Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Netfone
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegti
aktív tag
Nokia Suite működik valakinek? mentést szeretnék csinálni,és gyári visszaállítást ellőtte mert kevés a hely a C és az E meghajtón
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
gyári jelzőhangok hol vannak a telefonban? az egyiket át akartam küldeni egyik ismerősömnek,de nem találom a beépített fáljkezelővel...Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz Lumiaman #1554 üzenetére
Akkumulátora üzemidejét az alábbiak betartásával hosszabbíthatja meg:
Kapcsolja ki a Bluetooth funkciót, ha nem használja.
Úgy állítsa be Nokia telefonját, hogy ne vagy csak ritkábban keressen elérhető vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózatokat a háttérben, amikor önnek nincs szüksége WLAN-kapcsolatra (a keresés kikapcsolható a WLAN-elérhetőség jelzése pontban, a vezeték nélküli LAN beállításainál).
Ha a csatlakozási beállításoknál a Csomag alapú átvitel beállítása Ha rendelkezésre áll, és nincs csomagkapcsolt adatátviteli lefedettség (GPRS), a Nokia telefon rendszeres időközönként megpróbálja létrehozni a csomagkapcsolt adatátviteli kapcsolatot. A Nokia telefon üzemidejének meghosszabbításához a Csomag alapú átvitel pontban válassza a Szükség esetén lehetőséget.
A Térképek alkalmazás új térképadatokat tölt le, amikor a térképen új területekre görget, és ez növeli a készülék energiaigényét. Az új térképek automatikus letöltése funkciót is kikapcsolhatja.
Ha a helyi mobilhálózat jelerőssége ingadozó, akkor a Nokia telefonnak többször is keresnie kell a hálózatot. Ilyenkor a készüléknek nagyobb az energiaigénye. Ha a hálózati beállításoknál a Hálózati mód beállítása kettős mód, akkor a Nokia telefon UMTS-hálózatot keres. Ha csak a GSM-hálózatot szeretné használni, válassza a Hálózati mód > GSM lehetőséget.
A kijelző háttérvilágítása növeli a készülék energiafogyasztását. A kijelző beállításainál módosíthatja azt az időtartamot, amelynek elteltével kikapcsol a háttérvilágítás, valamint megadhatja a fényérzékelő beállítását, amely a fényviszonyoknak megfelelően állítja be a kijelző fényerejét.
Ha az alkalmazásokat a háttérben futni hagyja, az megnöveli a készülék energiafogyasztását. Zárja be a nem használt alkalmazásokat.
Kapcsolja ki a Nokia telefon rezgés funkcióját, és csak a csengést használja.
Ne használjon mozgó- vagy animált képeket vagy videókat a Nokia telefon „háttérképeként”.
Kapcsolja ki Nokia telefonját, ha nem szeretne hívásokat fogadni, például alvás közben.Győződjön meg arról, hogy a telefonon a legújabb verziójú szoftver fut. Letöltésekért és támogatásért keresse fel a magyar nyelvű Nokia webhely támogatási oldalát.
Ha az akkumulátor túl gyorsan lemerül annak ellenére, hogy nem használ energiaigényes funkciókat, előfordulhat, hogy az akkumulátor élettartama végéhez közeledik, és ki kell cserélni egy újra.
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
van egy jó hírem:újra működik a navigáció,offline
Verziók: v3.06 11wk27 b01
Map version: 0.2.46.103[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
van friss térkép... most töltöm le
-
hegti
aktív tag
lehet hogy benne leszek év végén:52,2 millió Windows Phone mobil jövőre?
-
hegti
aktív tag
válasz Lacus_84 #1352 üzenetére
Nem rossz,de kicsit drága,szerintem
Ha nem leennének a világos pöttyök, nem is lenne semmi baja:wifi, gps, zenelejátszás működik.Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz Lacus_84 #1348 üzenetére
a márkához ragaszkodnék, habár Samsung Galaxy Mini elég jó árban T-mobilnál,igaz hogy Vodafonos vagyok már vagy 10 éve...
olyan telefont vennék amiben van:zenelejátszó,bővíthető memória (16 gb microsd), GPS, Wifi
androidos telefonom még nem voltMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz Gery1987 #1346 üzenetére
Nincs rajta,erről nem is hallottam.Fehér pöttyök: olyan mintha esne,szállingózna a hó
Ha lehetne maradnék a Nokiánál, de még elég jól tartja magát az ára,Vodafonnál 48990 Ft[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
névjegyzék mentése simre telefon memóriából hogy lehet a legegyszerűbben? nem találom
-
hegti
aktív tag
-
hegti
aktív tag
-
hegti
aktív tag
sziasztok!
a mostani telefonok mennyire vízállók? ma reggel fél 6kor belesett a wc-be a telefonom. alig tudtam kiszedni, szétszedtem egyből, még nem kapcsoltam be....Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz djdaniel #1311 üzenetére
Azt tudom, hogy melyik milyen (hard reset vs soft reset), csak amit a telefon menüjéből (beállítások) lehet megcsinálni,az melyik? hard vagy soft. úgy emlékszem,hogy az utóbbi... most nincs kedvem megnézni/kipróbálni a telefonomon
-
hegti
aktív tag
válasz qwertly #1306 üzenetére
hard reset *#7370#
vagy a menü/beállítások/telefon//telefonkezelés/gyári beállítások,bár az lehet hogy ugyanaz mint soft reset #7780#Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
lehetséges:
Egyelőre nem tudni, hogy a Symbian^3 és Symbian Anna alapokon nyugvó készülékek számára elérhető lesz-e hasonló frissítés, az azonban már biztosra vehető, hogy a PureView 808 volt az utolsó fejezet a Symbian történetében, mely első bekezdéseit a Nokia 9210 és 7650 írta több mint egy évtizede.googliztam:
A Belle FP1 (Feature Pack) egy olyan frissítés, mely több hibajavítást, optimalizációt, és pár újítást is rendelkezésre bocsát a készülék tulajdonosának.
Mi változott a sima Belle-hez képest?
- továbbfejlesztett webböngésző
- Dolby Digital Plus és Headphone támogatás
- 20 új widget
- processzor frekvenciájának megemelése 1.3 GHz-re (1 GHz-ről)az utolsót nem is tudtam
[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz Gery1987 #1109 üzenetére
Ha valami bejövőd volt és nem vetted fel a hívást vagy nem olvastad el az SMS-t akkor a középső gomb villog. Ezt nem tudom az Anna tudta-e.
tudta, ahogyan az előző telefonom is (5800)
-
hegti
aktív tag
sziasztok!
független készülékem van: Belle Refresh-el, mentést csináltam mielőtt frissítettem, de hard reset-et nem. ellőtte MS Office Mobile nem volt, amiket fenn voltak programok megmaradtak, mint pl NSR Reader Lite
új webeszközök:
jegyzetek (ez volt-e régebben?)
időjárás előrejelzés,
időjárás,most
3G ki/be
adatkapcsolat-követés
Adatkapcsolat be/ki
email
email,legújabb
néma be/ki
photo wall
zenelejátszó,kis méretMikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
-
hegti
aktív tag
Nokia Belle Firmware frissítés frissítése elérhetővé vált Nokia 500 eszközökre - v111.21.0028
Újra frissített böngésző a HTML5 webes alkalmazások támogatása, egy sor új kezdőképernyő widget, valamint a korábban kiadott Microsoft Office Mobile Alkalmazás és a Nokia Maps Suite 2.0 frissítései egy csomagban.
Új Music Player 17.1.14
Új Web Böngésző 8.3.1.4
Új Widget
Legjobb Stabilitási rendszer![ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
Csinálj egy biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről és videókról, majd csinálj egy hard resetet! *#7370#
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #835 üzenetére
nincs mit
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #833 üzenetére
*#0000#
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #826 üzenetére
pedig egyszerű
[link][ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
válasz balazs1981 #802 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről és videókról, majd csinálj egy hard resetet! *#7370#
-
hegti
aktív tag
válasz manooolo #791 üzenetére
Szia! Honnan s milyet vettél? tavaly ősszel vettem, nem igazán karcos,csak fólia. Tegnap sikerült leszednem meló közben, miközben csak le akartam fújni,portalanítani a külsejét
-
hegti
aktív tag
-
-
hegti
aktív tag
Nokia Suite 3.3.86 szerint:
Verzió: 111.020.0059
Letöltés mérete: 319 MB
Javított funkciók és teljesítmény
Frissített alkalmazások
Jobb stabilitásTényleg ilyen nagy?
-
hegti
aktív tag
sziasztok!
jelenleg: szoftververzió 010.32 (Böngésző verziója: 7.3, Flash--verzió: 4.0, Java-verzió: 2.2)
következő: 011.33
ez még nem a Belle,ugye?
de még az idén lesz... [link]
a telefonom független[ Szerkesztve ]
-
-
hegti
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása az ugyanaz mint a soft reset (*#7780#), nem jött be.
Viszont a hard reset (*#7370#) segített. Eddig se újraindulás, se zenelejátszó kilépés. s a net sem szakadt meg.
sis fájlokat lehet telepíteni? vagy csak csak sisx?
Symbian_Anna_screensaver_C7_EN.sis méret:14,3 MB
ez volt rajta a telefon memoriájában...[ Szerkesztve ]
-
hegti
aktív tag
Sziasztok!
Kártyafüggetlen telefonom van. Nem rossz,de van egy-két apró hibája:net megszakad (laptoppal összekötve), s a gyári zenelejátszó is, mikor a Symbian_Anna_screensaver_C7_EN elindul. Kikapcsolni,törölni nem tudtam kódot kér.
252 MB telefon memoriában találtam a képernyővédőt.
Fagyás nem volt, újraindulás, sim kártya nem felismerés igen (helyezzen be sim kártyát)Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gigabyte alaplap topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Szép állapotú Samsung Galaxy A54 5G lila gyárilag független - 1 év magyar bolti garival! -
- Motorola G75 8/256gb kek es szurke szinben Teljesen Uj bontatlan Teljesen uj dobozaban, bontatlanul
- Apple Iphone 16 256gb feher szinben Teljesen Uj Fuggetlenull bontatlan elado
- iphone 12 pro 128gb,független
- Iphone 11pro 64gb , független 95% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest