Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Így készül egy Earfun headset
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drughi
addikt
Üdv,
Telenoros flottás előfizuhoz tudnék venni ilyen készüléket. Azt írják DualSim. Ez azt jelenti, hogy 2 telenor kártyát tudok használni benne, vagy kártyafüggetlenként 2 bármiylen kártyát?
Valaki esetleg tudja 100%-osan?
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Közel állok, hogy vegyek egy ilyen telefont magamnak, de még vacilálok.
Váltott, használt e esetleg valaki Honor 8-cat?
Most utóbbi van, nem szeretnék kamerában lejebb adni. -
Drughi
addikt
válasz Wiz Khalifa #1701 üzenetére
Morecast
-
Drughi
addikt
Hétfőn csatlakozom a felhasználókhoz.
Vegre sikerült zöld ágra vergődnöm a flottával.
Br 82000ért dual simes verziót kapok. -
Drughi
addikt
Melyik az alapértelmezett e-mail app a telefonon, illetve ki-mit használ?
Nekem pont nem gmail címre kellene, hanem egy céges exchange, illetve egy outlook(hotmail) fiókot kellene 0-24 ben szinkronizálni
-
Drughi
addikt
A gyorstöltést jelzi valahogy külön a telefon?
A honor 8cam két villám jellel jelölte ha gyorstöltőn volt.
-
Drughi
addikt
Mai eset:
Reggel 6 kor fogadott egy frissítés, ami után újraindítást kért. Elvileg az augusztusi pack.
Beértem a munkahelyemre 7-re és jött még egy frissítés, szintén ujraindítás.Ki lehet ezt úgy lőni, hogy:
- mobilhálózaton keresztül ne frissítsen,
- Előb kérdezzen rá?
-
Drughi
addikt
válasz ricsi8800gt #1933 üzenetére
Nekem elég jól működik.
AZ iPhone 6s-ét nem szerettem annyira, az sokat szenvedett, utána Samsung A8 következett, ami sokkal jobb volt.
Legutóbb Honor 8 volt, azis flottul ment, ez is hasonlóan jó. -
Drughi
addikt
Gyári laucnherrel nincs valami mód az ikonok rendezésére?
Gondolok itt arra, hogy pl eltűntessem, amit törölni nem tudok, de nincs használatban, vagy mappákba soroljam őket?Nem a főképernyőn gondolom.
-
Drughi
addikt
válasz 30z.Samu #1973 üzenetére
Én sokat vaciláltam a vásárlás előtt végül e mellett döntöttem. Sikerült újonnan függetlenül találni 80e alatt, de ~100e es árkategóriában nézelődtem: Picophone F1, Xiaomi Mi8 se volt még kinézve, vagy olcsóbban a Xiaomi MI A2.
Ebből lejön, hogy ár/értékbe jelenleg csak a xiaomi tudja megközelíteni.
Ha nem xiaomit akarsz legalább 120-140e ft-ot kell költene, hogybugyanezt a minőséget és tudást megkapd.Nekem tetszik a rendszer, határozottan jobb, mint bármely android amit eddig használzam.
Ezelőtt Honor 8 volt, az kamerában odatette magát, talán ezbaz a pont ahol nem érzem jobbnak a Nokiát, de lehet tévedek.Én ajánlom bátran, de tényleg atzól függ, hogy mit szeretnél, mi a fontos és mennyit szánsz rá.
-
Drughi
addikt
Énis így vettem.
Nem is értem az embereket, annyi publikus flotta van, a többségük 5-10 éves múlttal, sokkal jobb percdíjakkal, hogy miért nem váltanak.
A készülékek nem mindenhol olcsóbbak, de ha a 2 év alatt a percdíjakat összeadom, még mindig jobban kár az ember mint a lakossági csomagokkal.
-
Drughi
addikt
Azoktól kérdezném, akik benne vannak a beta programba és most is android 9-cen vannak:
1, Ha csatlakozok a beta programhoz és OTA-b lefrissítem, akkor gyalul mindent, tehát lakhatom be újra?
2, Ha maradok a 8-con és majd kijön a hivatalos 9-ces rendszer, akkor is csak gyalulva tudom felrakni?Gondolkodok, hogy ki kellene próbálni, de ha most is gyalulni kell, meg később is, akkor nem éri meg 2x szenvednem vele.
-
Drughi
addikt
válasz 30z.Samu #1993 üzenetére
Ennél gyengébb rendszeren is zökkenőmentesen kellene futnia.
Nyílván 1-1 röffenés van és lesz zs, akármit is raknak bele.
Idén használtam i 6s-t de az már kezdet zavaróan akadni, kb ugyanez a helyzet a mostani i7-essel, ami ettől feljebb van az meg majd 2x annyiba kerül, mint a Nokia.
Én szeretem az iPhone-t, szeretem a szolgáltatásait, de a dual sim hiánya miatt nem életképes nekem. Most ugye lesz dual simes, de az mire emberi áron lesz én még elnyúzok 2 droidos felsőbb kategóriás telefont.
-
Drughi
addikt
Felpattintottam a 9est.
Sokat nem tudok róla mondani, de az értesítési sáv kinézete nem tetszik
-
Drughi
addikt
Valahogy tudom állítani, hogy a fizikai hangerő gombok ne a média hangját állítsa, hanem mondjuk a csengőhangét?
-
Drughi
addikt
válasz juve600 #2063 üzenetére
Én használtam Note 5-öt 2 napig, cserekészülékként, de nem váltotta meg a világot.
Szerintem minőségi ugrást jelentene, az más kérdés, hogy ér-e 40e felárat Neked.
Azzal az okosórával menni fog, egyedül a beta 9-es android kavarhat be, de nekem pl működik a mi band 2-vel.
-
Drughi
addikt
Ha vársz vele, akkor előbb-utóbb bejön egy újabb készülék (nemcsak házon belül), ami jobb vétel lehet.
Jön a karácsonyi szezon, amikor vagy olcsóbb lesz, vagy nem. Lehet, hogy valahol BF-en szerepelni fog, azt vagy kifogod vagy nem.Műszaki cikknél roszabb befektetées csak az új autó vásárlás. Bármikor is megveszed, 1 hónap múlva már csak 30-40%-kal kevesebbért tudod eladni és ugyanazért a pénzért vehettél volna jobbat.
Ha normális áron meg tudod venni most vedd meg. Ár értékbe nem fog labdába rúgni a Xiaomi-val, de még mindig értékállóbb nála, minősére nagyon jó és egy hasonló tudású samsungnál olcsóbb.
-
Drughi
addikt
-
Drughi
addikt
válasz vittgen #2279 üzenetére
Kénytelen vagyok használni, mert van olyan ismerősöm, aki nem használ más platformot.
Pont emiatt kell a viber és a whatsapp is.Pedig alapból annak a híve vagyok, hogy egy célra egy app.
1 időjárás, 1 email, 1 böngésző stb...Sose halmoztam az appokat feleslegesen
szerk: És még az imesseg-et is használom másik telefonon, mert külföldön az az etalon...
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Intel fan11 #2359 üzenetére
Már elterjedt a C tipusú, nekem az utolsó 3 telefonom mind type C-s volt, így már bevásároltam belőlük.
2-3 év és jön majd a következő változat úgyis, iílenen nem szabad fennakadni.
-
Drughi
addikt
A kocsiba van egy dupla szivargyujtós töltő, de néha még ez is kevés ( menetrögzítő kamera, 2 telefon + ha az asszony telefonja is emgszomjazik út közbe...)
A meló helyen is dupla fali aljzatba van építve az usb port, itt is két kanóc van ( usb c + lightining), de van a fiókba még sima micro usb is, ha kellene.otthon uyganez csak duplán
Ha valaki akkor én gyűlölöm a sok zsineget, de ez kikerülhetetlen.
Egy ismerősömnek láttam ikeás éjjeli szekrényt, amibe bele volt építve a QC3 wireless töltő. Na az tetszett marhára, csak ahhoz jó lenne, ha legalább a középkategóriában elterjedne a vezeték nélküli töltés -
Drughi
addikt
válasz Intel fan11 #2381 üzenetére
Nem releváns ha itt kérdezed.
Itt a Nokiát fogják ajánlani, a samsung topicba meg az S8cat.Ha rákérdezel a milyen telefont vegyek topicba, ott az s8 lesz a nyerő, kivéve ha megkérdik, hogy mire használod
Ha a fotózás fontos szempont, abban jócskán jobb a samsung, minden másban csak minimális a különbség, amit átlag user szemmel nem fogsz észre venni .A nokia melett szól az android one és a gyakori update.
Ha megteheted hogy az S8cat kifizetsd és ki is használo,d akkor vedd azt, mondom ezt ugy mint elégedett nokia tulaj.
Ha a nokia melett döntesz, nem fogsz csalódni, csak tudatosítsd, hogy ez középkategória, de abból a teteje.[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
válasz Intel fan11 #2393 üzenetére
Erre sajnosnem tudok válaszolni, de a net tele van fotókkal, azokat össze hasonlíthatod.
Gyanítom minimum tud annyit a Nokia, mint a 3,5 évvel ezelőtti samsung csúcs.
-
Drughi
addikt
Valaki aki használja a telenor wallett appot megnézné majd, hogy tud e parkolást indítani rajta keresztül?
Korábban nem volt vele gondom, de sem tegnap, sem ma nem működik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest