- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Így néha-néha beleolvasva a topicba örülök, hogy időben túladtam a telefonon. Nagyon sok a panasz, probléma.
A frissítést elméletileg visszavonták, legalábbis kollégáknak ezt mondták.
Nem ezt várná az ember, egy feltörekvésért küzdő Nokiától, ez amolyan kicsi kínai hozzáállás.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3409 üzenetére
Más telefon felismeri?
Bluetooth aktív, nincs levédve vagy rejtve? -
Drughi
addikt
válasz
vilmos.nagy #3372 üzenetére
Ha listaáron veszed akkor semmilyen kötöttséged sem lesz. A képen is ott van a " nyitott lakat " piktogramm.
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Nekem elsősorban az Android one nem tetszett. Eddig kizárólag brandelt szoftveres telefonjaim voltak ( Samsung,Huawei,Honor), de ez csak az elmúlt 1 év... és mind jobban feküdt nekem.
Én gyakorta váltok telefont, ritka az ami 1 évig nálam tud maradni, legutoljára iphone 5s volt ez, de az se ma voltm
Most belekóstolok egy Xiaomi Mi 8 Lite-ba, ami hardveresen ua. mint a Nokia, kisebb akkuval, elméletileg jobb kamerával, meg miui rendszerrel, persze olcsóbban.
Meglátjuk... -
Drughi
addikt
válasz
*Mukeey* #3278 üzenetére
Pont fordítva vagyok Én. Unom, hogy "fapad" a vegytiszta droid.
Utoljára mikor xiaomim volt, csak használtam, nem kellett mókolni, persze az global volt.
Ma elvitték a Nokiát így búcsúzom a topictól. Voltak gondjaim vele ( főleg szoftveresen), de összességében meg voltam vele elégedve.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3242 üzenetére
akkor rendeld csak.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3240 üzenetére
aliról kb a fele, ha nem sürgős.
nem ismerem a wisht, higy mennyi idő alatt jönnek meg a cuccok onnan -
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3237 üzenetére
22e ft
ezt a wisht én messziről kerülöm.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3220 üzenetére
a gyorstöltês nem biztos, hogy fog így működni
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3216 üzenetére
aliexpress
de veheted ebayen, gearbesten -
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3211 üzenetére
ha kapni is pofátlanul drága lesz.
ideiglenesen vegyél egy alap kábelt, majd rendeld meg aliról a megfelelő minőségit.
Nekem van vagy 5 kábelem, de néha azisnkevés, mert pont ott nincs ahol épp kellene
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #3204 üzenetére
Aliról: Blitzwolf, Ugreen, Baseus
Itthonról gyári, vagy bármely nagyobb gyártó kábele megfelelő lehet .
Arra figyelj, hogy usb-c legyen. -
Drughi
addikt
válasz
vilmos.nagy #3200 üzenetére
sufni gsm szinte 100% hogy nem a magyar piacra szánt modellt árulja, így arra nincs 2 év garancia, csak szavatosság. A kettő pedig csak távoli rokon...
Az MM biztos hogy hivatalosan magyar piacra szánt modellt árul, az Alzában nem vagyok biztos.
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
válasz
ricsi8800gt #3146 üzenetére
hangeró fel + power gomb kikapcsolt állapotban.
-
Drughi
addikt
Nah, csináltam egy teljes rendszer gyalulást, mert túl sok lett az anomália.
Mondjuk megértem, mert amióta kibontottam a dobozból, azóta nem volt rendszervisszaállítás, csak ment.
Közben frissítettem, betara, majd vissza, onnan update a 9.0 , közben kipróbáltam és használtam vagy 100+ appot, meg 3 launchert.Ami nálam előjött, mint anomália:
- Bluetooth bekapcsolt magától
- Néha nem reagált, " megfagyott"
- Lassan töltött fel, cserébe viszont gyorsabban merült. Egyik napról a másikra, vagy 30%-kal csökkent az akku időm, pedig ekkor pont nem tettem fel semmilyen appot, ami ezt okozhatná és ezzel egy időben valamiért marha lassan kezdett el tölteni. 20%-ról 40%-ra kb 1 óra alatt gyári töltő+kábelUtóbbi verte ki a biztosítékot és szépen csináltam recoveryből egy full törlést. Azóta minden szép és jó.
Nálam ennyi belefér, minden korábbi telómnál is volt legalább ennyi gebasz.
-
Drughi
addikt
Én Honor 8-ól váltottam és összeségében nézve megérte a váltás, pedig szerettem a honort.
Nekem van lassított felvételi opció a gyári kamera app-ban.
A rendszer sebessége jobb, a kamera képességei hasonlóak nagyon, nem mondanám kifejezetten jobbnak, volt olyan helyzet, amikor a honor szebb képeket csinált.
-
Drughi
addikt
válasz
Viktor0610 #2819 üzenetére
De
-
Drughi
addikt
Vélemények?
-
Drughi
addikt
válasz
vonatospisti #2717 üzenetére
Launcher cserével
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2576 üzenetére
Egy kollégám 9.0 betan van, de szeetné a "telejes" pitét felrakni.
Jól értelmezem az XDA-s leírást, hogy:
Letöltöm a WW 3.22C September 2018 (B2N-322C-0-00WW-B01-update.zip) fájlt, ezt bemásolom a telefon gyökér könyvtárába, átnevezem a megadott névre, majd tárcsázóba beírom *#*#874#*#* és bumm, frissít?Vagy ezt csak a 8.1-gyen lévők tudják?
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2576 üzenetére
Ezeket mindent egy csapásra meg tudsz oldani egy Nova launcherrel.
Elsők között vettem meg, mikor elkezdtem okostelefont használni és nem bántam meg. Majd minden androidos telefonomon ez futott.
-
Drughi
addikt
Kicsit mojoltam, de semmi extra.
-
Drughi
addikt
válasz
Tappancs2001 #2543 üzenetére
Ahol két év gyári garanciát adnak, ott nyugodtan megveheted.
A gsm boltok kerülendőek, mert ők valőszínűleg szürkeimportba szerzik be, és csak bolti vagy szoftveres garanciát vállalnak rá. -
Drughi
addikt
válasz
Viktor0610 #2531 üzenetére
Pontosan!
Nekem ez egy munkaeszköz(is), azért van, hogy kiszolgáljon.
-
Drughi
addikt
válasz
tarbela777 #2529 üzenetére
~ 8 éve nem figyelek a telefonjaim töltésére, rádugom amikor kell és leveszem amikor használom.
Van, hogy napjába 10x töltöm 10-30 percet, mert épp akkor vagyok konnektor közelében.
Ha beülök az autóba rögtön töltőre rakom a tartójában stb...
És soha nem volt bajom az akkuval az első 1-2 évben. Komolyan nem rétem, hogy lehet egy akkut mondjuk 1év alatt taccsra vágni.Nyílván van természetes elhasználódása, de ez akkor is előjönne, ha a legprecízebben lenne töltve.
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2517 üzenetére
Csak én vagyok ezzel így, hogy ha kihúzom a lomos fiókot legalább 4-5 működőképes telefon "esik" ki belőle?
Nyílván nem egy tavalyi csúcsmodell, de még közélpkategória sem, de telefonálni, navigálni, böngészni és levelezni alkalmas készülék.
Nem beszélve néhány elpusztíthatatlan igazi finn nokia mint a 3310
-
Drughi
addikt
válasz
Wiz Khalifa #2512 üzenetére
Én 3-6 havonta cserélek telefont magamnak, így elmodnhatom, hogy az elmúlt 4 évben megfordult nálam pár telefon, köztük sok iPhone is.
Én is gondolkodtam a nokia előtt, hogy legyen megint apple, de legutóbb megfogatam, hogy ha apple akkor csak a legfrisebb modell jöhet szóba, az meg csillagászati összeg...
Sajnos megszívattak a frissítéseikkel és a szándékos lassítással. amivel engem, mint potencionális vásárlót elveszítettek.Az, hogy Te pont kifogtál egy hibás példányt, sajnos belefér. Én is vittem már garanciáztatni pár hetes P9-cet, vagy épp egy Samsung A3 is döglődött nálam.
Ez benne van. -
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Most komolyan, mindenki úgy várja ezeket a nyavajás frissítéseket, mintha az megváltaná a világot.
Naponta jön egy vagy több hsz, jogy mikor lesz már...
Aki akarja fel tudja tenni, aki meg megvárja, semmit nem veszít vele.
Azzal meg jogy szeptemberi frissítés van, máshol meg októberi semmit sem veszítettél. Nem fognak meghackelni és az akku sem fog tovább menni.
@2482-re:
Az októberi patchet kérdezte. -
Drughi
addikt
Valaki aki használja a telenor wallett appot megnézné majd, hogy tud e parkolást indítani rajta keresztül?
Korábban nem volt vele gondom, de sem tegnap, sem ma nem működik.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #2393 üzenetére
Erre sajnosnem tudok válaszolni, de a net tele van fotókkal, azokat össze hasonlíthatod.
Gyanítom minimum tud annyit a Nokia, mint a 3,5 évvel ezelőtti samsung csúcs.
-
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #2381 üzenetére
Nem releváns ha itt kérdezed.
Itt a Nokiát fogják ajánlani, a samsung topicba meg az S8cat.Ha rákérdezel a milyen telefont vegyek topicba, ott az s8 lesz a nyerő, kivéve ha megkérdik, hogy mire használod
Ha a fotózás fontos szempont, abban jócskán jobb a samsung, minden másban csak minimális a különbség, amit átlag user szemmel nem fogsz észre venni .A nokia melett szól az android one és a gyakori update.
Ha megteheted hogy az S8cat kifizetsd és ki is használo,d akkor vedd azt, mondom ezt ugy mint elégedett nokia tulaj.
Ha a nokia melett döntesz, nem fogsz csalódni, csak tudatosítsd, hogy ez középkategória, de abból a teteje. -
Drughi
addikt
A kocsiba van egy dupla szivargyujtós töltő, de néha még ez is kevés ( menetrögzítő kamera, 2 telefon + ha az asszony telefonja is emgszomjazik út közbe...)
A meló helyen is dupla fali aljzatba van építve az usb port, itt is két kanóc van ( usb c + lightining), de van a fiókba még sima micro usb is, ha kellene.otthon uyganez csak duplán
Ha valaki akkor én gyűlölöm a sok zsineget, de ez kikerülhetetlen.
Egy ismerősömnek láttam ikeás éjjeli szekrényt, amibe bele volt építve a QC3 wireless töltő. Na az tetszett marhára, csak ahhoz jó lenne, ha legalább a középkategóriában elterjedne a vezeték nélküli töltés -
Drughi
addikt
válasz
Intel fan11 #2359 üzenetére
Már elterjedt a C tipusú, nekem az utolsó 3 telefonom mind type C-s volt, így már bevásároltam belőlük.
2-3 év és jön majd a következő változat úgyis, iílenen nem szabad fennakadni.
-
Drughi
addikt
válasz
vittgen #2279 üzenetére
Kénytelen vagyok használni, mert van olyan ismerősöm, aki nem használ más platformot.
Pont emiatt kell a viber és a whatsapp is.Pedig alapból annak a híve vagyok, hogy egy célra egy app.
1 időjárás, 1 email, 1 böngésző stb...Sose halmoztam az appokat feleslegesen
szerk: És még az imesseg-et is használom másik telefonon, mert külföldön az az etalon...
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
Ha vársz vele, akkor előbb-utóbb bejön egy újabb készülék (nemcsak házon belül), ami jobb vétel lehet.
Jön a karácsonyi szezon, amikor vagy olcsóbb lesz, vagy nem. Lehet, hogy valahol BF-en szerepelni fog, azt vagy kifogod vagy nem.Műszaki cikknél roszabb befektetées csak az új autó vásárlás. Bármikor is megveszed, 1 hónap múlva már csak 30-40%-kal kevesebbért tudod eladni és ugyanazért a pénzért vehettél volna jobbat.
Ha normális áron meg tudod venni most vedd meg. Ár értékbe nem fog labdába rúgni a Xiaomi-val, de még mindig értékállóbb nála, minősére nagyon jó és egy hasonló tudású samsungnál olcsóbb.
-
Drughi
addikt
válasz
juve600 #2063 üzenetére
Én használtam Note 5-öt 2 napig, cserekészülékként, de nem váltotta meg a világot.
Szerintem minőségi ugrást jelentene, az más kérdés, hogy ér-e 40e felárat Neked.
Azzal az okosórával menni fog, egyedül a beta 9-es android kavarhat be, de nekem pl működik a mi band 2-vel.
-
Drughi
addikt
Valahogy tudom állítani, hogy a fizikai hangerő gombok ne a média hangját állítsa, hanem mondjuk a csengőhangét?
-
Drughi
addikt
Felpattintottam a 9est.
Sokat nem tudok róla mondani, de az értesítési sáv kinézete nem tetszik
-
Drughi
addikt
válasz
30z.Samu #1993 üzenetére
Ennél gyengébb rendszeren is zökkenőmentesen kellene futnia.
Nyílván 1-1 röffenés van és lesz zs, akármit is raknak bele.
Idén használtam i 6s-t de az már kezdet zavaróan akadni, kb ugyanez a helyzet a mostani i7-essel, ami ettől feljebb van az meg majd 2x annyiba kerül, mint a Nokia.
Én szeretem az iPhone-t, szeretem a szolgáltatásait, de a dual sim hiánya miatt nem életképes nekem. Most ugye lesz dual simes, de az mire emberi áron lesz én még elnyúzok 2 droidos felsőbb kategóriás telefont.
-
Drughi
addikt
Azoktól kérdezném, akik benne vannak a beta programba és most is android 9-cen vannak:
1, Ha csatlakozok a beta programhoz és OTA-b lefrissítem, akkor gyalul mindent, tehát lakhatom be újra?
2, Ha maradok a 8-con és majd kijön a hivatalos 9-ces rendszer, akkor is csak gyalulva tudom felrakni?Gondolkodok, hogy ki kellene próbálni, de ha most is gyalulni kell, meg később is, akkor nem éri meg 2x szenvednem vele.
-
Drughi
addikt
Énis így vettem.
Nem is értem az embereket, annyi publikus flotta van, a többségük 5-10 éves múlttal, sokkal jobb percdíjakkal, hogy miért nem váltanak.
A készülékek nem mindenhol olcsóbbak, de ha a 2 év alatt a percdíjakat összeadom, még mindig jobban kár az ember mint a lakossági csomagokkal.
-
Drughi
addikt
válasz
30z.Samu #1973 üzenetére
Én sokat vaciláltam a vásárlás előtt végül e mellett döntöttem. Sikerült újonnan függetlenül találni 80e alatt, de ~100e es árkategóriában nézelődtem: Picophone F1, Xiaomi Mi8 se volt még kinézve, vagy olcsóbban a Xiaomi MI A2.
Ebből lejön, hogy ár/értékbe jelenleg csak a xiaomi tudja megközelíteni.
Ha nem xiaomit akarsz legalább 120-140e ft-ot kell költene, hogybugyanezt a minőséget és tudást megkapd.Nekem tetszik a rendszer, határozottan jobb, mint bármely android amit eddig használzam.
Ezelőtt Honor 8 volt, az kamerában odatette magát, talán ezbaz a pont ahol nem érzem jobbnak a Nokiát, de lehet tévedek.Én ajánlom bátran, de tényleg atzól függ, hogy mit szeretnél, mi a fontos és mennyit szánsz rá.
-
Drughi
addikt
Gyári laucnherrel nincs valami mód az ikonok rendezésére?
Gondolok itt arra, hogy pl eltűntessem, amit törölni nem tudok, de nincs használatban, vagy mappákba soroljam őket?Nem a főképernyőn gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az újra feltámadt Nokia első generációs okostelefonjai nem robbantották fel a piacot. A második kör viszont jónak tűnik, ha a 7 Plusból indulunk ki.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok