- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
CharlieDrop #725 üzenetére
Amit én észrevettem 1. perctől fogva az az h. az automata fényerősség állítás szarul működik benne. Legalábbis nálam szar. Lakásban sötét/félárnyékos fényviszonyok között néha hol leveszi a fényerőt, néha meg indokolatlanul úgy megnöveli h. az ember szemét kisüti a fehér háttér. Mikor meg beteszem kocsiban a tartóba, ahol kb. max. fényerőnél olvasható csak a képernyő v. látható tisztán a navi, ott meg random úgy elsötétíti h. fájdalom (nyár, napsütés ugyebár, kb. csak max. fényerőn látható ilyenkor bármi a képernyőn). Főleg navi közben idegörlő. Muszáj voltam 1 hét után manuálra tenni, és én állítgatom hol fel hol le, bosszantó. A régi 920-as Nokiámon ez a dolog jól működött. Ott mondjuk más volt az idegölő: azon a telefonon a windows phone 8 volt a szar, mert nem lehetett csuszkán állítani a fényerőt. Volt 3 preset oszt légy vele boldog. Nem egyszerű dolgok ezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged