Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peso
csendes tag
Sziasztok !
43 nap szerviz után tegnap vissza kaptam a telefonom . Ezen már az új szoft van /pannonos/ 022.009-es . -
old rocker
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Dehogy ... igazából,ha cserélném, e66-ra cserélném, de tudom,utána meg enne a fene a qwerty bill. miatt.
-
csab2
veterán
Idézet a Terminál fórumáról egy a témában igen járatos fórumozótól:
"Hát szerintem nincs rendesen, meg rendetlenül felrakott szoftver.
Már a kezdetek óta arany szabály függetlenül attól , hogy milyen az aktuális frissítés (meghagyja vagy sem az előzőleg telepített programjainkat ) resetelni kell a telefont. Mégpedig a háromgombos HARD resettel.
Ez a típusú reset mindent töröl a C:-ről és újrarakja azt, a FLASH memóriából, így "otthoni" frissítéskor kizárhatjuk az esetleges zavarokat amit egy előzőleg telepített alkalmazás esetleg okozhat.
A *#7370# is töröl mindent de ez csak az általad telepített alkalmazásokra vonatkozik , a C:-t nem törli.Csak egy példa ami most hirtelen eszembe jutott. N79 készülék tartalmaz egy N-GAGE menüpontot amivel előtelepített Demó játékokat próbálhatsz ki. Ezt az alkalmazást, menüpontot, csak a telefonban látod, alkalmazáskezelőben nem jelentkezi. Ez gyárilag telepítették de csak a C:-re, a FLASH már nem tartalmazza.
Ha soft resetet csinálsz *#7370# megmarad a menüpont mivel a C:-nem kerül teljes egészében törlésre, viszont a háromgombos resetnél eltűnik ez a menüpont. Ebben az esetben a C: a FLASH-ből újra lesz rakva és ugye a FLASH nem tartalmazza ezt az alkalmazást. Talán érthető amit írtam
." -
peugeotmate
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
Ennyire gáz az e75? Vagy csak ki szeretnél próbálni egy gájnyul összerakott e52-t?
chop
Egyértelműen megéri váltani e51-ről! Csak reménykedj, hogy egy minőségi példányt fogsz ki!
-
csab2
veterán
Az én véleményem az, hogy az E52 EGYÉRTELMŰEN jobb, mint az E51. Sok tekintetben előrelépés az elődhöz képest. Nem eget rengető utód, de mindenképpen az előd méltó folytatása. Van aki szerint kevés újdonságot/többletet ad az E51-hez képest, de ezzel én nem értek egyet. Hiszen egy utód modell azért utód, mert építkezik az előző modellre. Szerintem az E52 jó példája a piac/vásárlók által diktált továbbfejlesztésnek. Ott történt előrelépés, ahol szükséges volt. Igazából csak a kis memória fájó számomra, illetve, hogy ebbe is kerülhetett volna auto fókusz.
-
old rocker
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
az, hogy nem cserélted be e75-re...
-
peugeotmate
addikt
Nekem ma brutálisan lefagyott a telefon, miután blútuszon elküldtem egy képet. Minimum fél percig nem talált magára, sötét kijelző volt. A galériákból kilépve viszont újra gyors volt. Csak nem tudom, mi okozhat neki ekkora fagyást...

-
Sztbeni
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
De az E52-őm Vodkás
. Amúgy se kéne E75, mert szerintem tökéletes nekem az E52. Az E75-ből meg pont a 600-as proci hiányzik. -
air
nagyúr
válasz
old rocker
üzenetére
A 4 ujjas reset és a *#7370# nem ugyanazt eredményezi?
A smartnews egyik írása szerint:
"Hardreset – visszaállítjuk a gyári állapotra a telefont, minden törlődik. Kérni fogja a biztonsá-gi kódot: *#7370# (*#rs0#)Amennyiben valami gond van a telefonnal és odáig sem tudunk eljutni, hogy valamelyik fenti kódot beüssük, kapóra jöhet a következő billentyűkombináció: kikapcsolt állapotban tartsuk egyszerre lenyomva a zöld hívásgombot, a csillag gombot és a 3-as gombot, majd kapcsoljuk be a telefont. Figyelem! Minden adat törlődni fog!"
Én ezt úgy értelmezem, hogy ha a kódot már beírni sem tudom, akkor jöhet a 4 gombos megoldás, de az eredmény ugyanaz.
-
chop
őstag
válasz
old rocker
üzenetére
Videozni telefonon nem szoktam, a zene meg igazabol nekem az E51-en is megfelelt. De amugy nyilvan jo dolog, hogy ezek jobban hasznalhatoak, mint a korabbi modellen.
-
old rocker
veterán
Meg a nagyobb kijelző sem elhanyagolható ... a wmv-t is lejátszó realplayer.. s ha a Nokia Messaging szolgáltatásért nem tartaná oda olyan vastagon a markát a trémobil, azt mondanám, (azt használva)az e-mail kliens is sokkal jobb. Meg ne feledkezzünk meg a lényegesen jobb mp3 lejátszóról és az RDS-es rádióról. A kamera az E51-en tényleg csak egy éppen-éppen funkcionáló dolog -bár ezen sem egy broadcast - , és arra határozottan emlékszem, a zenedéje erős alapzajos volt, a rádiója pedig a helyi adókat is monóban bírta csak behozni, 1 kivétellel...
-
chop
őstag
válasz
Sztbeni
üzenetére
Az az igazság, hogy csak pár dolog lenne jó az E52-ből, de pont ezeket nem tudja az E51...pl. a 3,5-os jack egy aldas volna, nem kene atalakitoval bajlodnom, a GPS is jo lenne, bar elsosorban helymeghatarozashoz, nem navigaciohoz, akkor a nagyobb kijelzot sem vetnem meg, jobb akksiido, stb. Szoval a GPS-en kivul aprosagok, viszont sokat dobnanak a hasznalhatosagan.
-
sunone
aktív tag
Mármint azért nem érhet sok meglepetés, mert tudhatod, hogy a symbian memóriakezelése csapnivaló.
Az egyéb fájlok szekció folyamatosan nő, és csak four-fingers-resettel lehet kitakarítani.Egy ideje nem izgat a dolog - használom a telefont - legalábbis próbálom - nem bütykölöm.
-
-
Sztbeni
őstag
Hello!
Nekem E52-őm van, eddig nagyon tetszik. De csak akkor cseréld le E51-ről, ha ki is használod a tudását, mert különben fölösleges. A hátlap nekem atomstabil! Nem vicc! Alig lehet leszedni, az akksit kivenni se könnyű. Dehát az a jó. A GPS elsőre 40 perc alatt talált nekem jelet, de azóta 2-3 perc. Szoftverhibák vannak még, bár az új szofttal kevesebb, de a tökéletesre még várni kell, de ami késik, nem múlik.
-
old rocker
veterán
Azt én sem tudom, másoknak hogyan lehet 58-60MB helyük, mert a négy ujjas reset után -telefonkönyv, mifene ohne - nekem is 56 MB-ról indult - lefele.És ez a szám eddig mindig konstans volt.
A programokat visszarakva most 38-39 mega helyem maradt; a nőgyógyászatban egészségügyi küretnek hívják (vagyis gyógy... nem antibébi) azt a resetet, amit most csak úgy magánszorgalomból elvégeztem az E75 mintájára. 4 kezes ... öööö pardon four fingers reset, szoft újratelepłtés, majd lájtosabb reset a 7370 -es lottószámokkal... A telefon biztos megijedt, mit akarok,mert most teljesen hibátlanul és elképesztő sebesen műkszik...
A térkép ápdétet kihagytam a 3.01-re;nagy meglepetésemre reset után első használatba vételkor az ablaknál kevesebb, mint 20 sec alatt talált pozíciót, tetejében csaknem pontosan kalibrált be. Saját helyzet +térképről kijelöltem a Csillag börtönt,azt jól tudom,hol van, kiszámolta az útvonalat,a menüben ott díszelgett a szimuláció indítása, ráböktem,erre megkérdezte,beszédhang nincs letöltve, letöltöm? Na, ezzel mentem 40.4 megáról 40 alá, de annak ellenére, hogy csak gyalogos navim van, ötvennel hibátlanul végihajtott és sorolta a navigációs utasításokat. A Mars tér felé közeledve(ahol a Csillag nevű országos hírű tömlöc van), a feleségem ragyogó arccal hozta ki a fogkefét, törölközőt és a fogkrémet azzal, hogy "pizsamát úgyis adnak bent, azt nem csomagoltam"; Szóval most két napja tényleg úgy működik, ahogy a teszt és a specifika szerint működnie kellene, úgyhogy én most meg ... megcseszi az anyját, az Ildit megint nem hajlandó felismerni,random szerűen galériát ad be néha a "nincs találat" helyett ... Hiába,a telefont nem köti a házasságlevél a felismeréshez, mint engem.Maci: Sósavval marassam le,vagy lereszeljem?
Ahogy átfutottam a legújabb tesztet, nagyon úgy tűnik, sajna a Nokia hegemóniája leáldozóban van...
Na, most már felismeri az Ildi-t...Igaz, azt mondtam beneki,ha nem ismered fel, nekiadlak a Macinak,mire visszaismételte:jaj.
-
csab2
veterán
válasz
old rocker
üzenetére
Egyet értek. Azért linkeltem be ezeket a fotókat, hogy igazoljam azon véleményemet mely szerint egyáltalán nem zavaróak a rések. Legalább is az én telómon.
Maci:
Szigszalag csodákra képes.
Nincs még új szoft. Legalábbis hétfőn még nem volt.chop:
Azért mert köcsög. Én azon vagyok kiakadva, hogy az E72-ben is 5x ennyi van. Ráadásul abban a kamera is sokkal jobb (auto fókusz), pedig ha már kategorizálunk az sokkal inkább üzleti telefon, mint az E52 és mégis jobb a multimédiában. Tiszta logika mi?! -
chop
őstag
Azt amugy lehet tudni, hogy az E51-hez kepest a Nokia miert felezte meg a belso memoriat, illetve ez milyen hatassal van a sebessegre?
-
-Maci-
addikt
Jut eszembe! Aszoft.-ot figyelitek? Nincs még friss a függetlenekre?
-
air
nagyúr
"E52es Memória kérdéseket elég jól körbejártuk, sok meglepetés nem érhet."
Hát engem ért egy jó adag.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megjött a készülékem a szervizből, ahol kicserélték a kijelzőpanelt és frissítették a szoftot.
Hard reset, és néhány uninstallálható, előre telepített cucc (Youtube, Facebook, MySpace, Files on Ovi) törlése után a telefonmemória a következőt mutatja:
6166 kB Használt memória
56MB Szabad memória
411B Naptár
36kB(!) Névjegyzék
288B Üzenetek
981kB MIDP-alkalmazás
14kB SIS-alkalmazás
5131kB(!!) Egyéb fájlokA készülékre eddig a pillanatig sem telepítettem semmit pluszban, nincs egyetlen egy üzenet sem mentve (még a sablonokat is töröltem), sőt még a névjegyzék is ÜRES. Miközben írom a hszt 2-3x beléptem a névjegyzékbe és most már nem 36kB az üres névjegyzék által foglalt terület hanem 44kB. Folyamatosan nő.
Külön érdekes a közel 5MB-nyi egyéb fájl. Nem értem, hogy másoknak, hogy lehet 58-60MB szabad helyük egy formázás után. Vajon mi lehet ez? Böngésző cache, email nem játszik. -
-Maci-
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
Én elcserélem veled az E75-re, ha eltűnteted róla az összes Nokia feliratot!

-
old rocker
veterán
válasz
Joe bácsi
üzenetére
pedig odaadtam volna a te fos e52-ért az én hibátlan,független E75-met...
Csab2: ez kritikán aluli!!! Szökik ki a telefonodból a drága fény ezer ágra a billentyűzet melletti hatalmas résen!!! A menügomb alatti két led pont a pofádba világít! A réseken kémleli ki Oszama bin Láda Amerika és Finnország összes titkát!!!
Emberek. Komolyan. Akinek van valami szar E52-e, független,vagymax. trés, odaadom érte az E75-ös független, karcmentes qwerty-s teflonomat. Garanciát én vállalok rá, az akksi kapacitásbeli különbséget azzal kompenzálom,hogy 2, vazelin új akksivel (nem utángyátott!) adom a telefont... Feltételcsak az, hogy az illető E52 pontos hibáit tudni akarom.Aki átqr, azt megveretemMacival.
-
SEFAN84
aktív tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nekem abszolút nem világíu ki oldalról!Nincs hézag!Akksi fedél se mozog nálam,pedig már jó párszor levettem,illetve már esett is(ekkor megkarcolódott).
-
Kisbéka
csendes tag
A hétvégén alkalmam volt kicsit alaposabban letesztelni a GPS-t. 11 órán keresztül folyamatosan működött, egy 43 km-es teljesítménytúra trackjét rögzítettem, elég jól sikerült. Ez idő alatt két csík ment le a töltöttségből, szerintem ez nagyon jó eredmény egy telefontól. Az a-GPS-t viszont célszerű mindig bekapcsolni (kivéve külföldön).
-
sonkamiki
tag
Sziasztok!
Ti melyik kártya megvételét javasolnátok inkább?
Egy 8Gb-os Sandisk-et, vagy egy 8Gb-os Kingston-t?
Melyik a megbízhatóbb? ......ha van különbség egyáltalán
-
csab2
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
-
chop
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Naja, amikor elolapot csereltem, akkor eleinte ezen is nyikorgott, de mar tobb honapja abbahagyta. Nem is merem szetszedni...

-
peugeotmate
addikt
Nyikorogni a billentyűzet képes, de gy idő után beáll a helyére. Inkább az előlap szokott lötyögni (de ha visszaolvasol a fórumban, akkor láthatod, hogy többen panaszkodtak emiatt, de van olyan is akinek semmi gondja sincs ilyen téren!)
Nálam a GPS hol magára talál, hol nem. De szerintem az menni fog (legfeljebb csak egy idő után).
-
chop
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
A mostani E51-nel szinten lotyogott a hatlap, de moge raktam egy darabot a nevjegykartyambol (ha elhagynam tudjak hova kell vinni...
) és azota atomstabol. Mashol nyikorog meg az E52?A GPS minosege milyen? Nagy a szoras a peldanyok kozott?
-
chop
őstag
Sziasztok!
Már jó ideje szemezek ezzel a teloval, leven most E51-esem van, es bar majdnem tokeletesen meg vagyok vele elegedve, azert az E52 megicsak E52. Az lenne a kerdesem, hogy szoftveresen a telo kinotte mar a gyerekbetegsegeket vagy meg mindig tapasztalhatok erdekes dolgok?
-
Joe bácsi
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Meg világít az a két kis led, meg a keret alja, meg mozog a hátlap, meg f*s anyagokból van összerakva, meg...........meg.............meg............ és végül meg Nokia!

-
-Maci-
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ezen besz@rtam!!!!!!!

-
Joe bácsi
őstag
A 22-es sw-el, ha wifin töltöm le a leveleket és rezgő módban van a teló, akkor nem rezeg, mikor új mail jön.

-
peugeotmate
addikt
válasz
Joe bácsi
üzenetére
Teszteleték már a mobilarénán is!
Nah de inkább ON! -
Joe bácsi
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Rohanok veszem! Hol lehet kapni?

-
csab2
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
"Azért ez nem a 20 ezer forintos kategória!"
Ez igaz. Én akkor sem érzem olyan vészesnek a dolgot. Majd megpróbálok az enyémről is lőni egy fotót.
Joe bácsi
Ha még egyszer leírod ide, hogy márkát váltasz, tökön szúrom magam.

(Az N900-ról azt írták Bochaék, hogy jól össze van rakva. Ha jól emlékszem.) -
Joe bácsi
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Nokiától a 200 ezres kategóriában is sz@rt kapsz!
Ez van!
Ezért váltok márkát! -
csab2
veterán
válasz
peugeotmate
üzenetére
Ritka rossz képek.

Szerintem az E52 esetében sem rosszabb a helyzet mint más telefonnál. -
-Maci-
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Egyébként a viccet félretéve: Pont ugyan ilyen az enyém is! Gagyi na! Mit csináljunk?! Mi akartuk! Aki kurvának megy, az ne sírjon, ha b@sszák!

-
Newyorker
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
mindenkié ilyen hibás

-
peugeotmate
addikt
válasz
Sztbeni
üzenetére
Nincs még rajta fólia... (De már meg van rendelve ebayről!
) Amúgy szerintem valami ott el/félre van csúszva, mert ha letakarom a kijelzőt, akkor is világít! 
-Maci-
Ezentúl sötétbe ne hívjon senki, mert besül a szemem!
Nah de nektek ehhez képest mennyire van felvillanyozva?
-
-Maci-
addikt
válasz
peugeotmate
üzenetére
Jaja!
Mi ebből a tanulság? Sötétben mást kell csinálni, nem a telefont buzerálni!

-
Sztbeni
őstag
válasz
peugeotmate
üzenetére
A kijező védő fólia tükrözi csak oda a kijelző fölé, nem?
-
peugeotmate
addikt
Most csak azért írok ide, hogy ne legyen hiány a telefon negatívumaiból!
(De sajnos vannak hibái...)
Nos készítettem a telefonról néhány képet sötétben, hogy lássátok milyen szépen ki van világítva olyankor!(Itt vannak a képek) Engem kicsit frusztrál. De lehet, csak túl nagyok az elvárásaim... (A környezetemben is mutogattam, hogy nézzétek, milyen gáz már ez, de kicsit furcsán néztek rám!
) Érdemes megfigyelni a keret fölötti vékony fénycsíkot a keret mentén, igencsak érdekes! Nektek is hasonlóan virít sötétben a teló?
Üdvözlettel: a Zsémbes bácsi. -
tomi613
aktív tag
Köszi. még egy kérdés. Az E52-nél miért nem jelölik mennyi az sdram mint az e72-nél?
http://www.forum.nokia.com/Tools_Docs_and_Code/deviceComparison.xhtml?dev=[E72,E52]
-
tomi613
aktív tag
Hali! Nem tudja valaki mennyibe kerül az e52 a nokia márkaboltban?
-
old rocker
veterán
Hátlap, akksi lötyögés: hát, tényleg nagy a szórás... nekem a hátlappal eddig semmi gondom nemvolt; az akksit meg körömmel kell kifeszegetni.
Emlitettem a karácsonyra kapott NoKiaE Series oldalról nyitott tokot. Ha benne van az E52, azaz a mikrofon rész belekerül(takarásba) az alsó papucsba, a telefon hangutasítás felismerése 100 %-ossá válik. (Korábban írtam, egyébként eléggé bizonytalan.) Ez a szememben azt a teóriát támasztja alá, valaki már írta, hogy ennek a telefonnak az a hibája,hogy túl jóra akarták csinálni, azaz a mikrofon zajszűrés túl érzékeny.Én az előbbiek alapján erre gyanakszom, ezért vannak ezek a "nem hallanak" panaszok.
-
sunone
aktív tag
[Videóközpont] [Videoinfók] közzé sikerült már valakinek felvennie valamilyen lejátszási listát?
Youtube feed-et nem szereti... -
myk74
senior tag
Nekem a hátlap tökéletesen.passzol,az akksi meg úgy be van pászitva a helyére,hogy segédeszköz nélkül ki sem lehet venni.
-
-Maci-
addikt
válasz
hétalvó
üzenetére
Nekem is picit csúszkált a hátlap, illetve egy hangya ****nyival rövidebbnek érzem az akksit a kelleténél, amely így nem feszül be rendesen és mozog.
Ezeket úgy oldottam meg, hogy egy megfelelő vastagságúra hajtogatott papírlapot csíptettem az akku teteje és a készülék "váz" közé. A kilógó véget pedig ráhajtottam az akksira, amely így mint távtartó funkcionál az akksi és a hátlap között.
Így egy darabka papírral oldottam meg két problémát
-
hétalvó
addikt
Nekem csak a hatlap csuszkal kicsit, de ha beteszek oda ala egy papirlapot, megszunik, gondolkoztam a ketoldas ragszton is.
Massal nincs bajom.
Imadom, hogy lassan hetente 1x toltom. (lehet kicsit tulzok) -
beci
őstag
Üdv.
Sokan kérdezgettek itt fóliáról,melyik a legjobb stb.
Hát ez.: [link]"A ZAGG invisibleSHIELD™ egy vékony poliuretánfilm, amit eredetileg az amerikai hadiipar alkalmazott azért, hogy védje a helikopterek rotorlapátjait. Az, ami ebből a hadiipari termékből egyedülálló, a szabadalmaztatott film, az, hogy ez milyen kemény - ez nem karcolódik. Mitől annyira erős, rugalmas és karcálló a ZAGG invisibleSHIELD™ terméke? A Nano-Memory technológiától ™. Ennek a technológiának a további előnye, hogy nem csak egyenes felületeket lehet vele bevonni, hanem az egész eszköz körül (nem csak a képernyő) és nagyon jól tapad az eszközhöz, hacsak nem akarod eltávolítani azt (ott maradó ragasztó nélkül).
Az invisibleSHIELD első termékét a világon először 2005-ben mutatták be. Ez a szabadalmaztatott, tiszta védő filmmel történő készülékvédelem forradalmasította az ipart és megváltoztatta az emberek gondolkodását szeretett készülékük megóvásáról. Mások megpróbálták utánozni az invisibleSHIELD-et, de ne szedjenek rá olcsó másolatokkal.
Az értéktartást leszámítva az eszközeid karcolásmentesek maradnak, és az invisibleSHIELD nyújt még néhány további hasznot is. A eszközeid megjelenése nem változik meg és a tapintása is kellemes marad. Ez a termék nem növeli a térfogatot miközben megengedi neked, hogy szabadon, megszakítás nélkül használd, vidd, és tedd zsebre az eszközödet. A javuló tapintás kevésbé valószínűvé teszi azt, hogy kicsússzon a kezedből a készülék. Ha látni szeretnéd, hogy milyen erős és elnyűhetetlen az invisibleSHIELD, tekintsd meg videóinkat a YouTube-on."
-
myk74
senior tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Az lenne a végcél,de a forint még egyenlőre kevés!
-
gerike88
csendes tag
válasz
old rocker
üzenetére
Szia Old Rocker! Mit lehet tudni az E75-ről, ami Nálad teljesít szolgálatot? Üdv:Gergő
-
-Maci-
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
Rendőr, zsebében egy E52-vel, elmegy a dokihoz.
R:- Doktór úr! Tessék engem kiherélni!
D:- ????
R:- Ne kérdezzen semmit, tessék kiherélni!
Elaltatják a rendőrt, kiherélik, majd lassan kezd ébredezni az altatásból. Az orvis nem bírja leplezni döbbenetét és oda megy a rendőrhöz, hogy újra megkérdezze.
D:- Uram! Mostmár árulja el, hogy miért csinálta ezt?!
R:- Megismerkedtem egy zsidó kislánnyal. Náluk nagy divat ez a herélés, neki akartam kedveskedni!
D:- METÉLÉS!
R:- Az! Az!

-
attisx
addikt
válasz
old rocker
üzenetére
"Bea" mottója is azvolt:minek legyen rajtam, ha úgysem használom...nyissz.
Hát ez kész...

-
old rocker
veterán
a franc egye meg a hülye nokiát, telepakolnak minden szir-szarral egy okostelefont ... minek rá kamera, meg gps...meg akinek ilyen problémája van, miért nem vesz valami es negyvenes alap kotut...
GAgyiXyXy: volt vagy9 éve a szegedi urológiának egy ritka vendége. Az eredeti nevére nem emlékszem, Bea lett belőle... Elég megrázó felvételeket kaptam a tanszéktől az eü.műsoromhoz. "Bea" mottója is azvolt:minek legyen rajtam, ha úgysem használom...nyissz.
-
old rocker
veterán
válasz
GAgyiXyXy
üzenetére
Hát, nem biztos,hogy igazat mondunk, azért menjél el valami remek szervizeldébe is, utána járni... hátha mindent lelehet törölni róla, a quickoffice-t, a world travellert, az e-mail klienst, a zenelejátszót ... csak zavaró az a sok franc rajta... ne haragudj, de orvosi eset vagy...
7alvó: milyen jó, hogy rám hallgattál...
-
hétalvó
addikt
rég voltam erre, talán, mert nem volt bajom a telefonommal

most sincs csak gondoltam beírok lássátok vannak elégedett e52 tulajok.
ha a topicra hallgatok még mindig e51-em lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arc Raiders
- Suzuki topik
- iPhone topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
."

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ebbe a kurvás dologba igazad van.....