Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
Hello, lehet még valahol normális tokot találni a 808ra? Nekem a nokia tokom atomjaira hullik..szó szerint szétmálik..
-
stickrs
senior tag
hello, van olyan instagram app amin birok üzenetet is küldeni? insta pro-t akartam megvenni, de ha rámegyek a vásárlásra, akkor vmiért nem birom végigvinni a dolgot..
-
stickrs
senior tag
hello. meglett a 808 utódja, egy lg g3 személyében, persze a 808 is megmarad, hiányozna a képminőség, xenon vaku stb
-
stickrs
senior tag
nektek bejön a facebook böngészőből? meg a google keresés? mert nekem egyiket se sikerül működésre birni már egy ideje.. pedig régebben jól ment mind2.. operából se olvassa be,meg gyáriból se..
-
stickrs
senior tag
lehet én is váltok droidra nemsokára, az utóbbi időben sokszor kell használnom a netes dolgokat,és ez nem épp erőssége sajnos.. valószínű egy k zoom lesz az utód,de sztem megtartom a 808at is
-
stickrs
senior tag
válasz
horvath7adam #11900 üzenetére
nálam annyira élesek, amennyire a kijelző felbontása engedi. birsz képernyőmentést csinálni h lássuk kb hogy néz ki?
-
stickrs
senior tag
válasz
silmatauki #11803 üzenetére
de hogy mért nem tette a 808-at is 8mpx-re
mondjuk nem telt volna 2 percbe utánanéznie,hogy olyat is lehet.
-
stickrs
senior tag
válasz
TommyX_ #11591 üzenetére
Olyan emberrel még nem találkoztam aki tudta volna,hogy milyen telefon ez a kezembe
mondjuk én se láttam másnál mielőtt megvettem,a környékbeli üzletek se tudták már beszerezni,úgyhogy oda-vissza 260km-t kellett utaznom a legközelebbi uj készülékért,de eddig meg vagyok vele elégedve
most nézem h 70-80k körül árulják garanciával..a kérdés h gyári-e,mert azt sehol nem irták oda.
-
stickrs
senior tag
válasz
KSparrow #11511 üzenetére
én pl jól beparáztam egyik reggel... megnyomom a középső gombot,h megnézzem hány óra..semmi.. lehúzom a feloldó pöcköt,szintén semmi.. no mondom befagyott este,és kikapcsolt..bekapcsológombra semmi..akku ki-be, bekapcs..semmi
mondom ez meghalt..aztán kapcsoltam h lehet le van merülve,bedugtam tölteni és minden ok
azt a ledes modot nem használom,szval nem tudok nyilatkozni.
-
stickrs
senior tag
tegnap kicsit repült a teló..kabátzsebből betonra,még jó hogy tokba hordom,igy semmi baja nem lett
pedig kezdtem parázni a nagy koppanás hallatán.
-
-
stickrs
senior tag
átformáztam exFAT-ra,és igy megy
kösz a tanácsot.
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #11095 üzenetére
én is láttam ezeket a képeket. sokat javult az 1020,de még mindig nem túl élethűek a szinek..vagy kitudja,lehet arra ilyen szinű a fű
mondjuk az élesség az nemrossz. automata 5mp-n használja egyáltalán valaki innen a telót?
amiket itthon lövök nekem nem tűnnek ilyen homályosnak,de ezeken a képeken meg full azok a 808asok.
-
stickrs
senior tag
válasz
koboldozat #11027 üzenetére
a bekeretezett fülre kattintva lő 8-on? nem arra gondolunk,h a creativ fülnél nem állitotok semmit,és ugy automata..
-
stickrs
senior tag
rápöcköltök a fogaskerékre,és az automatikus mód 8mp-t lő? nekem is 5 öt.
-
stickrs
senior tag
én épp tegnap láttam élőbe először a zoom-ot.. képeken sokkal nagyobbnak,meg rondábbnak néz ki
nem is olyan vészes a nagysága,az optikai zoom meg azé nemgagyi
808-at még én se láttam senkinél eddig..de még olyan emberrel se találkoztam aki hallott volna róla,hogy létezik ilyen
mondjuk mikor koncerten hangszóró mellett videóztam,és nem torzitott be,akkor még én is meglepődtem
többi telóm ilyen helyzetben csak recsegést vett fel..
-
stickrs
senior tag
tietek se szereti a divx-eket? már többször előfordult h megállt a kép,a hang meg ment tovább..meg hasonló furcsaságok
mkv-nál meg semmi gond..
-
stickrs
senior tag
válasz
Nick no.1 #10600 üzenetére
én is ilyet használok,eddig tökéletesen szolgál
bár nem voltam valami nagy tokpárti,de a kamera körüli rész gyorsan karcolódik,ezért vettem ezt a tokot.jól véd,és szerencsére pozivit csalódás volt a kinézete (képeken annyira nem jött be)
szóval én nyugodt szívvel ajánlom.
-
stickrs
senior tag
én nettó 80ért,újan 2év nokia garanciával
-
stickrs
senior tag
hol lehet kikapcsolni,hogy a galériába ne mutassa a dátumos képeket? vagy ki lehet egyáltalán?
-
stickrs
senior tag
válasz
McLaca #10273 üzenetére
én cserélném 100%. ameddig nem láttam élőben,addig én is paráztam h mekkora is lesz az a kamera körüli rész,de amikor láttam élőben,akk rájöttem,hogy nagyon el van túlozva h milyen vastag stb,egyáltalán nem zavaró. eddig mindenkinek tetszett aki látta,szerintem te se csalódnál
-
stickrs
senior tag
-
stickrs
senior tag
jólvan na.. nekem még 6630on volt utoljára symbianom,ugyh nekem ez most új
én is hosszannyomós változatot használtam..még néztem is h mértnem kérdőjelet tettek ezek helyett oda,meg vmi hasznosat,de igy értelmet nyert a dolog
-
stickrs
senior tag
azt tudtátok h sms irás közbe a p-betű körüli jelek után nyomva pl ' + e é lesz?
mert én csak most jöttem rá
kiráy
-
stickrs
senior tag
válasz
crane75 #10044 üzenetére
hát...nem lesz könnyü találnod
esetleg irj MM-nak mailt,neten nem volt kinn,de emailbe nekem irták hogy van még pár darab...azt hiszem 4-5 mm-ben volt még 1-1 darab. ez volt 2 hónapja,szval nemtudom eladták-e már őket,a többi üzlet amit felhivtam nem birt szerezni boltit se,nemhogy gyárit.
-
stickrs
senior tag
válasz
Kolondrum #10012 üzenetére
én is azt néztem tegnap este,hogy világit folyamatosan az érzékelő..meg nekem volt mikor a kabátzsebből vettem ki,akk már kinyitotta a képernyőt,meg volt hogy az autóba random feloldódott. am nemrossz,csak engem is az aggaszt,h igy lehet nem lesz hosszu életű az érzékelő,vagy nemtudom mennyire állná a strapát.
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9999 üzenetére
hát eddig te vezetsz
hito: én akartam
-
stickrs
senior tag
hmm,most nézem,hogy már 110.000-től kezdődik,megy fel az ára?
vagy csak a drágákat nem adták még el
bolti garis volt már 80.000körül is(bár ahol kérdeztem egyik se tudta beszerezni) mikor én kerestem.. na,lássuk kinek van a legrégebb óta meg a 808.. nekem 2hónapja,szval asszem nem én leszek a befutó
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9976 üzenetére
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9965 üzenetére
főleg hogy az igazi ereje a pw módba van,főleg hogy 8mp-re kicsinyitették,simán lőhettek volna rögtön a 8assal,és mindjárt máshogy nézne ki a 100%-os képkivágás..és ugye a makrónál is a 38ast kicsinyitették le,és abból vágták ki...
részlet a tavalyi tesztből:
"A tesztben mindenhol nyolc megapixelesre állítottuk a felbontást, ami azt is jelentette, hogy veszteségmentesen tudtunk zoomolni" ezt kellett volna idén is csinálni. -
stickrs
senior tag
válasz
koboldozat #9954 üzenetére
nekem kb 2 hónapja van meg a teló,és azóta jött pár frissités,térkép,meg pár uj program,microsoft apps,skydrive,meg ilyenek..igazából most igy kapásból nem is tudnék mondani olyat a gyári programok közül,vagy magára a rendszerre vonatkozóan ami javitásra szorul..persze a térképet mindig lehet bővíteni,és szerintem arra jön még frissités folyamatosan ahogy fejlesztik.. vagy úgy értetted a kérdést,hogy programokat irnak-e még rá?
-
stickrs
senior tag
mennyi most a reális ár a gyári garanciásokért? már nem azért,mert el akarom adni,csak érdekel
egy tizessel több mint a bolti,v többel?
-
stickrs
senior tag
csak egyre több cikk van,ahol "véletlen" kifelejtik. pl volt az a cikk,ahol azt taglalták,hogy nem csak a megapixel számit,ott is ki lett felejtve,most ez,h az 5ös ájfon volt a galaxy s4ig a legjobb kamerás mobil,meg ilyenek..
-
stickrs
senior tag
Itt egy fotós vakteszt,ami érdekes lehet,de nekem kicsit furcsa a felvezető szöveg..vagyis lassan megszokjuk,hogy a 808 létezéséről megfeledkeznek.
"When the iPhone 5 came out last year, it was the undisputed leader in this space for quite a while. However, this year's Samsung Galaxy S4 managed to take over the top spot with its fancy 13 MP camera." khm khm.. -
stickrs
senior tag
kösz mindkettőtöknek
igazából még nekem se volt rá szükségem,csak kiváncsiságból lemértem tegnap hogy mennyit birok felvenni,és akk láttam h 28 percnél megállt. még most is meglepődök hogy milyen jól megcsinálták a kamera részét
ez,h videózás közbe birom ki-be kapcsolgatni a ledet,fókuszt állitani,szüneteltetni,zoomolni,eddig egyik telómba se volt mind együtt ami kellett
a másik meg,h eddig a 200 képből 1 volt,ami eléggé beégett vakuzáskor,a többi számomra kifogástalan,míg ismerősöm kompaktjával készült képeket amikor visszanéztem,és 100ból 20-30 el volt mosódva,nem jól lőtte be a fókuszt,stb..elég kiábrándító volt,mert voltak jó pillanatok..
-
stickrs
senior tag
4gigánál többet is fel bir venni a teló videóból megszakítás nélkül? vagy csak a kártyám miatt nem vette tovább?nem emléxem már mire van formázva..
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9867 üzenetére
a 360 is elfogadható volt a maga idejében
ma már annyira nem,ezért irtam hogy pár év mulva fontosabb lesz a kül mint most.
KSparrow ha lenne kutyám én azt is 1080ba venném fel
-
stickrs
senior tag
válasz
KSparrow #9865 üzenetére
jólvan,először azt hittem,hogy egyedi probléma,de akk nem. nekem laptopom nincs,az asztali gép igaz,hogy már 5éves,de gond nélkül viszi. meg pendrive-ről a tv is. több helyet foglal,de pár év mulva nem lesz mindegy visszanézni,amikor már jóval nagyobbak lesznek a megjelenitők,hogy 720p vagy 1080p..legalábbis nekem ezért megéri a nagyobb felbontás,mikor visszanézem pl 128x96os videót az őskorból,és utána a 360p-s videókat ,és utána a 480-ast, akk az van h véégre,kicsit nézhetőbb
szval sztem ugyanez lesz a 720 és az 1080 között is
-
stickrs
senior tag
azt vettem észre mostanába,hogy viszonylag kevés fénynél a videó eléggé csíkozik,főleg a fekete tárgyaknál látszik,sőt ott mintha ilyen kékessé válnának a fekete szinek
készitettem egy teszt videót is,nálatok is ilyen? ahhoz képest igy is jó,h a lg-nél ennyi fénynél szinte semmi nem látszott,csak érdekel h nálatok milyen
-
stickrs
senior tag
akk én vagyok a kakukktojás köztetek
dj rush, dj budai,carl cox hosszabb mixeit ismeri inkább az én 808-am
meg még egy kis rammstein, dmx,szval van itt minden
csak épp Bach nincs
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9782 üzenetére
igazából csak ha uj telót akartam venni,akkor elolvastam azoknak a tesztjét,amelyek benne vannak a pakliba,vagy ha agyon van reklámozva,akk elolvastam h tényleg olyan jó-e
tavaly nagyrészt igy volt..most több időm van olvasgatni,ugyh egyre gyakrabban olvasom a teszteket-hireket is.
MR007RM: jöhetnek a képek
-
stickrs
senior tag
válasz
Quasi_modo #9780 üzenetére
én is csak a fotós topikból tudom h létezik
MR007RM közeli képe a kutyájáról volt az első kép amit láttam ezzel a telóval
akk mondtam magamba h ha ezt tényleg mobillal lőtték,akk veszek én is egy ilyet..és aztán kerestem rá,hogy mi fán terem a 808
-
stickrs
senior tag
eddig egy ember se tudta hogy létezik ilyen mobil aki látta az enyémet
kérdezik h hány mp..mondom 41..akk jön h óóóóhaaa,meg peeerszee..aztán mutatok egy képet,akk meg h: meeeeegb... mi a sza....
bár mostanába inkább a lumiára gondolnak ha 41et hallanak,senki se tudja h volt előtte másik 41es is
-
stickrs
senior tag
hello. facenál van egy olyan app h facinate,annál be birod állitani,h mennyi időnként szinkronizálja az üzeneteket,értesitéseket,meg h legyen-e értesítés róla,be lehet állitani,h led villogjon,v hang is legyen stb. chatre meg az fChat ami elég jó,annál mondjuk csak hanggal jelzi az üzenetet,de azt szinte rögtön,ahogy megirják,szval ha tel közelbe vagy meghallod,ha nem akk a másik app kiirja.
-
stickrs
senior tag
válasz
Kolondrum #9574 üzenetére
nekem olyat csinált multkor,h amikor bedugtam a tv-kábelt,akk random nyitogatott meg dolgokat,fájlkezelőt,üzeneteket,galériát, elkezdte hivni a nővérem,és le se birtam tenni,mert nem reagált az érintésre se,meg a gombokra se..kihuztam a kábelt,és megnyugodott
restart,ujrapróbál a kábelt és minden ok..nemtom mi lett vele. szval tényleg tud meglepetést okozni néha
bár lehet azért mert az idejét se tudom,hogy mikor inditottam ujra..ugylátom itt is kell néha.
-
stickrs
senior tag
nekem 326 mega szabad van a c-n..én mondjuk a gyári böngészőt nem használtam 1általán,szval ha az csinálja,akk nekem azért nem fogy.
-
stickrs
senior tag
a gyári digitális óra kijelzővédőnél nem lehet valahogy beállitani alvó üzemmódot bizonyos időre,pl estére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen autót vegyek?
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Új/5 Ciklus APPLE MACBOOK AIR 15,3"- M3 Chip ,8GB/256GB - MRYM3MG/A- 2,5 év garancia -asztroszürke -
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest