván "most csesszél ki velem"
De sajnos meg is tette reggel úgy fogadott fekete kép
....
Azért ha dob más hibát is vagy valamitől megjavúl oszd meg velem ...
Üdv
-
Hauzer
tag
Na megvan nekem is a grip,de amilyen kálváriámba került..kedvem lett volna a falhoz,de inkább az eladóhoz vágni azt a szart..még a pénzt is megérte volna..Na mind1,azért örülünk..
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
válasz
partytime25 #6448 üzenetére
-
laccy88
senior tag
-
samfishR
senior tag
válasz
Trevize1987 #6419 üzenetére
ma meg is érkezett a grip, fel is pattintottam, elég precíz
Köszönöm, hogy szóltál!
-
partytime25
tag
Sziasztok.
No1r: tudnál irni egy firmware számot neked mi van fenn? Ugye amit irtam hiba végett ujrahúztam most 0003 a vége nekem de jelzi hogy van új frissítés , de nem merem felrakni
... Valszeg most nekem a tök alap 8.1 van fenn....
De itt páran ha meg tudják nézni nekem azt megköszönném akkor tudok hasonlítani....
Köszi
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
F1rstK1nq #6443 üzenetére
1020 tulajként, nekem a 930 sosem volt opció, sajnos csomó jó feature-t tud amit a 1020 már nem kapott meg, ebből sok a fényképezéshez kötődik sajnos, de a kamera minősége annyival gyengébb volt számomra, plusz a mérete sem tetszik, hogy el sem gondolkodtam a váltáson.
Azonban én már messiásként várom a 1020 utódját. Mert nagyon zavar hogy a rendszer csomó klassz dolgot fog tudni és a 1020 sajnos már ezeket nem. Én ma már nem vennék 1020-at max ha használtan nagyon jó áron van, mert ha kijön valamikor a 1030 mindenképp megéri rá váltani.
-
Trevize1987
aktív tag
válasz
F1rstK1nq #6443 üzenetére
Jön még rá és elég a hardver is, de szerintem a közeljövőben ki kell adniuk az utódját. Nagyon elférne benne egy kicsi kamera tweak és egy combosabb hardver, mert mint mondtam elég, mert windows, de akkor is van olyan ami akasztja már. Nem vészesen, de akkor is.
Én jelenleg semmire nem váltanék erről most, mert tényleg álom telefon, de ha ugyanezt kiadnák snapi 800-assal akkor rohannék a boltba
-
hito
nagyúr
Ti mivel fűzitek össze PC-n az expozíciós sorozatot?
-
F1rstK1nq
aktív tag
Sziasztok!
Andriodrol (HTC One X) szeretnek valtani Windows Phone-ra kovetkezo honapban. 1020-asnak nagyon vonz a kameraja es a megfelelo merete, szoval fele huz a szivem.
A masik keszulek amin gondolkodom, az a 930-as, csak a merete elriaszt es a kameraja azert gyengebb, mint az 1020-asnak.
A kerdesem az, hogy most meg 2014 vegen megeri 1020-asban gondolkodnom, jon meg ra eleg frissites, hardver eleg eros az uj frissitesekhez vagy maradjak inkabb a 930-nal?
Velemenyeket varnek, hogy ti, hogyan dontenetek ha most allnatok vasarlas elott: 930 vs 1020.
Elore is koszi.
-
no1r
őstag
Na megjött a Cyan a független PfD-re. Érzésre tényleg mintha gyorsabb lenne.
Foleg akkor érzem amikor visszalepek start screenre.(#6440) Tomy Yayo: Az alsó papirdobozkaban lapul
[ Szerkesztve ]
-
Tomy Yayo
senior tag
Ma én is átvettem a gripem. Kicsit megijedtem, mert egyáltalán nem adott életjelet, de csak nullára volt merülve. Ellenben meglepve tapasztaltam, hogy a dobozra az van írva, hogy in the box van egy leather wrist strap is, de nem volt benne csuklópánt. Ez normális, vagy menjek vissza?
-
Osiris
őstag
A gyári frissítések óta a telefonom hetente 2-3 alakalommal újraindul. HR volt már és nincs kedvem megint hozzá, így a nem túl sok és nem is nagyon használt programokat törölgetem le róla, hátha egyszer kibír egy hetet, de ez így nagyon lassú folyamat. 2-3program eltávolítása/hét..
Lehet esetleg tudni valamelyik programról, hogy okoz ilyet? Mert akkor a következő az lenne amit eltávolítok.[ Szerkesztve ]
-
partytime25
tag
no1r : Köszi a válaszod no1r sajnos szerencsétlenségünkre nekem is 1-1 x csinálta ma nyomtam egy factory resetet eddig jó de majd ha holnap felébredek.....
Az a dühitő az egészben hogy több helyen olvastam hogy kapcsold ki a glacialt .. meg a wifit mindig ... én értem ezt is de könyörgöm veszel egy nem olcsó telót és akkor végül is ha kikapcsolva tartanám akkor meg el sem romlik...
Mindeggy ha van nállad is valami privizz rám vagy irj ide hátha tudunk segíteni 1 másnak
..
Üdv
-
no1r
őstag
Nah, nekem is Megjött a fehér, fekete telóval fogom használni. Nem is olyan gáz így együtt
A grip masszívnak tűnik, valamikor ki is próbálom. 6ezerért ez nagyon baráti volt.
Remélem mindannyian nagy egészséggel fogjuk használni!(#6430) partytime25: Pár napja nekem is elkezdte ezt, de eddig szerencsére csak kétszer fordult elő... Remélem nem lesz rendszeres. Az okát sajnos én sem tudom. Randomnak tűnik :/ (bár én is először töltésre gyanakodtam)
(#6433) varga.balazs: Nekem sem szóltak, elmentem mert amúgy is volt Velük dolgom, rákérdeztem és ott volt
-
ArsenalF
aktív tag
válasz
varga.balazs #6433 üzenetére
én személyes átvételre kértem egy üzletükbe, ennek ellenére én is kaptam reggel egy levelet egy futártól hoyg ma kiszállítják nekem a T-nek a boltjába. Aztán délkörül írtak e-mailt hogy mehetek átvenni megjött.
-
ArsenalF
aktív tag
Na meg is jott a grip, nagyon király, nem is gondoltam h ennyire kényelmesen használható a telefon vele álló modban.
Egyedul csak a szine zavar,(sárga a telo) de elviselem ennyiért -
partytime25
tag
Tiszteletem urak!
Lenne egy hatalmas segítségkérésem hátha van rá valami megoldás vagy mással is történt ilyen....
Kb 1 éves a telóm eddig semmi hibajelenség ... feltettem cyant aug 20 fele 2-3 hétig semmi hiba most viszont kb 1-2 hete azt csinálja mikor este11-12 fele leteszem reggel úgy fogad hogy fekete a képernyő mintha kikapcsoltam volna ,de bekapcsolóval nem tudom bekapcsolni csak soft resettel indul el ... ez kb 1-2 naponta van azóta. Ami érdekes az egészben hogy napközben akármiket futtatok játszok netezek semmi tünet bármennyire is próbálom terhelni hogy fagyon ki ha hibás (ram, stb..).
Progik közül szinte pár alap van azt nem is telepitettem azóta ... max ami árutázba jött infó,tartozékok,hálózat.
Csak kizárólag este jön elő mikor leteszem olyan mintha elhibernálná magát és valami programbug lenne de tudom ez nem hibernál elvileg.... Próbáltam úgy is ha töltőn volt meg úgy is hogy leszedtem .... De ez mindenképpen bekövetkezett ami még érdekes hogy az óráján mindig 4:50 perc volt mikor reggel softreset után tehát valószínüleg akkor áll meg
hihetetlen....
Esetleg valakinek van valami ötlete olvasott e valahol ilyesmit.... mert nekem nem hardveres hibának tűnik a dolog mert akkor fagya igazán mikor camerázok meg nyomkodom nem pihenő állapotban...
Amiért fontos lenne a segitségetek a gari kb még 1 hónapig van rá viszont ha meg tudom oldani nem szivesen adnám oda a gsm esnek főlleg hogy szerintem bekapcsolja használja 1 napig nem fog előjönni azt 3 hét után visszakapom hogy teljesen jó és közbe megint előjön de akkor már garim sincs.....
Előre is köszi nektek...
UI
ha van valami oldal ahol ilyesmi próblémát irnak az is jöhet hátha találok valamit)
-
no1r
őstag
válasz
csipike3000 #6426 üzenetére
Igazan nincs mit
Örülök hogy többeknek segíthettem az észrevételemmel -
Hauzer
tag
Na megrendeltem én is gyorsan a fehér grippet
Jött egy új preview frissítés..Vajon mit tud?
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Rosszul gondoltad, többek között én se sűrűn nézegetem a T-com oldalát. Nem nagyon kellene most pénzt költenem, de ennyiért erősen gondolkodok rajta. Ennyiért szerintem még később is el lehetne adni, ha mégse kellene, vagy kellene a pénz. Hmm... akkor döntöttem is, rendelek egyet.
Bár lehet csak elírás, lehet az 1-est lehygaták az elejéről. Anno emlékszem, a fejes topikban volt, hogy egy 2-300k fejest hirdettek kicsivel 100k felett, akkor is rendeltem, mint ahogy a topikból rengetegen, persze nem sokára jött a mail, hogy csak elírás volt, várható volt.
De, hátha most nem így lesz.Amúgy talán van a gripre is, ilyen carbon fólia: [link]
[ Szerkesztve ]
-
varga.balazs
aktív tag
ilyenkor verem a fejem a falba. most költöttem el az összes megtakarított pénzem, pedig lehet jobban jártam volna egy camera grip-pel, bár külső akksim van hozzá, szóval azon a részen kívül viszont hasznát venném. na de hátha nem csak ideiglenesen van így, hanem még év végéig legalább így lesz.
-
no1r
őstag
válasz
Trevize1987 #6419 üzenetére
jaja, én is nagyon meglepődtem...
de így lett majd féláron Qi töltő hátlapom is, az is 6ezer, máshol meg kb 10-12
(#6418) SpeedHUNGARY
úgy legyen! -
Trevize1987
aktív tag
6200 Ft-ért fehér Camera Grip... Konkrétan soha nem láttam jobb akciót még ennél a mocskos T-Home-nál, főleg, hogy az ilyesmik is telefonvételhez voltak eddig kötve. Ez most tényleg best buy, akinek eddig nem volt annak most gyorsan legyen
-
ArsenalF
aktív tag
Na... Pár hete rendeltem egy sárgát amcsiban az egyik ismerősömhöz, ő majd októberben jön csak haza akkor akciós volt az MS-nél, 10ezer forintért. De a biztonság kedvéért rendeltem innen egy fehéret
Ki tudja jól jöhet még az a plusz akksi egy nyaraláskor. Az is lehet hogy átfújom feketére
Köszi hogy szóltál! -
Tomy Yayo
senior tag
Minden tartozékot jóval drágábban adnak, mint normális boltok, hacsak nincs valami akció. De ez az ár még a szokásosnál is sokkal alacsonyabb, több mint 50%-al olcsóbb a legolcsóbb helyeknél is, tényleg nincs Camera Grip az egész országban 15000 alatt. Ez most nagyon best buy kategória, ráadásul én eleve fehéret akartam
-
-
no1r
őstag
biztos más is észrevette már, de a fehér camera grip a telóhoz a T-nél online rendelés esetén csak 6ezer forint az eredeti 15+ helyett
-
SpeedHUNGARY
aktív tag
Üdv!
Megjött a telóm!
A lényeg: minden jól működik rajta, nem forrósodik azonnal, egyszóval szuper! Már komoly elvonási tüneteim voltak!
Ami viszont meglepett, hogy kicserélték az egész burkolatot is. Ezt onnan vettem észre, hogy az apró kis sérülés, ami alul, a töltőcsati mellett volt, eltűnt és még új sim tálca is lett (a régit direkt nem küldtem el).
Az viszont szerencse, hogy volt a kijelzőn fólia, mert két bazi nagy karc lett rajta...
[ Szerkesztve ]
-
ddudas
tag
válasz
stewe780 #6404 üzenetére
Érdemes utánakérdezni még, mert én nem is erre a célra vettem, ráadásul a régi pontos dolgot váltották át pénzre, szóval az lenne a legjobb, ha valaki megerősítené, hogy ez most is működik ezzel a kártyával. Nekem úgy tűnik ez egy járható út lehet itthon azoknak, akik nem akarják/tudják regisztrálni a bankkártyájukat. Szólj róla, ha esetleg kiprobalod!
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Köszi
Igen, leellenőriztem, van xbox accountom, valami player928374.... tököm tudja milyen szám...
Nincsen bankkártyás fizetési lehetőségem, pont ezért gondoltam, hogy kipróbálom, hogy vennék ilyen feltöltőkártyát, ettől biztonságosabb úgysincs. Majd még lehet megkérdezem a wp fórumon, hátha valaki próbálta már. -
hito
nagyúr
Megéri, de mindennapos használatra butaság. Ha elmész fotózgatni és fontos a téma, meg a minnél jobb eredmény, akkor válts dng-be. Egyébként hétköznapi értelmetlen fotókra, amiket soha többet az életbe úgyse fogsz megnyitni, pláne nem 10év múlva elővenni és visszanézni, azoknak bőven jó a jpeg. Azokért kár a fáradtság. Én így használom.
Nincs mit!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...