- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Nekem a T-s Belle Refresh van rajta, az most egész jó. Nekem ez a sajátom. Nincs másik helyette és mint kiderült ez a kijelző kicsi a kezemnek...illetve a felbontás túl nagy és mütyűr minden rajta. Ezért tervezem a cserét. Nem túl kényelmes használni használni nekem már.
-
hegti
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása az ugyanaz mint a soft reset (*#7780#), nem jött be.
Viszont a hard reset (*#7370#) segített. Eddig se újraindulás, se zenelejátszó kilépés. s a net sem szakadt meg.
sis fájlokat lehet telepíteni? vagy csak csak sisx?
Symbian_Anna_screensaver_C7_EN.sis méret:14,3 MB
ez volt rajta a telefon memoriájában... -
KurtCobain
őstag
Én használtam androidot, igaz nem saját volt, de nyomkodtam egy ideig. Valahogy nem fogott meg, hogy finoman fogalmazzak.
Az én igényeimet teljesen kielégíti a Symbian, ami kell az megvan benne. Amíg lesz Symbian, nekem csak olyan telóm lesz. WP7 gyerekcipő... android meg no komment.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árfekvésű, Symbian rendszerű telefon, ahová szánják, oda megfelelő, bár vannak hibái.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest