- Google Pixel topik
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
semetka
őstag
válasz
Wiz Khalifa #5800 üzenetére
Úgy már elbírom képzelni hogy a kijelzőt kinyomja, mert az ragasztva van.
-
semetka
őstag
válasz
Wiz Khalifa #5746 üzenetére
Akkor nem pl a lencse zörög benne hanem az egész kameramodul. Biztos úgy van akkor, úgy jobban láttad hogy nem volt üveg
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5736 üzenetére
-
( V )
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5733 üzenetére
Szia, ezeket is a fentebb linkelt oldalról rendelted?
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #5733 üzenetére
Mennyire egyszerű kicserélni??
Minimális technikai és finommechanikai érzékkel meg tudom oldani?? -
Magnat
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5730 üzenetére
Köszi, közben már látom, h félreértettem
-
Magnat
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5727 üzenetére
Szia,
Hol?
[link] -
( V )
veterán
válasz
Wiz Khalifa #5162 üzenetére
Nekem itt legutóbb 50K-t emlegettek
-
-Skylake-
addikt
válasz
Wiz Khalifa #5162 üzenetére
Aránytalanul sokba.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2876 üzenetére
Az se valami tartós igen. Ilyen a mostani trend, vegyél újat maxx 2 év múlva. Régen azért hirdták tokba a telót, hogy az üvre lehessen csatolni vele a készüléket, manapság meg azért, hogy túlélje a tervezett idejét valahogy😁
-
-Skylake-
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2843 üzenetére
Meg nagyobb
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #2771 üzenetére
Szerintem te kifogtad a HMD Global egyetlen,gyárilag szar telefonját!
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #2722 üzenetére
Már én is elgondolkoztam rajta,hogy leszedem...
Egyre több lepattogzás van a széleken! Kezd csúnya lenni!! -
chipesz
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2643 üzenetére
De ki lehet kapcsolni itt:
Settings > Apps &
Notifications > Advanced > Default apps > Assist & voice input > Assist app > None -
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #2648 üzenetére
Az a lényeg,hogy megy!!
Mondjuk nálam elég hosszú időt vett igénybe az egész...
Majd' másfél óra volt a letöltés,telepítés és háttér dolgok folyamata... -
BigManus
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2645 üzenetére
Érdekes... Le volt tiltva a Google alkalmazás a frissítés után. Már megy, de hol tudom állítani a hátterét a keresőnek?
-
BigManus
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2643 üzenetére
Csak a dátum van, nincs mellette időjárás...
-
pikszel
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2562 üzenetére
Köszönöm, neked és Drughinak is, hogy reagáltatok. Még annyi érdekelne, hogy az a jelenség, miszerint a kijelző néha nem reagál az érintésre, az általános, vagy volt valami hardveresen nem százas széria, amit érintett? Valamint hajlamos belassulni? Értem ez alatt, hogy elindítok egy programot (teszem azt a tárcsázó) és csak néz vissza bután másodpercekig. Nem szeretném emiatt földhöz vágni. A Lumia 950 ilyen szempontból hibátlan.
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2576 üzenetére
Egy kollégám 9.0 betan van, de szeetné a "telejes" pitét felrakni.
Jól értelmezem az XDA-s leírást, hogy:
Letöltöm a WW 3.22C September 2018 (B2N-322C-0-00WW-B01-update.zip) fájlt, ezt bemásolom a telefon gyökér könyvtárába, átnevezem a megadott névre, majd tárcsázóba beírom *#*#874#*#* és bumm, frissít?Vagy ezt csak a 8.1-gyen lévők tudják?
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #2590 üzenetére
Végre, itt már a rezgést ki lehet kapcsolni.
Viszont lent még nekem mindig 3 virtuális gomb van, hol lehet átállítani 1-re?
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #2590 üzenetére
Köszi
Mindjárt kiderül milyen lesz
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #2588 üzenetére
Zip-et átnevezted valamire? Update.zip... stb
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Sideload-os megoldással megmaradnak a cuccok, vagy legyalul mindent?
-
chipesz
őstag
válasz
A gesztusvezérlés: Settings>System>Gestures>Swipe up on Home button>On
-
Drughi
addikt
válasz
Ezeket mindent egy csapásra meg tudsz oldani egy Nova launcherrel.
Elsők között vettem meg, mikor elkezdtem okostelefont használni és nem bántam meg. Majd minden androidos telefonomon ez futott.
-
juve600
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2557 üzenetére
igen
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2554 üzenetére
Szerk.: megelőztek.
A 2. hozzászólásban részletesen leírják. Több módszer is van és itt le is tölthető.Egyébként már nagyon csípős a hangulat a hivatalos fórumon is. Mindenki várta, hogy a megszokott időpontban (amikor a biztonsági frissítések szoktak jönni) már a Pie fog érkezni. El sem tudom képzelni, hogy miért akadt meg néhány régiónál/országnál.
-
juve600
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2554 üzenetére
itt a leírás meg a link
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2517 üzenetére
Csak én vagyok ezzel így, hogy ha kihúzom a lomos fiókot legalább 4-5 működőképes telefon "esik" ki belőle?
Nyílván nem egy tavalyi csúcsmodell, de még közélpkategória sem, de telefonálni, navigálni, böngészni és levelezni alkalmas készülék.
Nem beszélve néhány elpusztíthatatlan igazi finn nokia mint a 3310
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #2517 üzenetére
Háááát srácok....
Olvasgatva a hozzászólásokat megállapíthatom, hogy én nagyon jól jártam a telómmal...
Semmi gondom nem adódott még eddig!!
6 hónapja és egy hete használom! Minden nap gyepálom rendesen!NOKIA 7 Plus
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2512 üzenetére
Én 3-6 havonta cserélek telefont magamnak, így elmodnhatom, hogy az elmúlt 4 évben megfordult nálam pár telefon, köztük sok iPhone is.
Én is gondolkodtam a nokia előtt, hogy legyen megint apple, de legutóbb megfogatam, hogy ha apple akkor csak a legfrisebb modell jöhet szóba, az meg csillagászati összeg...
Sajnos megszívattak a frissítéseikkel és a szándékos lassítással. amivel engem, mint potencionális vásárlót elveszítettek.Az, hogy Te pont kifogtál egy hibás példányt, sajnos belefér. Én is vittem már garanciáztatni pár hetes P9-cet, vagy épp egy Samsung A3 is döglődött nálam.
Ez benne van. -
Chris0321
veterán
válasz
Wiz Khalifa #2514 üzenetére
Nincs olyan mobil gyártó a földön amelyiknél nem fordulnak elő hibás telefonok. Én évekkel ezelőtt javítattam a Telekom-nál egy telefont akkor adtak csere készüléket. Én kibírnám azt az időt mobil nélkül de ha neked fontos, hogy legyen nálad akkor vegyél egyet használtan, már 10.000 körül be lehet szerezni egyet amit a javítás után ugyan annyiért el is adhatsz.
-
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2512 üzenetére
Ha most egy iphone-al lenne ugyanilyen problémád, akkor gondolom leadnád szervízbe. Javasolnám ennél a készüléknél is, mert kifogtál egy gyárilag selejtes darabot.
-
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2459 üzenetére
De az egy Nexus készülék.
Ez "csak" android one.
-
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #2450 üzenetére
Pie már szeptemberi és a Nokia 6 meg már októberi. Szerintem itt a pie miatt késik kicsit.
-
juve600
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #2444 üzenetére
sideload is fel lehet tenni
-
törölt tag
válasz
Wiz Khalifa #1851 üzenetére
akkor mázlis vagy, nekem tele volt hibával az ios, elég volt webes videolejátszás közben elforgatnom a telot és be is akadt...
,az eltűnő, vagy nem látható ,de rajta lévő dolgokról nem beszélve...
ez a telo a most említett dolgot egyetlen egyszer csinálta nekem ,de ez is jobb mint a saját tapasztalatom az ios-el, de mindenki más persze -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1843 üzenetére
Nekem egyszer volt akadásom, de én betudom annak, hogy túl gyorsan akartam az alkalmazásokat törölni. Először gyorsítótár törlést végzek majd tárhely és végül az alkalmazás.
Ilyen röffenéseket a csúcskészülékek is csinálnak. Egy időben képben volt a Huawei mate 10 pro, Galaxy S8 plus. Olvasgattam abban az időben ezeket a topikokat, ezért mondom. -
psg5
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1843 üzenetére
Na most majd figyelgetem en is.
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1841 üzenetére
Nem tudom,hogy aggódjak-e ez miatt,vagy ne....
Deeee... hajlok arra,hogy ez csak annyira apró dolog,hogy igazából nem kell neki jelentőséget tulajdonítani!! -
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1832 üzenetére
Deee...
Az enyémmel is előfordul néha!
5 hónap alatt 3x - 4x....Az viszont sűrűbben,hogy a fész görgetése közben / ha egy kicsit gyorsabban görgetem / nem tud betölteni...
-
chipesz
őstag
válasz
De, nekem is csinálja, és marhára idegesítő. Azt hittem csak a 9 Beta miatt.
-
psg5
veterán
válasz
Nekem kifijezetten facebookhoz kotodoen csinalta. Pl face torles vagy kijelentkezesnel.
8.1 ota sokkal fluoidabb vagy hogy mondjak, a rendszer, mintha gyorsabb is lenne
1831 Slick5: mond hogy nem telefonon nezel filmet.
-
nicu71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1704 üzenetére
uristen hogy hogy nem engedi..nálam is ez az alap galéria már időtlen idők óta ,most 3 napja mióta nálam szolgál a N7+ első körben tettem fel...érthetetlen
laca026
Be fogja szinkronizálni csak kell egy kis idő neki /első belakáskor elég sok mindent kell neki összehozni,lehet "nem ért rá" azonnal -
JoeCockBill
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1701 üzenetére
-
atosan
veterán
válasz
-
Vinous_89
tag
válasz
És ez?
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.wetteronline.wetterappÉn ezt is használom az Időkép mellett, pontos és egyszerű app.
-
atosan
veterán
válasz
Hm, 9 bétán simán telepíthető, legalább is három hete még az volt mikor feltettem.
Időkép
-
Drughi
addikt
válasz
Morecast
-
psg5
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1699 üzenetére
-
Draken
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1651 üzenetére
részemről csak megszokás nexus után szívesen használom ezt!
-
nicu71
addikt
válasz
Wiz Khalifa #1599 üzenetére
jelentem dupla kopp terén minden helyreállt ugy tűnik .
Viszont valamikor téma volt hogy a telefonáló felület /amikor ugye folyik a hívás/ vakitó fehérségét hogy lehet megváltoztatni más szinűre?egyszerűen nem jövök rá .. -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1587 üzenetére
Ráadásul október után hűség alatti készülékeket is függetlenítettek ingyen bérmentve. Ebben ők voltak a legrugalmasabbak.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #1587 üzenetére
Mert lehet ők rájöttek hogy ezzel foglalkozni idő, ember, pénz
-
chipesz
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1585 üzenetére
Ez nem igaz. A határozott idejű szerződés lejárata után ingyenesen kötelesek függetleníteni.[link]
-
chipesz
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1516 üzenetére
Nekem egyáltalán nem lötyög, mozog. Atomstabil, kattan is ha bedugom, sőt egyszer egy agyhalott haver lóbálta a töltőn lévő telót, de nem esett le a töltőről.
Ja, hogy a fel-le dolgot nem úgy érted ahogy én. 😁 Úgy nekem is mozog, de eddig észre sem vettem.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1501 üzenetére
Nos nálatok milyen?
-
psg5
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1491 üzenetére
Végül is
-
psg5
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1475 üzenetére
Persze ezt tudtam hogy kamurez
Egyebkent V10 hez kepest nem is tepsi.
Amit szoknom kell hogy olyan mintha bar keskenyebb, de hosszabb lenne még nem áll kezre.
Es kisebb az ujjlenyomatolvaso. -
novinyul
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1466 üzenetére
Akkor annyira nem rossz
Anno a Lumiákba is nagyon jó volt a beszéd hangszóró(640, 1320, 950)
-
Chris0321
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1439 üzenetére
Köszönöm a részletes választ.
Esetleg a töltővel kapcsolatban van valakinek javaslata?
-
ro3000
tag
válasz
Wiz Khalifa #1431 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett!
1; a rendszerről volt szó, nem a navigációról
2; nem arról van szó, hogy a google megköveteli a min. 4.4-es androidot általában, mert ez egy egy döntés a részükről, ettől még maga a rendszer a szememben semmit nem változott. -
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1426 üzenetére
+1
Nekem már a külsőnél elbukott a 8.Egyébként érzékeny vagyok(vagy ezek szerint voltam, ha nem vettem észre
) a laggokra, de valamiért azt hittem, mikor írtátok, hogy az augusztusi frissítés óta gördülékenyebb, hogy csak placebo. Tényleg sokkal gördülékenyebb. Örülök, hogy így odafigyel rá a Nokia.
ro3000: Nekem pl. nagyon sok olyan dolog van, amit naponta használok és nem tudnék már nélküle meglenni. Az, hogy ezek neked nem nagy dolgok, de nekem pl. igen. Szóval az, hogy nincs semmi érdemleges inább csak számodra.
-
psg5
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1394 üzenetére
Ja én azt hittem ez különlegesség...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #1394 üzenetére
Főleg hogy már a gyártónak alig kell valamit hozzá csinálni
-
DJosef
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1386 üzenetére
Videót ritkán csinálok, fényképet gyakrabban. Fórum, Zene, és telefonálás a három fő csapás irány. Játszani szinte soha nem szoktam. A naptár alkalmazást használom családi megosztásban iOS-en de erre működő alternatíva a Google naptár. Minden más meg van androidon is.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1377 üzenetére
Ahogy még fentebb írtad, lehet hogy a telefon nem szeret, de Fortuna keze is benne van ezek szerint.
-
Eversmann
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #1356 üzenetére
Jah, igen. Elfelejtettem írni, Ringtones mappába tettem a belső tárhelyen, és úgy megy.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1368 üzenetére
Szerencsére még nem jártam így, de több helyen olvastam, hogy rizsbe kell tenni, felszívja a nedvességet.
Draken Portolt google kamera megy, normál apk telepítés.
Innen lehet csemegézni. -
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1332 üzenetére
Beállítások/Rendszer/Gesztusok és ott megtalálod a többi gesztus között.
-
válasz
Wiz Khalifa #1291 üzenetére
kódold át 320.kbit CBR formátumba és jónak kell lennie! Valószínű valami buzi formátumba van, ahogyan már korábban kérdeztem de nem válaszoltál rá csak annyit hogy MP3 de ebből létezik kismillió formátum!
a fájl hossza lényegtelen, lehet 1.másodperc is de lehet 1.óra is ez nem okoz gondot a telónak.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1289 üzenetére
Szerintem az sem lehet gond, igaz nekem is teljes szám van beállítva. Próbáld meg ugyan abból a zenéből a teljeset beállítani.
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1283 üzenetére
Ott valami hardver hiba lesz....
Amikor megvettem az elsők között volt,hogy saját csengőhangot állítsak be!
Problémamentesen működik azóta is.... -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1281 üzenetére
Hát ezt sajnálattal hallom. Nekem is az elsők közt van a saját csengőhang beállítás, de nem találkoztam ilyennel.
-
válasz
Wiz Khalifa #1283 üzenetére
és milyen zenéket másolsz fel a telóra? milyen formátumban vannak stb....
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1264 üzenetére
Ha solgáltatói, akkor 3 napon belül kötelesek cserélni szó nélkül.
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1262 üzenetére
Így vetted ki a dobozból???
-
válasz
Wiz Khalifa #1241 üzenetére
igen ez a Beállításokban ki és bekapcsolható opció, ugyan így a felemeléskori(meg mozdítás) képernyő bekapcsolás is ki-be kapcsolható! És azt is betudod állítani ha jön egy értesítés akkor néhány másodpercre bekapcsolódik a kijelző ha ránézel látod mi történt!
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1241 üzenetére
Ahaaaa...
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1227 üzenetére
Ha iPhonra tudtak kiadni vízállóságot adó frissítést.
És hoppá megjelent hivatalosan az Android 9 Pie néven. NEM A NOKIA 7 PLUSRA! -
válasz
Wiz Khalifa #1212 üzenetére
itt linkeltem be melyik jó és milyen a telefonra feltéve
Nem is látszik hogy a telón van, csak fent a NOKIA feliratnál
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1209 üzenetére
Üveg témában nem vagyok otthon, nekem nem full cover van és gusztustalan, de már megszoktam, hogy ez ilyen.
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1205 üzenetére
Íves.
-
Chris0321
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1194 üzenetére
Elejétől a végéig tehát a csatlakozókat is beleszámítva 100 cm.
Más:
Ez a konnektoros töltő jó a 7 Plus-hoz?
-
ShadowX
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1194 üzenetére
Pont 1m.
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1184 üzenetére
Legiobb volna ha valahol meg tudnád tapicskolni, mm, euronics vagy ilyesmi helyen, esetleg ismerős.
-
vittgen
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #1161 üzenetére
Szia!
Én május 10. óta nyüstölöm!
Agyon ütni sem lehet!! ()
-
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1181 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem ismerem az almát. Nem tudok ahoz viszonyítani, viszont S9+al rendelkező munkatárs kézbe vette, annyit mondott, nem lassabb mint az övé.
DBob Maradjon is így
-
harry3
őstag
válasz
Wiz Khalifa #1175 üzenetére
Saját vélemény:
Nem a 7 Plus ellen akarok beszélni, de szerintem nem fogja azt a fluiditást, gördülékenységet visszaadni, amit a 8, ezért nehogy csalódás érjen. Hiába az erős középkategóriás hardver és az Android One. Esetleg érdemesebb lenne egy Pixel 2-t nézni. Van a családban 8 Plus és 6S, ahhoz tudok viszonyítani. Ha elfogadod, hogy ez mégiscsak a középkategória, akkor egy nagyon szuper kis telefon.
Xiaomim volt. Nekem a MIUI egyenlőre inkább a nemgyerebe listán van. -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1175 üzenetére
Első belépéseknél megkérdi hogy menteni akarod e, utána úgy műkszik ahogy írtad.
Gmailnél be lehet állítani mit csináljon jobbra vagy balra csúsztatásnál, közte van az olvasottnak jelölés.
Mi mix2-nek nem tudom mekkora piaca van, vagy akár a Nokia 7 plusnak, ebben nem tudok véleményt írni. -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1173 üzenetére
8.1-en el lehet tüntetni, bétán még nem. Navi sávot alapból nem lehet változtatni csak adb-n keresztül. Én nem változtattam, meglepően gyorsan megszoktam.
Igen, feloldódik, bekapcs gombot feloldásnál el is felejtheted. Nekem fejjel lefelé van a zsebemben a telefon, kijelzővel a combom felé. Mikor kiveszem az ujjam pont eléri az ujjlenyomat olvasót, így mire a búrám elé tolom a telefont, már fel van oldvaÍgy szoktam meg.
Nyugodtan kérdezz. -
atosan
veterán
válasz
Wiz Khalifa #1161 üzenetére
Szia,
Ahogy írtad stabil, megbízható, gyorsPedig én android P betával használom. Én még nem találkoztam különösebb hibával. Ha jól emlékszem írtak itt kijelző vibrálást, arra már nem emlékszem mi lett vele.
IOS-t semennyire nem ismerem, de mivel voltál már droidon, sokat nem kell újratanulnod. Az biztos hogy gyors a csupasz, utóbbi években már a gyártói felületek is szépen mennek, de nekem azért felüdülés volt sallag mentesre váltani.Chris0321 amire szükséged van vagy jól jön, csak arra figyelj hogy 31 napod van levásárolni. Az sms-ben azt hiszem benne van meddig használhatod fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Teljesen új iPhone 16 128GB Black eladó (bontatlan+garancia)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest