Hirdetés
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
koboldozat #10799 üzenetére
Nálam olyan nincs. Akkor ez nem gyári. Azért kérdeztem.
-
Az áruházas bubble birds 3-at kerüljétek el. Egy annyira egy szemét játék. Futtat valamit ami miatt a telefon felmegy netre és nem jön onnan le. Amint bekapcsolod a telót.
Meg sem próbáltam. Ami ezt csinálja már nem érdemes az "életre". Aztán csodálkozik bnőm, hogy töltővel jár a boltba is...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
koboldozat #10792 üzenetére
Az első képen az melyik óra widget?
-
válasz
koboldozat #10792 üzenetére
Nekem a tiéd tetszik.
-
koboldozat
senior tag
Jó estét!
Itt vannak a képek a kijelzőről.
Nokia 808 PV
-
ixijoq
csendes tag
Az időjárás visszajelzéseknél a minősítésnél írtam egy szívhez szóló karácsonyi üdvözletet a nokiának és a microfostnak... Gondolom hogy nem hatja meg őket, de nekem jól esett. És sok sikert kívántam a Jollának.
-
Nick no.1
aktív tag
Ezt használom a gyári progi helyett, qooWeather_Widget_v4.3.3_.sis ez nem a smart telepítős változat !
-
Nick no.1
aktív tag
-
Nick no.1
aktív tag
-
MR007RM
addikt
Nálam
[link]Semmi különös, szerény vagyok. A többit most nem, talán holnap, vagy minden napra 1 új.
-
Ahány ember annyi felállás.
-
sadboy
aktív tag
Na íme ilyen az én főképernyőm: [link]
-
attisx
addikt
-
KSparrow
őstag
Mint ahogy Sadboy is írja, nekem is hallatszik, ha nagy a csend. Egyébként nem, mert ugye halk nyöszörgés csak
Viszont a telefon hanagján még mindig ámulok csak, tegnap felvettem egy pohárköszöntőt egy étteremben, miközben a háttérben a banda élőzenélt
, nem csak a zenekar tiszta és szép, de az asztalnál a beszédet jobban érteni visszanézéskor, mint amikor élőben elhangzott.
-
válasz
koboldozat #10750 üzenetére
Én meg el nem tudom nélküle képzelni a telefont. Érteni kell hozzá, be kell állítani. Rohadt sok dolgot tud. Most tettem fel a 4.0-át.
Én a 41Mp-t inkább a Camera Pro-val hozom elő. Sőt még azzal sem. a 34 is bőven elég. Az 1520-as 20Mp-je is bővel elég.
-
válasz
koboldozat #10748 üzenetére
-
koboldozat
senior tag
-
válasz
koboldozat #10746 üzenetére
Csicergett az 5.1. Azonnal kézbe vettem és ránéztem mi használ netet. Olyan 15 másodpercet ment.
Mindezt úgy, hogy 2 méterre van a router tőlem. Hiába a wifi az elsődleges. Érdekes nem? -
Fiúk baszki most vettem észre, hogy feljár a netre a telefon ami nem lenne baj, de mindezt mobilneten teszi és a telefon szerint az üzenetek használja a netet. Mi a francot akar az a neten?
-
koboldozat
senior tag
Itt egy hír az idojárás frissítésről 808-on.
-
koboldozat
senior tag
Na sikerült megoldanom a gyári zenelejátszó lejátszási lista problémát.
Szóval szeintem mostmár a gyárit fogom használni.
Van hangszínszabályzó a smartEQ widget lévéna lejátszási listát pedig úgy csináltam hogy a QMLMusic zenelejátszó programban csináltam lejátszási listát és an olyan funkció benne hogy export m3u kimenti egy mappába utana beraktam az sd-kártyán a playlist mappaba a kimentett listát utana a gyáriba frissitettem és meg is talalta őket így bármilyen listát megtok csinálni
Nekem ez nagy öröm -
N808
újonc
Sziasztok!
Ti szoktátok használni videofelvételkor az autofókuszt? Ha igen, tapasztaltatok halk kattogó hangot a felvételben? Biztos, hogy nálam az autofókusz hallatszik be, mert amikor kikapcsolom, megszűnik a probléma. Csak szeretném tudni, hogy ez egyedi eset, vagy mindenkinél így működik és inkább a manuális fókuszt érdemes használni. -
válasz
koboldozat #10731 üzenetére
Én nagy maceraként kezelem a 808 resinstallt. A kolléga leírta miket lehet feltenni. El lehet vele szöszölni.
-
válasz
koboldozat #10735 üzenetére
Már reggel* halott volt.
*: 03:45-kor.
-
koboldozat
senior tag
nem működik a gyári időjárás elorejelzo widget. Mi lehet a baj?
Esetleg vmilyen mas időjárás widget van? Nem program hanem widget. -
koboldozat
senior tag
válasz
TommyX_ #10732 üzenetére
igen ezeket a modokat én is használom
''-ékezetes karakterek megjelenési ideje a felére csökkentve mód.'' ezt érdemes megcsinálni látszik valami hogy gyorsabb lesz vagy elenyésző??sadboy: igen benne van a másik kamera programban alapból de én azt nem nagyon használom.
hát nezegettem az 1020-at de sok beállítási lehetőség hiányozna amit most a 808 nekem kinál.
majd ha annyiért megtudom venni az 1020-at amenyiért vettem a 808-am majd akkor beruázok rá addig nem -
sadboy
aktív tag
válasz
koboldozat #10731 üzenetére
Ezzel csupán az a probléma hogy sose fogja az érzkelő teljes felületét használni mivel az érzékelő kerek, a 41 megapixel csak felskálázva jön össze úgy meg nem sok értelme van, egyébként a camerapro-ban alapból benne van ez a felbontás.
Koboldozat:látom kacsintgatsz az 1020 felé is.
-
TommyX_
őstag
válasz
koboldozat #10727 üzenetére
Igaz nem tőlem kérted, de leírom, hogy én mit használok:
-Fp2 hack
-joshlog patch(átlászó widget miatt muszáj + a piros töltöttség jelző miatt is)
-piros led töltéskor
-kamera mód(több felbontás)
-ékezetes karakterek megjelenési ideje a felére csökkentve mód. -
ixijoq
csendes tag
koboldozat :
Köszönöm, nálad is sok szép kép van az albumba, gratula!
Mindig megtud lepni, hogy milyen képeket készít. De sose rosszabb meglepetést.SymbianOS:
Csak a két kutya van a családba, a macskát, azt biciklizés közben szoktam látni. Volt, hogy napoztam a stégen és odajött hozzám, hogy fotózzam le...
Látom, azért a macskák azok népszerű és hálás kép témának bizonyulnak.
Vadmacs:[link]
-
válasz
koboldozat #10724 üzenetére
Passz. N8-nál is ez ment. Nézelődtem tört telefonon látva a teljes memóriát, de nem találtam rá a miértre.
HA valaki tudja esetleg megoszthatná, mert nem nagy élmény újrahúzni és felépíteni ennyi féle moddal.Dj Tommy! Én valószínűleg egy korábbi modot használok, mert az mindent tud amit ez, de a 41-et nem.
-
ixijoq
csendes tag
válasz
Kolondrum #10713 üzenetére
Igen, én is szelésvászonnal dolgozok az estek 95%-ban.
Van olyan "kocka" kép, ami egy 16:9-esből van kivágva.
Ezt a videót már láttam itt, mert olvasom a fórumot serényen, innét tanultam meg a kezelés nagy részét.
A modot elkeztem egyszer felrakni, de nem találtam azt a mappát sehogy sem, csak egy hasonló nevűt, ahova be kell másolni a mod txt fileját, így nem erőltettem, mert nincs a környezetembe senki sem, aki esetleg tudná korrigálni egy szoftveres barbár mozdulatomat. Így azzal főzök, amim van, de szerintem (még) elég....Az az első okőstelefonom, 30x-évesen, (sosem érdekeltek) de a kamera képességei miatt változtattam a világnézeteimen, és váltottam szükségből telót, de márkát azt nem.
Teljesen megvagyok vele elégedve, amire kell, arra használom, és arra maximálisan jó is.
Valamint mindig szerettem az egyedi dolgokat, a technikai különlegességet, minőséget, de nem majmolásból, hanem elismeréből. Teljesen Uderground életérzés, egy ilyen gépet használni.Nyár végén vettem (nagy nehezen, mire még találtam webshopban új példányt, egy év bolti garival. ), fekete és ha minden igaz, akkor magyar régiókódos.
A C-n még 305 mb szabad hely van. Azt vettem észre, ha túl gyakran (éjszakára) kikapcsolom minden nap, vagy ha a wifi be van kapcsolva, és úgy kapcsol(ódik) ki, olyankor jobban fogy a memória. Netre csak akkor kapcsolódok, ha netezni akarok, (nem szeretek állandóan online lenni, csak ha kell), és már csak heti egyszer indítom általában újra. Böngészni operát használok. Mióta minden kikapcsolás után törlöm, és csinálok új biztonsági másolatot, így sikerült a memória csökkentést havi 1-2 megára csökkenteni, minden rendben. Nem aggódok miatta, csak ne fogyjon túl gyorsan.... -
válasz
koboldozat #10717 üzenetére
No és próbáltad már?
-
válasz
koboldozat #10714 üzenetére
Ilyen oldalam nekem is van, de a témája miatt nem publikus.
-
koboldozat
senior tag
válasz
ixijoq #10710 üzenetére
Üdv jók a képek. Elég ügyesnek tűnsz. A gyakorlás meg sose elég szerintem.
Itt vannak az én képeim: Nokia 808 PV
-
ixijoq
csendes tag
válasz
Kolondrum #10711 üzenetére
A kutyák azok a falkához tartoznak, a macsek meg egy vízparti ragadozó kóbor, vadász...
Szinte csak 8 mpx-es felbontással fényképezek, gyári progival. A képeket néha minimálisan utómunkalom, fény és könnyed színárnyalat állítgatásokkal. Mindig állítok a telefonban levő értékeken, ha leképezek valamit. Igyekszek olyan képet létrehozni, ami végeredmény, nem igényel sok utómunkát, de fél év elteltével, még tanuló fázisban vagyok, de élvezem, minden percét. -
ixijoq
csendes tag
Sziasztok!
808-as képeim.
Augusztus óta tart a Szimbiózisunk, nagyon egy hullámhosszon vagyunk...Mivel fényképez is és nem is akárhogy, ezért megmutatom őket, hozzáértő szemeknek, tehát nektek. Van képem hozzá, tessék:
Albumba rendezve: [link]
-
koboldozat
senior tag
válasz
Quasi_modo #10706 üzenetére
hát igen igy is lehet de én mar megszoktam még a régi Sonyericcson-ok lejátszási lista szerkeszthetőségét. Ahol mappákból válogatom össsze a zenéket és ezt a TTpod nekem teljes mértékben vissszaadja.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
koboldozat #10703 üzenetére
Én a mobilon szoktam összedobni az albumokhoz tartozó lejátszási listákat. Ha rendesen ki vannak töltve az adatok akkor pikk-pakk megy, mert alapból sorba teszi az összetartozó dolgokat. Csak kijelölöm őket sorban és már kész is.(kb fél perc) Ha az album címe is ki van töltve, akkor odateszi a kész listát is a többi közé.(bár valamiért nem mindig)
-
KSparrow
őstag
válasz
Quasi_modo #10702 üzenetére
nekem os úgy van, gyári lejátszó, eq widgettel.
-
koboldozat
senior tag
válasz
Quasi_modo #10702 üzenetére
Igaz mondjuk hangszinszabályzó van letöltve szóval mehetne nekem is a gyári de hát a lejátszási listával való hozzáállása a gyárinak engem nagyon elszomorít.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
koboldozat #10701 üzenetére
A gyárihoz külön kell letölteni az Equalizert. Onnantól nagy jól tud szólni. Egy jobb fülessel meg főleg.
-
koboldozat
senior tag
válasz
Quasi_modo #10700 üzenetére
azt is próbáltam de nekem nem jot be nekem a legjobb a TTpod átlátható,magyar lejatszasi lista rendes kezelese, gyors.
A gyári szerintem elég ratyi. Bar ha tudna normál s lejatszasi lista kezelését es lenne benne állítható hangszinszabalyzo akkor jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali médialejátszót?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest