Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz
Sztbeni #9700 üzenetére
AKG is ott van a toppon, talán jobbak is, mint a Sennheiser-ek.
(#9697) bert_old Szia! Igaz ez a tok annyira nem kemény fajta, de nagyon jó! Teróra ráfeszül a telefonra, por szinte nem is tud alá menni, zippzár nagyon igényesesn megcsinálva és az öszes lyuk jó helyen van kivágva. Övre is teheted. Természetesen igazi bőr. Nagyon igényes tok, sajnos az árán is meglátszik, Krusell
-
peugeotmate
őstag
válasz
Sztbeni #9700 üzenetére
Én személy szerint a Sennheiser CX-szériáját ajánlanám! De csak akkor, ha meg tudsz barátkozni egy agybadugós fülhallgatóval! Én egy CX 300-at használok (igaz nem a mobilommal hanem az iPodommal), de nagyon meg vagyok elégedve vele! Basszusok elég rendesen átjönnek és a hangok sem torzak egyáltalán! (Egy rövid ideig próbáltam az e52-vel is, és a hangok nagyon tisztán szóltak/jöttek át vele!) Egyedüli probléma az ilyen füleseknél a gyakori tisztítás, de cserébe nagyon kiváló zenei élményben részesülhetsz! (De ha a pénz nem szab határt, akkor egy CX 400 II Precisiont vennék a helyedbe! Azt mondják, az az ász a Sennheisereknél! Persze az IE-széria után...
)
Jah és én a legtöbbször/általában elektrot hallgatok vele (Prodidzsáj, Fatboy és más egyéb nyalánkságok) illetve mértékkel rockot is (Placebo vonalra gondolj) és ezekkel a dalokkal nagyon jó az élmény!
(Csak hogy tudj mihez viszonyítani!)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kecses, 8 óra beszélgetésre képes Nokia E52 repertoárjában HSUPA, GPS, WLAN, 3,2 megapixeles kamera és az üzleti funkciók legjava szerepel.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Last Epoch
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest