Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
hfrici
aktív tag
válasz
visszamennyé #11576 üzenetére
Nekem alapból kinyírta a 2 éves T-s simet.A cserekártyával már jól elvan
-
hfrici
aktív tag
[link]
Innen vett már valaki telót? -
hfrici
aktív tag
válasz
old rocker #9671 üzenetére
Azé vannak,hogy 24 órában kiszolgálják a kedves felhasználót
-
hfrici
aktív tag
válasz
old rocker #9669 üzenetére
Hát ezt mondom én is,de ha felhívja őket akkor is készségesen elküldik.
Ha más nem,akkor melegebb éghajlatra -
hfrici
aktív tag
válasz
peugeotmate #8775 üzenetére
Már várom a frissítést,nekem nem jön be,a 21-es jobban tetszett.Nem vagyok hozzászokva az 1 perces lefagyáshoz sem
-
hfrici
aktív tag
Üdv,már megint.
A másik fórumon felvetette valaki,hogy Power mp3 játszó a 31-es szoftal nem "pörget" bele a számokba.Ezt én is tapasztaltam.A 21-essel működött rendesen,ezzel csak léptetni lehet a következő számra.Frissítés után újratelepítettem a progit,de az sem oldotta meg a problémát.
Megoldás esetleg valakinek?
Ja,és a Garmin 21-es szoftal indult 2D ben nem fagyott,a 31-essel megfagy,és kilépésnél akár 1 percre is lefogja a telót. -
hfrici
aktív tag
válasz
old rocker #8718 üzenetére
Pedig nagy az esély rá,mert addig a 6230i-ben semmi gond nélkül ment.Délelőtt arról telefonáltam,hogy megérkezett-e az E52-es szállítmány a T-hez.Bementem,kártya be,és nyekk
-
hfrici
aktív tag
Régebben írtam,hogy én így jártam a vásárlásnál.
Az eladó tette bele az alig 2 éves simet,és idő hiányában nem próbáltam a hívás indítást,csak itthon.Hazaérve sim nem áll készen üzenettel fogadott próbánál.Visszavittem a boltba és kaptam egy másik simet,mert a T-s boltban is csak bambán álltak a probléma fölött.
Kicsit válogatós,és csak a neki tetsző dolgokat hajlandó elfogadni. -
hfrici
aktív tag
válasz
peugeotmate #8340 üzenetére
Nem csinálták meg,már kész van,csak az E52-vel nem lehet minden betűt bevinni a kódolásnál.Kb fél napi agyalás után rájöttem,hogy ezt ki lehet játszani.
-
hfrici
aktív tag
Sziasztok!
Beletelt pár órámba,de az NDrive fent van a telón,és sikerült licenszelni isHolnap tesztelem is
-
hfrici
aktív tag
Nekem is könnyen talál műholdat,és úgy navigált,hogy közben ment a zenelejátszó,amit BT-vel az autó Hifijén keresztül hallgattam.ilyenkor a navi hang nem mindig jut ki külső hangszóróra,csak onnan veszem észre,hogy elhalkul a zene,aztán esetleg a végéből hallani valamit a mondókájának.Hozzáteszem,csak a belső GPS vevőt használom semmi kiegészítőt.Tegnap a Garmint használtam(2D-ben)1x az is kidobott,de újra belépve onnan folytatta,ahol abbahagyta.
-
hfrici
aktív tag
válasz
peugeotmate #7733 üzenetére
Eddig az enyémnek sem volt különös baja,remélem nem is lesz.
1 esetet azért elgondolkoztatásul leírok,ami a vásárlás napján történt.
T-nél vettem a telót,simet az eladó tette át a 6230 i-ből.Az a sim 2 éves volt,tehát nem lehet öregnek nevezni.Bekapcsolta a készüléket,megadtam a pint,és a készülék láthatóan rendelkezésre is állt.Más dolgom is volt és kb 50 percet álltam sorba,így nem is próbálgattam,gondoltam majd otthon.Hazaértem nyomkodom,telefonkönyv:sim még nem áll készen üzenet,hívásindítás:dettó.Hívom a T-boltot,hallgatnak nagyokat,majd vigyem vissza megnézik.Úgy tettem,megnézték,nem boldogultak,csodálkoztak.Kaptam 1 új simet és azóta megy,nem fagy,néha döcögős,de elviselhető.A boltban csodálkoztak,hogy 2 éves simet simán kinyírta a kis gonosz -
hfrici
aktív tag
válasz
Newyorker #7601 üzenetére
Hangnál nem tapasztaltam hibát,érhető volt és nem akadt,mindent kimondott eddig végig.Azt hiszem ájgónál is voltak ilyen gondok,hogy a körforgalomnál rosszul navigál,ill nem jó számot írt.Ez még akkor is jobb,mint az egyik ismerősömnek a Panasonic GPS-ugyanebben a körforgalomban azt mondja hajts ki a 8-ik lehetőségnél,ami ugye 2x körbeforog és irány haza
-
hfrici
aktív tag
Hali!
Kipróbáltam a navit,30km-es táv felénél eldobta magát és újra kellett indítani a navi főképernyőtől.Visszafele körforgalomban 4 lehajtót említett,és írt ki,pedig a 3-ik-nál kellett kihajtani,viszont térképen jól mutatta.Még 1 érdekesség,Y elágazásba akart bevinni egyenesen,csak annyi a gond,hogy azt az utat már legalább 10 éve megszüntették,és kellően el is van barikádozva táblákkal és beton oszlopokkal.Még az a szerencse,hogy kételkedtem benne,ja és hetente csak 3X járok arra
Mérte a sebességet érthetően magyarázott,sőt 1x rám is szól,hogy gyorsan mentem. -
hfrici
aktív tag
válasz
peugeotmate #7452 üzenetére
Én meg miggyáááá
-
hfrici
aktív tag
Sikerült,köszönöm
-
hfrici
aktív tag
válasz
old rocker #7435 üzenetére
Na még a végén lesz vmi,megtaláltam 3.03-at,ezek engem át akartak cseszni
-
hfrici
aktív tag
válasz
old rocker #7423 üzenetére
Arra már nem emléxem az tegnap volt
-
hfrici
aktív tag
Üdv!
Letöltöttem a térképet és a magyar csajszit.Indítom a navit (kb 30 km-es utat terveztetek) és erre be akar léptetni az üzletbe,ha nemet nyomok,akkor törli az útvonalat.Mit csinálok rosszul?
Köszi -
hfrici
aktív tag
Üdv mindenkinek,én is megjöttem
A kocsiban van 1 LG Car audio BT-s rádiós-CD-s lejátszóm.A telefon kapcsolódik vele,és zenét is átküldi a külső hangszórókra.Mindezt teszi az első kapcsolatbontásig,pl:kiszállok a kocsiból és hatókörön kivülre megyek,vagy kikapcsolom a hifit.Második próba után a kapcsolat ismét létrejön,de zenét már nem viszi át.A teló újraindítása segít csak ezen a problémán.Valakinek esetleg erre ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest