Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Leállt a http://store.ovi.com/. Nem tudjátok mi a gond?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Lacus_84
senior tag
válasz Gery1987 #1497 üzenetére
Közben jobban körülnéztem a kínálatban, és elvileg áprilistól kapható lesz a Lumia 520, ami külsőre sokkal jobban tetszik mint a 620. Igaz, tudásban kicsit kevesebb, de nekem tökéletesen megfelelne. És elvileg még árban is kedvezőbb lesz. Úgyhogy egyelőre még várok a cserével, de én is egyre jobban érzem, hogy muszáj meglépni a cserét. A WP valóban nem annyira támogatott, mint a másik két nagy OS, de nekem maga a rendszer tetszik. Bízom benne, hogy a Telenor felveszi a kínálatába.
Köszi a jókívánságot, majd jelentkezem ha megtörtént a csere, és beszámolok a tapasztalatokról.
-
anonymus89
addikt
No sikerült kipróbálni modemként a telefont viszont állandóan a francos vodafone netre akart csatlakozni. Ilyenkor egyből kikapcsolta a wifit persze.
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Gery1987
őstag
válasz Lacus_84 #1496 üzenetére
Szervusz!
Idő közben letettem a cseréről...magán jellegű döntés. Alapon lecserélném. Igazából a WP nekem azért nem tetszik mert ostoba megkötései vannak. De egyébként akkor már inkább a Lumia 800. A WP 7.8 legalább teljes értékű nem úgy mint a WP8 (ebből hiányzik az FM rádió, az alkalmazásokat nem tudod az SD-re tenni, és WP8 is inkább Nokia mint bármi más bár most a referencia modellek a HTC-től jöttek ki...a 8X telitalálat, a 8S-t meg elbaszták a kevés memória miatt).
A 620 egyenlőre csak a Telenornál van és nem is tudok másról hogy forgalmazni fogja. A T-Mobile sztem nem fogja, a Voda talán. Érdemes alaposan utána nézni.
Aztán jó egészséget a választáshoz!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Lacus_84
senior tag
válasz Gery1987 #1493 üzenetére
Van elképzelésed, hogy mire szeretnéd cserélni? Én is gondolkozom már egy ideje a cserén. Eddig Lumia 800-ban gondolkoztam, de most megjelent a 620-as, ami már WP8-as, egész korrekt áron. Viszont a 800-as elegánsabb, ezért nem tudok dönteni egyelőre. 620-as még nem volt a kezemben, majd bemegyek egy üzletbe "megfogdosni"
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Nekem a T-s Belle Refresh van rajta, az most egész jó. Nekem ez a sajátom. Nincs másik helyette és mint kiderült ez a kijelző kicsi a kezemnek...illetve a felbontás túl nagy és mütyűr minden rajta. Ezért tervezem a cserét. Nem túl kényelmes használni használni nekem már.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Colos1
őstag
válasz Gery1987 #1491 üzenetére
Nekem céges használatra van, ahhoz szerintem tökéletes. Sajátnak nem kellene, ahhoz harmatgyenge. Iszonyat stabil - ilyen stabil Symbiant még nem láttam, mint ez a Belle Refresh - , és a sebességével is ki vagyok békülve. Nálam a T-s 20.59 heti rendszerességgel produkált fagyást, ezt a 21.28 -ast meg eddig nem tudtam megfagyasztani, még akkor sem, amikor direkt ezért 5 órahosszán át 30 futó alkalmazással a háttérben ment a telefon. Elvileg egy napig terveztem így futtatni, de annyira lassú volt, hogy nem bírtam tovább
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Gery1987
őstag
Nekem a T-s verzióval sincs semmi bajom bár én tervezem a cserét mert érezhetően kezd kevés lenni a telefon...sajnos azért látszik, hogy a Symbian nem a legerősebb és maga a készülék sem.
-
Colos1
őstag
Megnéztem Navifirm -el, a T-shez csak most adták ki a 111.21.28 -at... Így 7 hónap után...
Ezért nem veszek saját telefont a T- től, belesz@rnak a szoftverfrissítésekbe.Nekem fagyások voltak a T által szétbarmolt szoftverutánzattal ellátott céges mobilomon (111.20.59), ezért feltettem rá egy sima Euro3 -as független szoftvert, azzal baromi jól, és hibátlanul megy. (059G737)Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
Gery1987
őstag
válasz anonymus89 #1484 üzenetére
Szervusz!
A következő a megoldás. Telefonon: BEÁLLÍTÁSOK-KAPCSOLATOK-USB-TELEFON HASZNÁLATA MODEMKÉNT. Makd ezután csatlakoztasd a gépedhez, és onnantól menni fog. Felajánl egy gyári programot, azt rakd fel és működni fog. Ha valami nem stimmel, szólj, és segítek(ünk).
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, erre a mobilra létezik pdanet progi vagy ehhez hasonló wifi/mobilinternet megosztó, amit usb-n keresztül modemként tudok használni pc-hez kapcsolódva?
További szép estét!
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
Steigi
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud-e valaki ajánlani - vagy egyáltalán létezik-e - távoli elérés progi symbianra. (Mint pl. a team viewer pc-re)
Köszi
SteigiYou'll Never Walk Alone
-
pardika
csendes tag
Valamint van egy komolyabb térképfrissítés is, ami most nem vágta gallyra a navigációt,sőt..gyorsabban talál nálam gps jelet. Két részletben adta ki a frissítést. Bátran ajánlom ezeket is, nekem jobb lett.
[ Szerkesztve ]
-
pardika
csendes tag
Elérhető egy új szoftverfrissítés. Változást nem nagyon vettem észre, talán kicsit gördülékenyebb a rendszer. A telepítése kb 3-4percig tartott újraindítással. Do it.
-
Gery1987
őstag
válasz samu sgs2 #1477 üzenetére
Amire mindenképpen érdemes odafigyelni az a szoftver. Ha nem gyári van rajta akkor a garancia ugrott, rá helyből (ezt a következőképp ellenőrizd: *#0000# és a termékkód kell neked, ha az nem egyezik a belső matricán lévővel semmi üzletkötés!). Az állapot az mindig szubjektív, de én nagyon karcosat meg sem vennék. Nekem lassan 1 éves de szinte nincs is rajta karc...nem mondom hogy nincs de vigyázok rá. Tartozékok, doboz ilyesmi azért legyen minimum. Mindent ellenőrizz le...ergó, hívás, zene, füles, rádió amit csak lehet ott nézz meg. Nagyjából ennyi.
-
samu sgs2
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek kérném! Lehet h egy üzletnél be kellene számolnom egy ilyen Nokia 500-as telót! Az lenne a kérdésem, hogy mire figyeljek oda amikor megnézem a telót! Pl: állapot, bill kóddal előhivhatő menüből mit? stb...
A válaszokat előre is köszönöm! Peti -
Csaki34
csendes tag
Köszönöm Szépen a segítségeteket
-
Gery1987
őstag
-
Csaki34
csendes tag
Sziasztok. Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet beállítani a telefonon azt h ne a "C" memória hanem az "E" memóriaegység legyen az alapértelmezett memória???? köszi
-
Papix
tag
Köszönöm Gery1987 és Lacus_84 válaszait a Viberrel kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
-
Steigi
csendes tag
válasz Vinous_89 #1464 üzenetére
És valóban. Köszönöm szépen.
De ha már itt vagyok, újabb kérdésem lenne.
Az üzemmódokat be lehet úgy állítani, hogy időzítve legyen és egy megadott időben átváltson másikra?
Az előző Nokia 6650-nel meg lehetett csinálni. Enneél nem találkoztam még ilyen lehetőséggel.Köszi
You'll Never Walk Alone
-
-
Vinous_89
tag
Engedi a Belle néma üzemmódban a rezgést, csak előtte ki kell kapcsolni a telefont, újraindítod, és utána már az energiatakarékos módban is tudod a rezgést ki/be kapcsolni.
Mikor frissítettem anno új szoftverre, ugyanezzel a problémával találkoztam, de működik, csak rá kellett jönnöm! -
Papix
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki használja ezen a telefonon. a Viber nevü alkalmazást és ha igen
milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban? Van értelme használni? Külföldön élő barátokkal való telefonos kapcsolattartáshoz használnám.Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Sziasztok...
Mélységes tisztelettel kérnék segítséget privátban, egy olyan fórumtárstól aki "nagyon ismeri" ezt a készüléket...
Köszönettel előre is, ha valaki rámdob egy privit -
Steigi
csendes tag
válasz Gery1987 #1455 üzenetére
- Ha be van kapcsolva az energiatakarékos mód, nekem nem engedi néma üzemmódban a rezgő hívásjelzést.
- Belle van rajta. Úgy tudtam Anna lesz, de Belle lett.
- Hátterben 2 alkalmazás fut. Az F-secure, és egy képernyőzár (az a 9 körös). Kicsi lányom ellen kell, kb 5 másodperc alatt kinyitná a sima billentyűzárat.Lehet az a "hiba" tényleg, hogy sokat nyomogatom. Még effektíve új nekem a készülék, és még ismerkedem vele.
You'll Never Walk Alone
-
Farkas82
tag
Sziasztok!
Térkép mizériára visszatérve: Ma próbálgattam a 700-as navigációját, és az sem működött tökéletesen, országhatáron át nem volt hajlandó tervezni ( Ausztriában lakok, és például magyarországi címekre azt írta ki hogy nem található útvonal, Ausztrián belül tervezett, bár távoli címre nagyon lassan). Letöröltem a memóriakártyáról a cities mappát, és átmásoltam rá az 500-ason lévő előző verziószámú, de későbbi dátumozásút, és azzal működik. Úgy látszik nem csak az 500-ast érintette ez a probléma.
-
Gery1987
őstag
Szivesen!
Elvileg ez a program annyit nem szív az akksiból. Legalábbis nekem nem szokott. Némában engedi a rezgőt csak be kell állítani az üzemmódon belül. Simán kell mennie. Lehet, hogy sokat használod vagy nem a Belle/Belle Refresh van rajta hanem az Anna bár igazából az sem egy zabagép. Nézd meg mi fut a háttérben. Amúgy a próbaverzió után is háttérben marad a lopásvédelem miatt. Különben hogy tudna SMS-t küldeni
-
Steigi
csendes tag
válasz Gery1987 #1453 üzenetére
Hali!
Köszi a gyors választ.
Átnéztem már a progit, tudom, hogy van rajta ez a lopásvédelem. Oda be is állítottam már telefonszámot - és persze nem a sajátomat
Újonnan vettem a telefont, így akkor nekem kell a biztonsági kódot megadnom majd valahol.Ha lejár a próbaverzió, akkor gondolom az akksit sem fogja annyira gyilkolni. Most sajnos szinte1 - 1,5 naponta töltőre kell raknom. Tegnap az energia takarékos módot is bekapcsoltam, kíváncsi leszek, mennyit segít. Csak azzal meg az a gondom, hogy néma üzemmódban nem engedi a rezgő hívásjelzést. De majd kitalálok valami jó beállítást, hogy ne kelljen annyit töltenem az akksit.
You'll Never Walk Alone
-
Gery1987
őstag
Szervusz!
Nos ez igaz, vírusirtó nem szükséges rá BÁR ami rajta van F-Secure egy komoly kis cucc. A vírusvédelem mellett lopásvédelem is van benne ami a következőt teszi: ha egy új SIM kártya kerül bele, akkor egy előre beállított telefonszámra küld SMS-t, a számmal és hogy baj van mert a készülék nem az eredeti tulajnál van. Ez a próbaverzió után is működik.
A biztonsági kód ahhoz kell, hogy a programot csak te használd. Törölni sem tudod nélküle. Elvileg. De mivel sokan nincsenek tisztában ezzel így nem is próbálkoznak ezzel. Szóval...jobb ha rajta marad.
Használtan vetted a telót? Mert ha igen akkor az előző tulajt kérdezd meg. Ha újonnan akkor neked kell valamit beállítani.
-
Steigi
csendes tag
Sziasztok!
Visszaolvastam a fórumon, és azt szürtem le a hozzászólásokból, hogy nem szükséges vírusellenőrző program a telefonra. Ez még míndíg így van? Nem érdemes foglalkoznom vele? (Kb 10 nap múlva lejár a próba verzióm)
A tűzfalnál kiír olyat, hogy blokkolt 2781 kapcsolatot. Mégis csinál valamit?
Egyébként hogy lehet kikapcsolni? Mikor a menüjében azt mondom neki, hogy kilép, kér egy biztonsági kódot. Azt honnan tudom meg?
Köszi a segítséget előre is.
Üdv: SteigiYou'll Never Walk Alone
-
Gery1987
őstag
-
pardika
csendes tag
-
pardika
csendes tag
Ilyenkor kell megnézni, hogy mi okozhatja a problémám. Egy háttérben futó nem kívánt alkalmazás vagy esetleg szoftver hiba? Ránézek, utána olvasok, megoldom ingyen. Ilyen primitív hozzáállással minek vettél okostelefont? Bárkinek gondja van, ír ide és közösen megoldjuk a problémát. Mellesleg nem gyengén kamu szaga van az erkélyes történetednek.
-
qwertly
addikt
Szerintem is egy megbízható telefon ha csak arra akarjuk használni.Én megtartottam volna csak már kicsinek tartottam a képernyőjét.De nem kellet naponta a töltőre raknom.Mint a mostani androidos készülékemet.
-
Gery1987
őstag
Hát nekem is csak pozitív véleményem van a készülékről. Amióta megvan (2012. április) semmi bajom nincs vele. Egyedül annyit bánok hogy megkaptam és azonnal átraktam a Belle-t nem adtam esélyt az Anna-nak. De ettől még szeretem. Jó kis telefon a Belle-lel stabil, nagyon jó kis készülék. Ha első sorban telefonként akarja valaki használni.
-
Cben
csendes tag
Én is céges telefonként használom, sohasem volt olyan hogy nem tudtam felvenni (használat: 2 hónap alatt 61 óra). Nem azt mondom hogy hibátlan, olyan volt hogy újraindult meg fura dolgokat csinált , de ezt szerencsére 1x 2x csinálta és nem állandóan. Összességében szerintem jó kis telefon.
üdv -
Lyndon
tag
Kedves Sorstársaim!
Megosztom veletek, hogy miként lehettek tökéletesen boldogok egy Nokia 500-as mellett. Nekem bevált, azóta boldog ember vagyok.
Történt egyszer, valamikor az alig féléves időszak végén, amikor már olyannyira elkeseredett voltam, mert ez a szörnyeteg megkeserítette a mindennapjaimat, hogy ismét produkálta azt a hibát, amit naponta egyébként 4-5 alkalommal, miszerint hív valaki, ám a telefont sem a képernyő segítségével, sem a fizikai gombbal nem lehet felvenni.
Csörög, csörög, látom hogy ki hív, ám bármit nyomok, nem reagál. Megoldás erre csak az akkumulátor kiszedés, majd újraindítás, s a fél visszahívása sűrű bocsánatkérések közepette. Mellékesen jegyzem meg, hogy ezen az alapvetően is idegesítő hibán múlott már igen nagy pénzes üzletem, mert nem tudtam felvenni a partner hívását, és amire visszabootolt a kis fostaliga, már megrendelte az üzletfél mástól, amit tőlem akart.
No de térjünk vissza arra a szép nyári estére, amikor is szintén csörgött a remek 500-as. Ekkor éppen harmadik emeleti lakásom erkélyén tartózkodtam. Van egy olyan igen furcsa szokásom, hogy ha csörög a telefonom, felveszem. Ám sajnos ebben a kiváló Nokia ezúttal sem volt partner. Én meg úgy voltam vele, hogy az lesz a legjobb megoldás, ha ismét kiveszem az akkumulátort, csak egy új módszert próbáltam ki ezúttal; igen nagy erővel lehajítottam az erkélyről a garázsszint bejáratához. Hála Istennek, a derék kőművesek annak idején igen szilárd betont teremtettek arra a helyre, ahová a készülék érkezett.
No, drága Barátaim, én olyan boldog és felszabadult régóta nem voltam már, amikor lesétálván a garázsbejáróhoz szemügyre vettem az áldott 500-as sok száz apró darabkáját.
Higgyétek el, ez a megoldás! Fél évig megpróbáltam kompromisszumok között élni, de ami sok, az sok. Ez a nagy adag hányás, amit a Nokia pénzért árul, pont annyit érdemel, amit tőlem kapott.
Egyszóval, ha a Ti mindennapjaitokat is megkeseríti az 500-as, már tudjátok a megoldást!
-
Balázs789
csendes tag
Nekem ami nehézség volt eddig a térkép firssítéseknél, hogy nem találtam hol lehet beállítani a térképek telepítési helyét. Mindig a telefon memóriájába rakta a mem. kártya helyett és onnan másoltám át a mappákat még a gépen. Aztán csak megtaláltam a PC Suite-ban, hogy lehet egyből mem. kártyára telepíteni a térképeket. Érdekes mert wifi-n keresztül egyből oda rakta.
