Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcanine
tag
Én kb két-három hete garanciában cseréltettem velük kijelzőt, mert a rosszabbik fajta panel jutott a túl magas minimum fényerővel. Csak ezért nem küldtem volna be, de adódtak vele wifi, bluetooth meg usb problémák is, és akkor már inkább megcsináltattam az egészet. Kedden odaadtam a DHL-nek Ferihegyen, következő hét hétfőn mehettem vissza érte (házhoz is jöttek volna, de így nekem is egyszerűbb volt, meg talán a DHL is gyorsabb volt). Azóta még nincs panaszom a készülékre.
-
Arcanine
tag
Elvileg jön januárban a 10, legalábbis az aktuális ígéret az ez.
[link][ Szerkesztve ]
-
Arcanine
tag
Elindult a 10-es frissítés, bár az enyém még nem találja
[link] -
Arcanine
tag
válasz Croft-21 #5250 üzenetére
Még régen a Lumia 640-emet hozzájuk vittem be, akkor kicsit több, mint két hétig ültek rajta, de addig kaptam cseretelefont, nem tudom ez azóta változott-e náluk. A Telekom például már nem is foglalkozik ilyennel, szerintük neked kell intézned a szervízt.
Amikor a 7 plusom volt szervízben, akkor a Nokia oldaláról rendeltem meg a futárt ( [link] ), de én bevittem a DHL-nek, egy hét múlva mehettem érte. De lehet kérni háztól házig is, csak az azt hiszem +1-1 napot rátesz.
Illetve régen volt a Corvin pláza és a Westend mellett is Nokia szervíz, nem tudom azok megvannak-e még. -
Arcanine
tag
Újabban random pillanatokban újraindul, és ilyenkor a Nokia logó mutatása közben a kijelző is vibrál. Másnak is csinált ilyet? Szerintetek a szervíz ezzel kezdene valamit?
Volt régen lumiám, ami szintén magától újraindult, de az akkori szervíz elhajtott, hogy beázott a készülék az én hibámból. -
Arcanine
tag
A wifi nálam hibátlanul müködik, a márciusi patch is fent van.
A töltéses probléma pár naponta nekem is előjön újabban, de direkt reprodukálni nem tudom. Korábban volt olyan gondja, hogy nem volt mindegy neki, hogy dugom be a kábelt, de azt akkor a szervíz megcsinálta. -
-
Arcanine
tag
Korábban valahol azt olvastam, hogy egy havi biztonsági frissítést a megjelenéstől számolva 90 napon belül kell kiadniuk (nesze neked Android One).
-
Arcanine
tag
Ha a szervíz javítás helyett cseréli a készüléket, arra újraindul a 2 év garancia?
-
Arcanine
tag
Hát most másfél éves, kb fél éves korában volt egyszer kijelző + wifi + bluetooth + töltő csatlakozó problémával szervízben, akkor azt javították.
Mostanában pedig folyamatosan random pillanatban leblokkolt a kijelző (de a telefon nem fagyott le, mert pl. ujjlenyomatolvasóval gond nélkül előjött az értesítési sáv, illetve néha ha lassabban és határozottabban húztam az ujjam a kijelzőn akkor működött, de ez se mindig); illetve sokszor nem működött rajta rendesen a hívás, nem jelezte ki, ha hívnak, másnak kisípolt vagy azt írta kinyomtam, miközben felvettem, de sokszor meg is szakadt a beszélgetés.
Illetve korábban egy ideig csinált olyat, hogy magától újraindult és vibrált hozzá egy ideig a kijelző is, de erről leszokott. -
Arcanine
tag
Megjött a júniusi patch
-
Arcanine
tag
Én ezzel küldtem szervizbe, a korona miatt kicserélték a telefont. Volt ez egy hónapja, azóta ma először nálam is jelentkezett.
-
Arcanine
tag
válasz Lali-213 #5757 üzenetére
Én a kistesó, Samsung A51-re ruháztam be, mert nem akartam még nagyobb telefont. Én sem bántam meg, bár a 7 plushoz képest van egy-két apróság, amiben kicsit visszalépésnek tűnik (pl valamivel lomhább, de nem vészes), ugyanakkor nekem sokkal stabilabbnak is tűnik, a One UI pedig nagyon bejön. De ha most kéne telefont vennem, akkor már megvárnám a holnap érkező A52/72-t.
A Nokia itthon maradt, app fejlesztésre és tartalék telefonnak is tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Óra topik
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Független Huawei P30 Lite Dual Sim 128/4GB MAR-LX1A karcos munkástelefon
- Megkímélt független karcmentes iPhone SE 2 (2020) - 64GB - fekete színben
- Karcmentes Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 2
- Samsung Galaxy A41 kártyafüggetlen dual sim SM-A415F/DSN - 64/4GB - 1
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB 8GB RAM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest