- Fotók, videók mobillal
- A karcsúság ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
Nálatok is az a helyzet, hogy az az "office" nevű alkalmazás, aminek a pontos nevére nem emlékszem, és ami az 1.2-ben megvolt, és ami valamiféle próbaverzió volt ott, mivel néhe megkérdezte, hogy nem akarom-e megvenni a teljset, szóval ez a dolog a 2.0-ban NINCS OTT ezért a .doc fájlokat vagy email-mellékleteket nem lehet megnyitni?????
A helyzet az, hogy számomra az anna szinte 100%-ban csakis hátrányos változásokat hozott, az összes ˝pozitívum˝ csak felesleges parasztvakítás (álló qwertz, kezdőképernyők mozgatása), viszont a doc file-ok elveszítése, a naptár bejegyzések nem másolhatósága a munkámban is aladályozó tényezők, meg az, hogy ezen az új billentyűzeten még nehezebb eltalálni a betűket. A telefon viszont semmivel sem lett gyorsabb, sőt inkább... Nagyon elégedetlen vagyok.
Összefoglalva ezen a héten kívül-belül sikerült tönkretenni a telefonomat: kedden délelőtt leejtettem a betonra, 2 elem csúnyán megkarcolódott, csütörtökön meg belül b@ sztam el az annával.
-
porkesz
csendes tag
ok!köszönöm meg is találtam, de nekem úgy kéne.....ahol a hivatkozások vannak......ott legyen a többi alkalmazásom is amit az oviról mint widget letöltök.......igen ám de az nem oda települ hanem az alkalmazásokhoz!!!!
ezek szerint több új widget nem lesz elérhető a telefonomra?
válaszokat előre is köszönöm!! -
burasu4
senior tag
Az életben nem jöttem volna rá...
Köszönöm!Esetleg azt nem tudod megmondani, hogy miért nem tudok csatlakozni több programnál is wifivel? (Gmail, szoftver frissítés, OVI áruház...)
Az OVI áruházba nem is tudok bejelentkezni..."Hálózati hiba. Próbálja meg később!"
A böngészés az megy wifin.
A telenoros hozzáférési pontok ki vannak törölve.Köszönöm előre is a segítségeket!
-
sunone
aktív tag
akkuhelyzet változatlan,
- gmail van bekonfigurálva ovi-n keresztül, 30 perces frissítésekkel
- közösségi widgetek lelőve
- nokia battery, és a situations van felrakva, semmi más extra
- látható alkalmazás nem fut a háttérben,
- widgetek offline-banhétvégén hard reset lesz belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a Nokia második Symbian^3-mal szerelt készüléke, mely elegáns és gyönyörű külsőt kapott.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest