Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
Nem tudja valaki hogy egy telefon mennyi ideig lehet bennt egy hivatalos Nokia szervizben? Mert már 3 hete bennt van a telefonom.
-
burasu4
senior tag
válasz peugeotmate #8219 üzenetére
Ugyan már! E71 jobb!
-
burasu4
senior tag
Kezd telefon lenni az E52? (igy az új fw-el.)
Kivéve rockerét, mert az idáig is jó volt.[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Kiváncsian várom az új fw. tapasztalatokat!
Joe bácsi: milyen telefon lesz au E52 helyett? Nokia? -
burasu4
senior tag
Szerintem az E71 jobban van össze rakva mint az E72! Az E72 bill. alatti rész az tiszta műanyag és ronda és az E7-en ugyanez fém és szép.
A gyorsasággal nekem nincs gondom. (E71-E52 tapasztalatom van).
Nem utolsó sorban fehérben gyönyörű az E71 -
burasu4
senior tag
válasz peugeotmate #7288 üzenetére
Én már (újra) összebarátkoztam vele. Nagyon szép fehérben. Anyagminőségre jobb, az tuti. Ugye a kijelző fényerő hiba még meg van de egy progival áthidaltam a problémát, igy most tökéletesen működik. Fagyni egyszer sem fagyott. Akkuja is jó (mint az E52-nek).
Örülök, hoigy erre fel ment a NDrive navi. Most már az is van olyan jó mint a Garmin.
A qwerty meg tényleg nagyon jó dolog! Most nekem (is) biztos marad jó ideig. Bár a nagyon szemezek a HTC-kel. De nem nem fogom lecserélni, utálom az angolt!! -
burasu4
senior tag
-
burasu4
senior tag
Ezek sem rosszak! Sőt! Nem olyan drága egyik sem.
-
burasu4
senior tag
Nekem volt ilyen! Nem volt rossz, de a hidegben eltört a cuppntó rögzitője (amivel oda rögzíted,és állítani tudod a cuppanás erősséget). Univerzális.
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
válasz tariattila #7276 üzenetére
Hát nem olyan mint az én E71 em.
-
burasu4
senior tag
Segítség!!
Barátnőmnek van egy 6300i-je. Ma sw-t frissítettem, és közben kapott egy sms-t. Utána befagyott a művelet. Se kép se hang. Kábel le. Ok volt minden. Majd ujra kezdtem a frissitést, de semmit nem csinált.
Levettem a gépről.
Most, nem jó. Ha bekapcsolom, akkor nem történik semmi cs a fénye ég de fekete a kijelző.
Töltésre ugyan igy reagál...
Mit ajánlotok??
S40-nek van vmi reset, vagy hard reset mint a symbiánnak??
Köszi! -
burasu4
senior tag
válasz old rocker #7112 üzenetére
LightControl.sis ->nokiaprogramok.
Ezzel külön ki-be lehet kapcsolni a billentyűzetet (is), és az erősségét is állítani lehet.Nem tudom melyik megy fel: Light Contol
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Na ma elhoztam az E71 emet:
Majd szét robbantam.
Nekem ugyebár szervízbe volt a telefonom már vagy 3 hete. Ma elhoztam. De a kijelző fényerejét nem lehetett állítani. Ez (is) volt a hiba!
Gondoltam ott hogy megnézem, biztos ami biztos! Persze hogy nem jó! Ugyan ugy világit mint az előtt, majd kisüti a szemem!!
Odahívoma szervizes szakképzett emberkét hogy ez van és volt is. Erre ő:
ezt nem lehet állítani mert ez csak a kijelző feletti fényérzékelőre vonatkozik. Mondom neki hogy nem igy van nem ezaz első ilyen telefonom! Mondjahogy DE!
Akkor én megkérdeztem hogy mikor megy lejebb a fényerő!
Azt mondja a napon!
Akkor én: egy 2 méteres belmagasságú épületben az 500 wattos izzó alatt álltunk, és ugyan ugy vakított a fényerő... mondom akkor ez most mi?
Azt mondja áááá ez nem elég neki, nap kell! Mondom köszi bazmeg. Szakértelem, nulla. Ráadásul rosszul lett összerakva.
Ennyi.
Megcsináltam itton a rossz összerakást, és felraktam a LightCtr.sis progit.Ja a vicc az egészben, hogy kicserélték a kijelzőt is. De akkor minek?
Meg a vakut is meg az alaplapot is.
Barmok. -
burasu4
senior tag
válasz old rocker #6634 üzenetére
Láttad hogy megint jött egy új sw (202-es) az E75-re? Vagy ez már neked rajta van?
[link]És ezt láttátok?
E73[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Na meg van az E71 white steel.
Anyaghasználat: szerintem (és ez köztudott) az akku fedél tiszta fémből van, és ez érződik is rajta. A keret nem műanyag, hanem az is fém. A gombok nem mozognak, nem nyikorognak, de a kijelző és a bill. között van rés, sötétben kiszűrődik a világitás.Szoftver: még nem tudom, mert most töltöm aztán frissítem a 300-ast 400-asra.
Majd irok még. Üdv.
-
burasu4
senior tag
válasz peugeotmate #5714 üzenetére
Majd írok ide, hátha mást is érdekel
-
burasu4
senior tag
Ha minden jól megy akkor ma 6-kor megveszem a FEHÉR E71-et. Nekem méretben passzol hozzá az ujjam. Meg volt is már, és ismerem, egyszer sem nyomtam fére, mert domboruak a billenytyűzetek. Már várom... mert már kicsit unom a Siemens ME45-t!
Üdv mindenkinek. -
burasu4
senior tag
válasz old rocker #4504 üzenetére
Nincs a telefonomon PhonetInfo.
Köszi, de E75 nem az esetem.Nem tetszik!
Most 6710 az ami esélyes, de még az sem 100%, majd meglátom, csak adjam előbb el, mert addig marad a jó öreg siemens ME45. -
burasu4
senior tag
-
burasu4
senior tag
válasz old rocker #4498 üzenetére
-
burasu4
senior tag
eladó az E52-m!!
-
burasu4
senior tag
válasz old rocker #4212 üzenetére
Én már irtam hogy igen, pedig akkor volt szervizben.
Öcsém meg van elégedve a telefonnal, semmi baja nincs. De ugy is ir majd, lemerem fogadni. -
burasu4
senior tag
Na...pénteken meg is jött a szervizből a telefonom. (hétfőn adtam be!)
Aki szervizbe adná a telefonját. és Pesti az csak is a Poslusba vigye mert 5 nap és kész.
Öcsémnek is (akos3) ez volt az N85-tel.Amit kecseréltek:
teljes billentyűzet (mert a 0 gombnak nem volt nyomás gombja.)
és a keretet az az a teljes első részét. Most olyan mint egy igyzi E series.A többi hiba eddig nem jelentkezett (kopp-kopp), belehet kapcsolni és ébreszt is. A GPS-t még nem próbáltam.
Remélem jó lett, mert én nem szeretném eladni. -
burasu4
senior tag
Igen
-
burasu4
senior tag
válasz tmilan1989 #3993 üzenetére
-
-
burasu4
senior tag
Naaa, ma bevittem én is a szervizbe...most várok.
-
burasu4
senior tag
Van egy eladó Krusell bőr tokom E52-re. Mágneses dobozban, levehető övcsipesszel.
http://www.krusellcases.com/uk/p_krusell_zoom.aspx?i=186915
Ha valakit érdekel, akkor várom a pü.
Bocsi, hogy ide irtam, de itt hátha felkelti valaki figyelmét aki félti a telefonját. -
burasu4
senior tag
válasz tortaur2006 #3901 üzenetére
vezérlőpult-beállítások-álltalános-tetreszabás-készenléti állapot-főképernyő téma-alap
-
burasu4
senior tag
Nekem nem lett jobb semmi igy megy a szervizbe.
-
burasu4
senior tag
válasz burasu4 #3640 üzenetére
Már nem értem.
Frissitette a *#0000# szerint 22.009 van rajta.
CSAKHOGY semmi nem tűnt el, se a naptárbejegyzéseim, se a telefon memoriába telepített alkalmazások, semmi. Olyan mintha nem történt vona semmi vele.
Internet alatt semmi új mint NGyurinak...
Nektek??[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Ma voltam a Polusba és bementem a Nokiába?
-Mikor jön új fw. E52-re? (én)-Már 2 hete van, hozd be és rátöltjük. (nokia)
-Köszönöm, Viszlát! (én)
-
burasu4
senior tag
Tuti hogy direkt van!! A kép alapján ez jól látható.
Csak azért van ott hogy mindenféleképpen megtaláljuk a "házikó", még akkor is ha az is világít. Segitőkész a Nokia csak azt a rohadt szoftvert nem tudja kihozni.... -
burasu4
senior tag
válasz Donki Hóte #3496 üzenetére
Mindent jól csináltál!
Lehet hogy hülyeség, de próbált ki azt h nem fejjel lefelé forditod. hanem csak 90 fokban, tehát a kijelzőt mindig látod....de lehet h nem.
Ha nem javul, akkor lehet hogy a szoftver frissítés megoldja, (ha végre kijön), vagy ha már nem bírod, akkor szervíz. -
burasu4
senior tag
válasz old rocker #3494 üzenetére
Ja, nekem is lötyög, ha mozgatom. Amugy nem érzem mert mindig tokban van.
-
burasu4
senior tag
válasz old rocker #3290 üzenetére
Ha a telefonról törlöm az e-mailt akkor a postafiókból is törlödik, ha megnézem gépen...nekem mindig is igy volt.
-
burasu4
senior tag
Na.
Email-Beállítás-Gmail (Nekem)-Postafiók beállítások-További postafiók beállítás(legutolsó)-
Bej.email beállitásain belül használt hozzáférési pont-mindig kérdezzen rá
-vissza-Kimenö email beállítások-Használt hozzáférési pont- mindigkérdezzen ráNekem ilyen beállítással értelem szerűen mindig rákérdez h melyik wifive akarom használni. (nekem nincs szolgáltató net, azt kitöröltem.)
Ennyi. Remélem menni fog. Ha nem akkor vagy nem értem, vagy nem tudom. -
burasu4
senior tag
Esküszön, nem értem. Én pl. offline ba telepítettem, sőt én mindig kitörlöm a szolgáltatós honnáférési pontokat, igy csak a WLAN marad. Telepítés, azaz beállitás (gmail) gond nélkül.
E-mail és csatolmány letöltés gond nélkül csak is wifi-n, amit megkérdez, hogy melyik wifit használja..... -
burasu4
senior tag
válasz old rocker #3175 üzenetére
És mi lesz E52-vel? -
burasu4
senior tag
A fw: Az a nov.10-e, az biztos, vagy csak az hogy utána.....
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
válasz old rocker #3152 üzenetére
Köszi!
Kiváncsi vagyok, hogy az elsőnek mik lesznek a benyomásai.
Lehet h, várok még egy kicsit. Ha már ennyit vártam idáig... -
burasu4
senior tag
Sajnos E52-re még NINCS használható Garmin xt. Folyamatosan, kilép, lefagy, meghal. Majd én is.
Reméljük az új fw. ezt is megoldja...
[ Szerkesztve ]
-
burasu4
senior tag
Most már legalább én is tudom g
hogy van benne képszerkesztő... Komolyan nem tudtam.NGyuriöszi az akku összefoglalót!!
A házikó alatti 2 led, szerintem sem véletlen, főleg ugy, hogy idáig mindenkinek van...
-
burasu4
senior tag
válasz zolivep #2985 üzenetére
Szerintem, teljesen mindegy hogy kikapcsolva, vagy bekepcsolva töltöd.
Az elején lehet egy éjszaka is, de hosszabb távon, azaz később huzd ki amikor végzett a töltéssel, hogy ne süsse ki az akksit. Én igy csinálom/csináltam idáig is mindegyik telefonommal.
Persze most is van néha hogy egész éjjel fent van a töltőn, mert alszom.
Nekem idáig ezzel nem volt problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Netfone
- Farming Simulator 25
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest