Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
Nekem a T-s Belle Refresh van rajta, az most egész jó. Nekem ez a sajátom. Nincs másik helyette és mint kiderült ez a kijelző kicsi a kezemnek...illetve a felbontás túl nagy és mütyűr minden rajta. Ezért tervezem a cserét. Nem túl kényelmes használni használni nekem már.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
Nekem a T-s verzióval sincs semmi bajom bár én tervezem a cserét mert érezhetően kezd kevés lenni a telefon...sajnos azért látszik, hogy a Symbian nem a legerősebb és maga a készülék sem.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
hegti
aktív tag
Gyári beállítások visszaállítása az ugyanaz mint a soft reset (*#7780#), nem jött be.
Viszont a hard reset (*#7370#) segített. Eddig se újraindulás, se zenelejátszó kilépés. s a net sem szakadt meg.
sis fájlokat lehet telepíteni? vagy csak csak sisx?
Symbian_Anna_screensaver_C7_EN.sis méret:14,3 MB
ez volt rajta a telefon memoriájában...[ Szerkesztve ]
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
KurtCobain
őstag
Én használtam androidot, igaz nem saját volt, de nyomkodtam egy ideig. Valahogy nem fogott meg, hogy finoman fogalmazzak. Az én igényeimet teljesen kielégíti a Symbian, ami kell az megvan benne. Amíg lesz Symbian, nekem csak olyan telóm lesz. WP7 gyerekcipő... android meg no komment.
Mmm'kay?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Digitális Állampolgárság Program
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Villanyszerelés