-
gar8
tag
Frissítettem-bár ez sem volt egy egyszerű történet-,de megette és kipróbáltam működik.
Remélem most már így is marad. -
Lacus_84
senior tag
válasz Farkas82 #1437 üzenetére
Én úgy tudom csak az 500-asokat érintette a dolog, külföldi fórumokon is ezt írták. Szerintem is az előzőt tették újra elérhetővé a verziószám alapján. Nekem mindegy, a lényeg, hogy újra működik. Legközelebb ha nem muszáj, nem fogom frissíteni, hiába adnak ki újabbat. Azért ha ilyen van, érdeklődj máshol is mielőtt újra húzod az egész telefont.
-
Farkas82
tag
En is ezzel az "innen nem indithato autos nagivatioval" szenvedtem, meg a telefont is ujraraktam, nem gondoltam, hogy a terkepekkel van a baj, ugyanis egyszerre frissitettem egy nokia 700-as terkepet is, es azon müködött a navigatio. Tegnap leformaztam a memoriakartyat, ujra letöltöttem a terkepeket, es müködik. Az uj terkepek kiadasi datuma 2013.01.09.(0.2.46.103) Kivancsisagbol megneztem a 700-ason is, azon 2012.12.07-es datumu(0.2.47.103) van, es nem is lat frissebbet. Ugy latszik ez a problema csak az 500-ast erintette, (vagy a 700-ast nem) kiadtak csak az 500-ra egy modositott verziot(vagy az 500-asra ujra kiadtak az elözöt a verzioszam alapjan). (ekezetekert bocsi, nemet billentyüzet)
[ Szerkesztve ]
-
gar8
tag
Na ez nagyon jó hír este majd én is frissítek és akkor remélem menni fog.
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Én is frissítettem a térképeket a legújabb Nokia Suite-tal, és újra működik a navigáció offline módban.
-
Gery1987
őstag
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Elsőnek köszönöm a Gery1987 segítségét amit privátba adott .Másodsorba tudnátok olyan játékokat javasolni amely lányoknak való és megy a telefonon is. -
hegti
aktív tag
van egy jó hírem:újra működik a navigáció,offline
Verziók: v3.06 11wk27 b01
Map version: 0.2.46.103[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
van friss térkép... most töltöm le
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Gery1987
őstag
válasz Diocain #1423 üzenetére
Érvényes márka szervizben is. A garanciát nem a T-Mobile adja hanem a Nokia. A garanciajegy az amit az eladó állít ki, vagy a készülék mellé a gyártó adja. Vittem be én is T-s garancia jeggyel Nokia szervizbe készüléket, kapásból megcsinálták.
-
Diocain
csendes tag
Köszi a gyors választ Gery!
Sajnálatos, alig 2 hete vettem...
T-mobilnál vettem, a Garancia csak náluk érvényes vagy márka szervizben is? -
Diocain
csendes tag
Hali!
Az lenne a problémám hogy egy ilyen képernyő elsötétedős akció után már nem indult újra és azóta sem kapcsol be ( 2nap) Akkor most mehetek szervizbe? :S -
Steigi
csendes tag
válasz Gery1987 #1417 üzenetére
Köszi szépen.
Akkor kérdeznék is egyet.
Sms írásnál csak teljes Qwerty billenytűzet van, vagy át lehet állítani numerikus billentyűkre? Nem találtam meg eddig azt.
Csak mert van benne predektív szövegbevitel, amit Qwerty billentyűzetnél eléggé feleslegesnek tartok.
Ha esetleg ezt már kérdezték, bocsi, nem olvastam vissza a fórumon nagyon.Köszi:
SteigiYou'll Never Walk Alone
-
Gery1987
őstag
Szia!
Üdvözöllek körünkben! Az akksi minden érintős okos telefonnál fájó pont de ez függ a használattól. Nekem 3-5 napot megy bár nem szoktam nyírni. Átlagosan használom. Néha net, zene, játék...ami épp kellhet. De tényleg jó. Átlagban jól megy, fagyni nekem sem szokott.
Örülök, hogy meg vagy elégedve. Ha bármi kérdésed lenne akkor írj bátran és segítünk.
-
Steigi
csendes tag
Sziasztok!
Új év, új telefon!
Jan 2-től boldog tulajdonosa vagyok egy Nokia 500-nak (6650-ről váltottam).
És tényleg boldog, mert eddig teljes mértékben meg vagyok elégedve a telefonnal.
Mérete jó, hang rendben.
Fagyni nem fagy, netet, emileket (wifin is) jól kezeli, áruháza bőséges, GPS gyors és pontos.
Ha nagyon akarok negatívumot keresni, az az akksi, de az orvosolható, és ha jól tudom az elég sok érintő képernyős telefonnál fájó pont.Üdv:
Steigi[ Szerkesztve ]
You'll Never Walk Alone
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Köszi a linkeket, én is meg fogom próbálni ezeket a lehetőségeket. Remélhetőleg rövidesen javítják a hibát hivatalosan is.
-
whiterat
csendes tag
Sziasztok. Nekem ugyan 5800-m van, de ugyanez a "erről a helyről autós navigáció nem indítható" vagy gyalogos módban "nem találom az útvonalat" jön elő. Karácsony körül nyomtam egy térképfrissítést másfél év után, hasznos volt
Gyorsan gugliztam is, hogy egyedi-e a problem, és kiderült számomra, hogy a legújabb 0.2.47.103-as verziójú térkép a ludas. Az egyik fórumban valaki írta, hogy visszatette egy másik kártyáról a 0.2.46.103-as mapokat tartalmazó Cities könytvárat, és azzal működött neki. De a hablaty helyett most megint rákerestem, azóta úgy tűnik, fejlődött a történet, érdemes lenne megpróbálni.[ Szerkesztve ]
-
Nitralgin
csendes tag
Szintén zenész... "az adott helyről nem indítható gps navigáció"... a térképfrissítés előtt semmi baja nem volt
[ Szerkesztve ]
"Semper Fidelis"
-
gar8
tag
válasz Lacus_84 #1409 üzenetére
Én nem rég vettem a telót és egyáltalán nem ment a navigáció, Még garis és a jövőhéten viszem a márkaszervízbe Győrbe. Már jártam ott és a srác azt mondta,hogy szoftveres probléma és egy teljes szoftverfrissítés kell a telóra. kiváncsi leszek lesz-e valami javulás utána.
nekem is azt írja ki,hogy az adott helyről nem indítható navigáció,majd utána megjelenik a térkép és szépen mutatja merre járok. -
qwertly
addikt
Ha felvásárolják már nem is sajnálom őket gerinctelen bagázs lett a nokia,úgy nyalta a ms valagát hogy az már gusztustalan volt.
-
Lacus_84
senior tag
válasz pardika #1406 üzenetére
Hát az tényleg elég nagy meglepetés és csalódás lenne ha fizetőssé válna a szolgáltatás. Én is utána akartam olvasni, hogy mit írnak külföldi fórumokon, de még nem volt rá időm. De ezek szerint nem csak mi jártunk így, hanem a többi Nokia tulaj is. Reméljük, hogy minél előbb javítani fogják a hibát. Azért ez egy elég nagy baki.
Egyébként a héten olvastam arról, hogy elemzők szerint a Microsoft és a Huawei még ebben az évben felvásárolja a Nokiát. Úgy látszik a WP sem fogja megmenteni a gyártót. Sajnálom a dolgot. -
Gery1987
őstag
-
pardika
csendes tag
válasz Lacus_84 #1405 üzenetére
Kiváncsi leszek mi lesz ebből. Kicsit fórumoztam a témában. Nagy a "nemzetközi" felháborodás, meglepődés.
Érdekel a jövőben minden megoldás, ha esetleg lesz olyan. Én is rajta vagyok, de eddig kudarcot vallottam. Az egy kicsit tényleg kiábrándító lenne, hogy ingyenes gps használattal reklámozzák be a készülékeket és utána aljas, sunyi mód egy frissítéssel fizetőssé teszik. Nagyot csalódnék. -
Lacus_84
senior tag
A Nokiának eddig az ingyenes térképek és navigáció volt az egyik legnagyobb előnye, és most ezt is sikerült tönkrevágniuk.
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Azért az kemény, hogy a Nokia a Belle FP2-es hasalás után megint belefut egy ilyenbe. Ez valahol jelzi, hogy a cég leszarja a Symbian-t már sajnos nem kicsit. Rossz ezt látni. Sajnos. még jó hogy én nem tettem fel. Bár nem is jelezte eddig a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest