Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
PietPunto #4784 üzenetére
Én nagyon leszarom az ilyen embereket. Van egy tucat AAA játék a telefonra, gameloft, EA-től, nekem annyi bőven elég. Azok meg vannak droidra is persze, csak többnyire 10x annyi hardvert kér.
Szerintem azt hogy egy platform mennyire lenne életképes, inkább az AAA határozza meg, nem az egyfejlesztős occsójáték hülyegyerekeknek. Lásd WebOS, a maga 80-90 komolyabb játékával minden kategóriában. NOVA-tól a Monopolyig, Gangstartól az NFS Hot pursuitig, minden van.
Érted, ha valaki rajkodik mellettem a pou-val, Doodle Jump-pal, speedx3D-vel, akkor mondjuk előveszem a Driver San Franciscot.
Symbianra annyira nem vagyok képben. Arra is van, de most fejből nem tudnék 50 játékot sorolni. Sajnos megragadtam az S60v3-nál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest