Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MWC 2025: Ilyen élőben a Galaxy A36 és A56
- One mobilszolgáltatások
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nick no.1
aktív tag
Ilyet vett már valaki vélemény ?
-
A whatsapp csak a C-re tud települni?
-
McLaca
őstag
Bár nálam még egy hónapja sincs, de mivel eddig egyetlen Nokia telómat sem adtam el, így ez is marad.
Üdv!
-
Quasi_modo
nagyúr
Én sem. Örök darab.
-
Csak előbújnak akik nem árulják.
-
Mindenki eladja? pffffffffff. Ez olyan tipikus.
Más: A telenyomor hogyan számolja a whatsappot? Ha onnan telefonálok.
-
McLaca
őstag
válasz
KSparrow #10580 üzenetére
Engem sem az adatforgalom zavar annyira, hanem az, hogy mi garázdálkodik/akad be a háttérben? Mondjuk amíg lefelé jön az adat, annyira nincs gond, ha felfelé ment volna, az jobban zavarna.
Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy az e-mail kliensben 5 címem van beállítva.Üdv!
-
McLaca
őstag
Használja valaki a gyári e-mail klienst?
Megint lerántott ugyanis 12MB körüli adatot valami, és igazából az e-mail kliensen kívül semmi nem ment (az is csak rezidensen).Üdv!
-
KSparrow
őstag
válasz
koboldozat #10576 üzenetére
a gyári tud több elmentett helyet és pillanatnyit is. HDRnek HDRapp, panorámára én meg a camera lover-t használom néha...
-
koboldozat
senior tag
van vmi jo automata idojarasfigyelo widget 808-ra. Esetleg olyan ami valtakozik amilyen varosba vagyok hogyha tud ilyet vmelyik.
Meg melyik a legjobb panoráma es HDR alkalmazás 808-ra?
-
Dhampir
félisten
válasz
zorzy4 #10563 üzenetére
hagel néni kínai piaca adta az ihletet.
-
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4 #10557 üzenetére
a hátlap ugye kemény műyanayg, a peremén viszont szilikon. A kettő eloldódott egymásól. Pillanatragasztóval nem akarok bénázni, pláne, hogy van egy év gari. Szóval láttam valakinél (már nem emlékszem, kinél) olyat, hogy a kamerát is védte, nem volt kupakos, és egy egyszerű minta volt a hátlapon
Azt honnan van?
-
válasz
zorzy4 #10563 üzenetére
Bennem ez a három reklám maradt meg csak, de az nagyon!
FIAT Abarth 500 USA - A tejhabos dominás...
Eszetlen ötletes.
SUBARU Forester a Kanadai exportőrök álltal feldolgozva Sumós verzióban.Különösen súlyos az epres és autómosatás része..
Fetrengve röhögős...
És a Jaguar valami XKRS kupé az amerikának szánt verzió reklámja. Most valami külső meghajtón van. Na, attól az állam leesett!
Gyors videólippes forgatás, szexista snittek, brutális motorhang és állat zene! Ettől csak ülsz és lesel ki a fejedből, meg folyik a nyálad - aztán viszatekersz! És még egyszer, még egyszer, még egyszer.
-
Dhampir
félisten
-
McLaca
őstag
válasz
zorzy4 #10548 üzenetére
Lehet, hogy rám gondoltál (701->808), de úgy láttam, hogy nem voltam egyedi eset.
Apropó 1020: kisebb szenzor, zajosabb kép, túlszaturált, túl kontrasztos, túlélesített képek (gyengébb vaku), mind-mind a részletgazdagság rovására mennek, ami miatt videóban a 808 sokkal inkább "film look". Talán a 24fps-t se támogatja a 1020, de ez most igazából blöff.
Két előnye van: a fényszegény környezetben világosabb képek és a képstabi. Szigorúan a képalkotás mentén vizsgálva, szóval nekem képminőség tekintetében nem kéne a 1020. A 808-ban is lehet túlhúzni a szaturációt, élességet, kontrasztot, tehát lehet 1020-szerű érzetet előállítani, de kevesebb képzajjal, jobb rajzolatú optikával mindezt.
Az S4 zoom meg egyszerűen szót sem érdemel. Katasztrofális képminőséget csinál.Üdv!
-
KSparrow
őstag
nekem majd tok fog kelleni, a gyári oldala elvált, a speedshopban meg már nincs, így gariban nem tudják cserélni.
-
-
stickrs
senior tag
én nettó 80ért,újan 2év nokia garanciával
-
válasz
Quasi_modo #10533 üzenetére
pl, hogy a 808 a symbi csúcsa és az uccsó darab, tehát nem elherdálni való teló...
-
válasz
Quasi_modo #10531 üzenetére
álljál le!
azért vannak szabályok, 808 marad és szolgál és repül majd mikor a képalkotási minőségét überelni fogja bármi is.
-
válasz
Quasi_modo #10529 üzenetére
és még az is sok volt érte!
-
válasz
Quasi_modo #10527 üzenetére
hát tekintve azt, hogy én tavaly novemberben 78ért vettem a sajátomat... érted.
-
TommyX_
őstag
Ha esetleg valaki fehér színű, Nokia garanciás 808-t szeretne:
Link. -
Nick no.1
aktív tag
Hátha valakit érdekel.... Névnapok 3.01
A 3.0 verzióban az alkalmazásban volt néhány hiba,a hónapok végén,és Augusztus 20. nem mindig írta ki a holnap:névnap,nevét,
Most már ez a rész javítva kivétel a Február és a Március hónap találkozása,ezt a részt nem tudtam javítani.A javított Névnapok_3.01.wgz-t [Innen] letölthetitek.
-
808-on hol kell levenni a hangot a videófelvétel alatt?
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
sadboy #10514 üzenetére
Köszi,de nem igaz vergődtem zöld ágra vele,fel telepitetettem,de az ikonja nem jelenik meg a menüben...
...és ez már egy kicsit off...Ha valaki tud a pc -re egy jó Videó szerkesztő progit (ami film alá betud tenni zenét illetve más hangot)
megköszönném,ha lehet magyar nyelvű legyen) -
Quasi_modo
nagyúr
Ha már editorról van szó, én inkább PC-n csinálnám.
-
Kobak77
aktív tag
válasz
Nick no.1 #10509 üzenetére
A videó editorhoz nem tudok hozzászólni, de a fotó editor más néven, eldugva, de végül is megvan 808-on is. A galériában megnyitod a szerkeszteni kívánt fotót szerkesztésre és a bőrönd ikonra kattintva feljönnek a módosítási lehetőségek. Nem mondom, hogy 100%-ig azonos, de úgy 95%-ban ugyanazt tudja, mit az N8 fotószerkesztője.
-
Nick no.1
aktív tag
Szép estét mindenkinek, valaki tudja,hogy hogyan lehet felrakni a 808-ra az N8 Video photo editorát.??
valahol olvastam,hogy van valami trükkje.... -
Huúúúú topic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ukrajnai háború
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Watch GS Pro - strapacska
- Formula-1
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 48TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v3,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- HPE Apollo 4200 Gen9 132TB+400GB rack szerver - E5-2620v4, 128GB RAM, 2x25G NET, 4GB RAID/ZFS, ÁFÁS
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest