- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidorovich
senior tag
A Nokia support chaten is valami ilyesmit emlegetettek:
"many users who were in beta program have been experiencing this"
"the february update was not released for your phone"
"the march update includes the feb one"Pedig tudtommal én se vagyok része semmilyen béta (vagy preview, insider, akármi) programnak, csak a hivatalos frissítéseket raktam fel.
-
ricsip
addikt
Így viszont még mindig van jópár olyan telefon, ami egyszerűen leragadt a "végleges" = "béta" builden. (Ugyanaz a build szám, és nem frissül automatikusan). Hogy miért, azt szerintem még ők maguk sem tudják.
Ezt hogy lehet kideríteni? Csak mert nálam is még január van. Nem telepítettem manuálisan semmilyen bétát kézzel, csak amit az offisöl check for update felajánlott.
-
Sidorovich
senior tag
Úgy érted, ha nem állok neki kézzel letölteni az új verziót és SD kártyáról telepíteni (nincs SD kártyám itthon), akkor soha többé nem fog frissülni a bő fél éves telefonom?
Support azt mondta, várjak 1 héten belül jönnie kell. Ha utána se, akkor kipróbálom a módszert amit említettetek, de akkor az életben nem lesz több Nokia/HMD telefon a családban, az biztos.
-
3mb3r
tag
Igen, szerintem is értékelendő az igyekezet - bár ez a tényeken nem változtat.
Én is hasonlóan szoktam "tesztelni", a kisfiam legó építményeit szoktam ugyanabból a szögből, szobában, nappali fénynél fotózni automatán. A legó színes és határozott élei vannak, így a különbség a két sw között nagyon kijön. -
hari73f
aktív tag
Igen, nagyot zuhant az ára a tavaly augusztusi megjelenés óta.
Így viszont az egyik legjobb ár-érték arányú okostelefon lett, Snapi835 procival
A kijelző fényereje kitűnő (700 nit) és kültérben, direkt napfényben is jól tudom használni.
(jópár telefonomtól váltam meg ennek hiánya miatt)A színhőmérsékletet amúgy az "éjszakai móddal" tudod állítani, amit fixre is lehet kapcsolni,
már ha zavar az eredeti hidegebb árnyalat.Jó három hónap intenzív használat alatt még nem sikerült lefagyasztanom a telefont,
pedig nyüstölöm rendesen.Néha egy-egy alkalmazás kidől, de egy cache törlés után működik újra.
Egyedüli hiányosságként az értesítő LED hiánya zavaró,
de azt sikerült pótolnom a NoLED applikációval.Számomra minden praktikus: az előlapi ujjlenyomat olvasó, 3,5 mm jack,
fizikai kapacitív gombok (nem vesz el a képernyőből)Az eredeti Launcherre már nem is emlékszem, Nova Prime fut rajta a kezdetektől.
-
CroCo
csendes tag
Köszönöm az infókat!
Eddig azt gondoltam, hogy a 128-as a sirocco, válaszod után kerestem rá jobban. Sajnos már olyat nem lehet kapni... mert az azért a 109eft-ot megérte volna (a 4/64 szerezhető be 100 körül)! Akkor keresek egy jó webshopot s jövőhéten lesz nekem is!Köszönöm!
-
TTomax
félisten
Hm most raktam egymás mellé egy S7et meg a nokia8am bekapcsolt kamerával a Nokia8am húzza képet,nem tud fokuszálni,darabos az egész,össze-vissza akadozik.Jahh lehet vele jó képet csinálni csak ne mozogjon rajta semmi mert akkor gond van.Ha az app lenne a ludas akkor mindenkinek vacak lenne,ezzel szemben egy A5el jobban müködik...
-
TTomax
félisten
Nem igazán tudom a kamera szoftver cserélni, az amazon app használja úgy ahogy és sajnos elég gyengén.Én naponta kb olyan 80-100X rakom töltöre.Nagyon használva van a telefon de gyanítom ez hogy néha mégsem tölt pedig kijelzi az android sara.Az árát tudja a telefon,de többet nem igazán ér,ahol és ahogy én használom bizony a kollégák iphone Xe,meg a legújabb samsungok is be-be térdelnek... néhány alap huawei meglepően jól bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Második körben tényleg csúcsmodellt csinált a HMD, de mire elkészült, addigra beleszürkült a mezőnybe. Nem rossz, de nincs benne semmi rendkívüli.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest