- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
Sziasztok!
Vacilláltam a nokia c7 és moto defy között, de asszem a nokiánál maradok. Vannak szériahibái a készüléknek? Vagy komolyabb problémái?
Ha kihangosítom telefonálás közben, akkor szépen szól, lehet érteni, mit beszél a másik? Tehát nem dobozhang, torz hang, vagy ilyesmi. Csak mert sokat használnám úgy családi beszélgetésekhez és a régi nokia 7373-asom az szépen szólt relatíve.
És a kijelzőjének élessége mihez hasonlítható? Milyen másik telefonhoz? Ez a másik kruciális pontja. Sajna a médiában nem volt bekapcsolva, így nem tudtam megnézni. Az 5800-hoz, vagy x6-hoz hasonlít jobban? Esetleg szebb azoknál?És mennyire gyors? Ok, vannak vidik, de az életben, akik használják naponta, azoktól megbízhatóbb lenne az info, bár minden relatív.
Én nem akarom agyonterhelni játékokkal, csak neteznék, sms-eznék, meg telefonálnék sokat vele.
Nagyon megköszönném a válaszokat.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest