Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz
sentinel #16591 üzenetére
Nekem is nagyon halk volt, ha volt valami külső zaj, szinte teljesen elnyomta...
Kitakarítottam, és olvastam az egyik oldalon, hogy a műanyagon a hangszóró előtt kicsi a rés, na tényleg, kb egy gombostű fejnyi lyuk van rajta, picit nagyobbat csináltam és most már tökéletes, még visszább is kellett venni. Nem tudom hogy az előlapom ilyen, vagy gyárilag így adták ki a telót. -
Gerisz
addikt
-
zdanee
őstag
válasz
sentinel #11088 üzenetére
No, akkor tisztazzuk, mit akarunk, vagy el se kezdjuk. Van egy html a telodon, ebben van egy kod, amivel tudsz uj oldalt nyitni. Ezt fogjuk kezdolapnak berakni (es nem a konyvjelzoket), igy amikor megnyitjuk a bongeszot, nyithatunk tobb lapot, es tudunk tobb lappal bongeszni egyszerre. Tehat felmasoljuk a newwindow.htm-et es beallitjuk a kezdolapnak. Ez azt jelenti, hogy mostantol a konyvjelzoket az opciokon keresztul kell megkozelitened, ha ez nem tetszik, le kell mondjal a tobbablakos bongeszesrol, bocsi. Nem tudom, mit szurtal el, de ha azt csinaltad, amit fent irtam, most a 0-as gomb egy olyan oldalt hoz be, ahol a felso dobozba cimet irva oda visz, a kozepso linkkel uj ablakot nyitsz, az also dobozba irva pedig google-kersest csinalhatsz.
-
zdanee
őstag
válasz
sentinel #11085 üzenetére
Felmasolod a filet mondjuk a C-re, mondjuk a neve legyen newwindow.htm. A Wordben sima szovegkent kell elmentened, megjobb, ha sima jegyzettombbel mented el, csak txt-rol atnevezed htm-re. Miutan felmasoltad a C-re, belepsz a telodon a bongeszobe, opciok, beallitasok, alltalanos, kezdolap: file://c:/newwindow.htm. Mostantol a 0-gomb megnyomasaval ezt az oldalt hozza be, az 'Uj ablak' linkkel uj ablakot nyitsz, es ezzel is indul a bongeszo.
-
old rocker
veterán
válasz
sentinel #8952 üzenetére
Alkalmilag lehet, de nyilván nem azért csináltak más-más mA-os töltőt ugyanakkora lyukhoz a Nokiáék, mert ezzel élveznek. Régen volt, amikor ezeket a számításokat elektrotechnikából tanultam, még gimiben, a szakosított osztályban, lusta is vagyok utána nézni, de szinte biztos vagyok benne,hogy állandó jellegel nem kompatibilis a kettő.
(Természetesen nem az alapszintű fizikai képletekre gondoltam, hanem teljesítmény, kapacitás stb.) -
GML
őstag
válasz
sentinel #8952 üzenetére
Figy. nekem a régi 6131-es töltővel volt hasonló gondolatom. amit tapasztaltam. tölti, de mivel kisebb árammale teszi ezért nem ~1,5 óra alatt tölti fel, hanem ~4 és nem ~3-3,5 napig bírja, hanem ha szinte nem használom, akkor éppenhogy 2. de én éjszakára ki se kapcsolom.... annyit olvastam róla, hogy mivel kisebb az áram, ezért az akksi tovább bírja élettartamügyileg, de a készenléti idő csökkenni fog...
-
asadasad22
őstag
válasz
sentinel #8687 üzenetére
téves bizony. én inkább úgy mondanám, hogy ha memóriáról van szó, mindenbe Sandisk-et
asszonyokhoz: van egy jó kis mondás: no woman, no cry. (nincs nő, nincs sírás)
én is ennek a "szerencsés" helyzetnek élvezem minden előnyét. (és hátrányát)
a telefont akkor baszogatom, amikor akarom, biztos ezért lettem ilyen advanced s60 pu -
GML
őstag
válasz
sentinel #8681 üzenetére
Nekem pl eigaz 2 gigás, de Verbatim karim van. adapterrel 2-3 MBps aszzonykának 1 GB-s sandisk neki is kasonló. meg van 2 512 kingfos ami adapterrel is éppen hogy nem éri el a megás átvitelt.. szal végül is, hogy milyen karit szerzel be sebbeségileg az mindegy (az e51 max 8-900K val fog kommunikálni)...
-
old rocker
veterán
válasz
sentinel #8648 üzenetére
Ezt a 6120 is így csinálja. Volt, amikor fel volt dugva éjszakára mind a kettő és amikor elkezdték sorra jelezni, köszönik szépen, jól laktak - úgy 0.40 tájékán - én nem erre, hanem arra riadtam, hogy kedves (akkor épp kedvetlen) feleségem minden gyengédségét és három diplomája szókincsét összeszedve igen morcosan megkérdezte: mi a ló....t szórakozol éjszaka azzal a ki.aszott telefonnal?
-
danaudio
aktív tag
válasz
sentinel #8648 üzenetére
hogy spórolj az árammal, lassítsd le a globális felmelegedést, szerintem nem hülyeség, jelez hogy húzd ki a töltőből. éjszakára meg pláne nem szabad töltőn hagyni, mert totál fölöslegesen fogyaszt (ha fullra töltötte az akksit, utána csepptöltésre megy és szívja az energiát a semmiért..). sok kicsi sokra megy!
-
Dexter68
addikt
válasz
sentinel #8495 üzenetére
Ez egy ilyen modell. A telódon csak a fejlécek vannak. De én már leszoktam erről. Az új Gmail-kliens annyira jól működik, hogy a teló sajátját már nem isz használom.
-
asadasad22
őstag
válasz
sentinel #8013 üzenetére
az a legújabb fw. (E51 felirat után zárójelben 06 van nálam 228.03 helyett, ez nemtom micsoda pontosan)
a wifi-s jelenség nem normális, vagy a routereddel/neteddel lehet baj, vagy messze vagy a routertől/gyenge a jel, vagy az energiatakarékos mód kavarhat be a telefonon..
tuzpenge: próbáld meg először magát a pc suite-t ill. updatert fridssíteni.. ha így sem megy, passz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest