Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
compa
csendes tag
Témák
Hiba nélkül megy 500-onhttp://forum.dailymobile.net/index.php?topic=74471.0
Akinek tetszik ez a stílus rengeteg van fenn itt.
" Lao Stia " készíti így kell rákeresni. -
Gery1987
őstag
válasz viktoriokid #898 üzenetére
Akkor már arra feltették egyből a Symbian Belle-t. Én még úgy frissítettem rá Anna-ról. Remélem örömöd leled a készülékben, nekem nagyon jó társam. Az első Nokia amit nem akarok a falhoz várni valami miatt. Néha nézegesd a frissítéseket mert sok hasznos cucc jött már ki.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
viktoriokid
csendes tag
megnéztem!
symbian belle ver: 111.020.00592012.01.24.
-
Gery1987
őstag
válasz viktoriokid #895 üzenetére
Helló!
A szoftververziót megnézni így tudod: BEÁLLÍTÁSOK-TELEFONKEZELÉS-KÉSZÜLÉKKEZELŐ. Vagy a könnyebb verzió: ×#0000# A legelső karakter csillag akar lenni. A legelső sorban írja ki a szoftver verzióját.
Ha nem vadiújat vettél akkor elképzelhető, hogy a Belle van rajta mert gyári új készüléken az Anna van.Amit te megnéztél, az az általános leírás és jogvédések meg ilyesmire szolgál, hogy mit nem kéne a készülékkel megtenned különben seggbe rúgnak.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Gery1987
őstag
válasz viktoriokid #892 üzenetére
Szép estét! Üdv a klubban!
Az nem. Ez annyit jelent, hogy neked a fapad Symbian 3 van a telódon. Ezt frissíteni kell amit házilag is meg lehet oldani, egy korábbi hozzászólásomban részletesen leírtam. A Belle-re a Symbian Bell v Nokia Belle-t kell kiírnia.
Azon kivül fogsz kapni rengeteg frissítést és pár Microsoft cuccot is a Nokia és a Microsoft WP7 miatt. Hasznosak! Mindent tegyél fel!
Sok sikert és jó egészséget a készülékhez! Ha bármi baj van írj és megpróbálunk segíteni.
Üdv!
-
Gery1987
őstag
válasz viktoriokid #890 üzenetére
Hali!
Az sajnos nincs...a kijelzőn kell egy virtuális gombot megnyomni úgy lehet vele fotózni...de elég kényelmes helyen van, könnyen használható.
-
Gery1987
őstag
válasz viktoriokid #888 üzenetére
Helló!
Egyben válaszolnék a két kérdésedre.
1: Gyári füles mellett csak fülhallgatóval jó ( én egy Senheiser MX170-eset használok) ha elírtam a márka nevét bocsi. Más gyártók headsetjével (pl Samsung, LG...stb) nem ami szerintem annyira nem meglepő.
2: A memória 32 GB-ig bővíthető microSD-vel. Én 8 GB-osat raktam bele...akadás nélkül kezeli.
-
viktoriokid
csendes tag
Még egy kérdés.
A memóriája meddig bővíthető? -
viktoriokid
csendes tag
Sziasztok!
Csak a gyári fülessel használható vagy mással is lehet pl. zenét hallgatni? -
Gery1987
őstag
válasz pipu1978 #885 üzenetére
Szép Napot!
1: SE Xperia mini pro: a csúszkája sérülékeny, hamar tönkremegy. Ez gyerekbetegsége ennek a típusnak, sokaktól hallottam, hogy nem igazán eltalált konstrukció, ráadásul kicsi. Férfi kéznek nehezen kezelhető, leginkább hölgyeknek javasolt.
2: Samsung Galaxy mini 2: Ha Android akkor ezt már inkább mint az SE. Kicsit szebb a készülék.
De szumma történet én rühellem az Android-ot a fölösleges marhaságai miatt. Fölöslegesen terheli a gépet a háttérben, és komoly adatvédelmi hibája van, személyes adatok is kikerülhetnek róla a rendszer hibája miatt. Plusz a gyenge grafikus gyorsítókkal kicsit meg is fekszik amit nem egy volt felhasználótól hallottam.
3: Nokia 500: Én ezt nagyon jó szívvel merem ajánlani. Lassan 4 hónapja használom és rohadt jó. Annyi, hogyha újonnan veszed akkor javaslom a Symbian Belle rendszer felrakását mert van különbség. Nekem nagyon bejött. Fürge, nehéz megakasztani, stabil. Programok terén bőséges a választék és megjelent rá a Microsoft App 2.01 ami egy szoftvercsomag amiben van MS Office Mobile, MS Exchange mobilverzió, MS Lynch (közösségi), OneNote (jegyzettömb). Gyári Angry Birds ami simán fut a GPU hiánya ellenére. És INGYEN NAVIGÁCIÓ!
Ha egy stabil modern és mindennapok során jó társat keresel egy mobilban akkor egyértelműen: NOKIA 500.
-
pipu1978
csendes tag
sziasztok, 3 okoska között vacilálok -új mini pro-galaxy mini 2-nokia 500.
kérlek segítsetek jó szivel melyiket ajánlanátok? -
Gery1987
őstag
Lehet nem olvastam a szándékodat. Viszont ha lesz egy app. ajánlód azt mindenképpen el fogom olvasni mert szeretnék azért sokat kihozni a telóból mert nagyon komálom.
Hiányosság pótlása: Üdvözöllek a klubban előre is! Jó egészséget és sok sikert a telefonhoz!
Tény, hogy a droidból indultam ki...de azon kevesek közé tartozok, akik ki nem állhatják és nem is akarom használni. Max a WP7 v WP8...de az iOS sem hoz lázba.
Teljes verziós Angry Birds van rajta, és szerintem a többi is ugyanúgy fut rajta bár nem teszteltem, fizetős a történet. Majd később és még nagyon nem forgattam ki. Szóval nem sietek.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Azigen, én amit a Médjamárktban tapogattam N9-en és Nokia 700-on, azok ösztökéltek NFC-s pároztatásra és alig volt benne map.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
Nem csak az a párpályás "Magic" verzió van alapból?
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
No-kia
addikt
az osszes angry birds jol fut a telon? Mindjart kijatszom a telon levot, viszont jol jon unalomuzesre. Es akkor megvennem az aruhazban levoket.
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Gery1987 #878 üzenetére
"egy gyenge 3D gyorsítóval szart sem érsz...olyan mintha nem is lenne."
Khm, nem a droidból kell kiindulni. A Symbian^3-as Nokiák alatt (kiv. ugye Nokia 500) ugyan az a GPU van, tehát egyszerűbb optimalizálni, kihasználni rendesen azt. Az iPhone-ok is miket leműveltek egy MBX Lite-tal, a Video Core III vagy IV (a kettő között a különbség a FullHD felvételben, stabil futtatásban rejlik) pedig annál erősebb.
Aztán meg pukkadj meg, engen nem üdvözöltél előre, pedig ha minden igaz, még ebben a hónapban tudok majd a Logoutra Nokia 500 tesztet és Symbian^3 app ajánlót kirakni
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
Kedves jövőbeni klubtagunk!
Én nem panaszkodom a telefonra, rohadt jól megvan csinálva. Nekem nem hiányzik a GPU, de nem is gyepálom. Ha vigyázik rá az ember akkor nagyon meghálálja, stabil szép működéssel. A Symbian Belle nagyon jót tesz neki mind működési stabilitásban, mind gyorsaságban. Nekem bevált.
Ha engem kérdezel egy telefont minnél jobban gyötörsz annál hamarabb tönkremegy...lásd 3D játékok...mert egy gyenge 3D gyorsítóval szart sem érsz...olyan mintha nem is lenne.
A droidot én nem javaslom és kövezzen meg aki akar de ha beledöglik sem fogok droidot venni nekem annyira bejött a Symbian.
Én csak javaslom. Sok cucc van fent az Áruházban, és a Nokia Suite-ttal lehet frissíteni de inkább vidd be és rakasd fel Nokia boltban mert nekem nem lett 100-as. Azóta repül.
Remélem beszavazol rá mert telitalálat nekem. Sok sikert és jó egészséget! Ha bármi kérdésed van, írj bátran, ha tudok segítek, de bárki más is innen.
Flash játékokat nem lehet vele játszani, de a flash tartalmakat, hirdetéseket megjeleníti, ergó támogatja!
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
Menj fel az OVI Store weboldalára, ott a lap tetején kiválaszthatod, hogy a Nokia 500-hoz kapcsolódó tartalmat mutassa és utána böngéssz egy keveset a játékok között!
-
mekker
őstag
Ja azt hiszem már értem. Szegény proci nem győzné a sok számolást egyedül az energiaigényes játékoknál. És akkor milyen szintre kéne számítanom? Pár játéknevet tudna valaki mondani, ami fut rajta még?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Sn[4k3]
senior tag
Tudtommal nem és szerintem nem is lenne értelme.
-
mekker
őstag
És még valami: sehol sem találtam rá utalást, de támogatja a Flasht vagy nem?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
Sn[4k3]
senior tag
Nincs GPU, tehát a nagyobb S^3-as telókon divatos 3D-s gamek itt nem fognak futni. Angry Birds azért megy. Én tuti veszek egy ilyen telót a hó vége környékén, mert nekem bejön, késöbb meg majd max váltok C7-re vagy N8-ra. Az OVI toszogatása szerintem itt is jelen van, de szerintem nem bün azt a kis pénzt kiadni az értelmes és hasznos appokét. Ami megy az alap S^3-on, Annán, az fog futni Belle alatt is. Amire én használni fogom ezt a telót, arra tökéletes lesz (netezés, skype, minimális játék, egy-két kósza fotó), nem fogom megbánni a vételt.
-
mekker
őstag
Sziasztok!
Szívem szerint vennék egy ilyen mobilt, de fogalmam sincs milyen a szoftverkínálat illetve a kompatibilitási áthidalás az anna a belle és a többi verzió közt. (oviban eddig csak csalódni tudtam)
.Itt főleg játékokra, vicces szösszenetekre, jobbfajta témákra, kiegészítő szoftverekre gondolok( pl időjárás, "hekkelős" bővítgetés stb.) Itt is eljátsza azt az OVI, hogy a legtöbb értelmes dolgot csak demóban/pénzért adja vagy netkapcsolattal t*szogat?Továbbá hogy van az, hogy ahogyan ma olvasgattam, nem sok játékot lehet rá találni,illetve 3d-s játékokat sem futtatja(Fruit ninja meg hasonló hülyeségeket) *Nem tudom mibe kerülne egy gpu-t belerakni, ami még egy 20 ezer forintos telefonban is van (mégha gány is).
Nekem főleg önmagam szórakoztatására kéne (gondolom nem csak én vagyok ebben a célcsoportban), de hiába tetszik, nem igazán tudok róla semmit, kipróbálni pedig csak nagyon szűkös lehetőségek közt tudnám.(beutazni egy szerencsésebb boltba, ahol találok hasonlót)
Ha tényleg csak játék, zene, wifi szentháromságra kell és egy kicsit tütymütyölni néha a telefonnal, akkor érdemes ez a vásár, vagy fordítsam a fejemet a - hasonló árkategóriájú - droidok felé?Ha nem tartanám ennyire sz*rnak a droidot magát eddigi tapasztalataim alapján, sokkal könnyebb lenne a döntés, mert támogatás terén sokkal több potenciált érzek benne, mint a Symbianban.*valaki vágja ki a ködöt a szemem elől ezzel kapcsolatban. Ez most létező gond-e, ha igen szoftveres, vagy azért mert nincs 3d gr. gyorsítás?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Lacus_84 #870 üzenetére
Nekem ment belassított mobilnettel is (oké, Android de akkor is), igaz az még akkor volt amikor 32kbps volt a minimum
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Ha már a Skype-ról van szó, és ha esetleg valakinek még nincs ilyen irányú tapasztalata: hétvégén kipróbáltam egyik ismerősömmel a Skype-on történő telefonbeszélgetést. Meglepően jó hangminőséget produkált, és egyáltalán nem szaggatott a beszélgetés. Szerintem érdemes lesz használni, főleg a július 1-től bevezetésre került mobiladó után...
-
Gery1987
őstag
Hali!
3D-s játékok: lehet hogy vannak, én nem kerestem még. Nem akarom a telefont maximumig használni.
Javasolt app.-ok: Opera Mini van, Skype van az Áruházban. Nekem fent van egy Microsoft Apps 2.0.1-es szoftvercsomag. A Nokia Suite javasolja és tedd is fel. Teljes körű MS office mobile word és excel, külön pdf, külön e-mail kezelő. Ezekhez kell Windows Live - MSN-es e-mail cím. Amik személy szerint érdekelhetnek azt tedd fel, az Áruházban sokféle program megtalálható akár ingyen, akár fizetős verzióban.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz Gery1987 #867 üzenetére
Kösz!
Vannak 3D-s játékok a Store-ban? Mindegy is, nem nagyon izgatnak.
Van Evernote, Opera Mini Skype kliens? Tudnátok appokat ajánlani?
-
Gery1987
őstag
Üdv!
1. Lehet, de csak utángyártott és kérdéses a minősége. Neten lehet venni, de én max 1200 mAh-sat láttam, az nem sok különbség.
2. Az Angry Birds egy FM rádió v zenelejátszó mellett is akadás mentesen, szépen fut, szóval annyira nem jön ki annál, de nem is nyaggatom 3D-s szarokkal.
-
Sn[4k3]
senior tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy beszerzek egy ilyen ketyerét, 18e-t megé
Két kérdés:
-nagyobb aksit lehet belerakni?
-appok/játékok terén mennyire jö elö a gpu hiánya?Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Vozi Dani
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy olyan problémám h véletlenül elnyomtam valamit és most nem hallom a másik felet amikor telefonálok, hiába állítom vissza a hangerőt, magától visszateszi némára!!!
Tudna nekem valaki segíteni??? -
Gausz
aktív tag
Szervusztok!
Tudtak olyan alkalmazást, amivel az általam megadott telszámokról érkező hívásokat automatikusan elutasítja? Anti-zaklatás app
Kösz,
Péter -
-
Lacus_84
senior tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani, hogy egy (letöltött) alkalmazás melyik memóriaegységre települjön? A C: telefonmemóriában már csak 50 MB szabad helyem van, az E egységen pedig több mint 1 Giga, inkább erre telepítenék, de nem tudom hol lehetne beállítani.
-
Lacus_84
senior tag
válasz Gery1987 #854 üzenetére
Köszi, azóta már megtaláltam, fel is telepítettem, de sajnos nálam nem lett gyorsabb. Ha Operával nyitom meg pl. a Facebook-ot, még mindig sokkal gyorsabb.
Viszont ezt a Microsoft App-ot megnézem, kíváncsi vagyok rá. Most tettem bele egy 8 gigás memóriakártyát, helyem van bőven. -
Gery1987
őstag
válasz Lacus_84 #853 üzenetére
Helló!
Még anno felajánlotta a Nokia Suite. Kb. 2 hete. Ha nem ajánlja fel akkor valszeg már megcsináltad. Néhány naponta megnézem, hogy nincs-e valami újdonság, alkalmazás frissítés, és ami van azt felpakolom. Ártani nem árt. A Microsoft Apps 2.0.1 viszton zseniális. Azt csak javasolni tudom.
-
Gery1987
őstag
Üdv mindenkinek!
Az utóbbi időkben megjelent pár komolyabb frissítés, illetve szoftvercsomag amiket javaslok feltenni.
1. A közösségi komoly vérfrissítést kapott, gyorsabb a működése jelentősen.
2. Opera Mini is felfrissült bár nekem totál elrontotta az élményt, ergó töröltem is le és a gyárit használom.
3. Microsoft Apps 2.0.1...komoly szoftvercsomag amiben van: Office Mobile mely teljes körű word és excel kezelés (írás, olvasás, módosítás, mentés), jegyzettömb, Microsoft Exchange mobilra. Ehhez szükséges egy Windows Live ID ami egy msn e-mail cím.
Röviden ennyi. Érdemes feltenni mert hasznosak lehetnek. Sok sikert hozzájuk!
-
Gery1987
őstag
Szerintem jobb, ha működik. Az akksi is jobban bírja, és a szemed sem cseszi szét.
A hackeléssel meg óvatosan, mert ha elrontod akkor elveszik a garancia és a telefon is tönkre mehet. Én nem javaslom, de mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy megéri-e a kockázatot. Nekem nem. Ahhoz túlságosan is vigyázok rá.
-
No-kia
addikt
a fényérzékelőjét nem lehet valahogy kikapcsolni? ha töltő közelben vagyok,akkor szívesen nézném sötétben is maximum fényerőn
-
Gery1987
őstag
válasz zozika1979 #844 üzenetére
Helló! Üdv a klubban! Érdekes a dolog. Ha megvannak a számok egy másik készüléken, vagy a SIM-kártyán akkor töröld le és onnan állítsd vissza, VAGY egy másik készülékre tedd fel a számokat és a Telefonváltóval Bluetooth-on keresztül. Vagy ha a Symbian Anna van rajta akkor rakd fel a Symbian Belle-t. Ha egyiksem segít akkor gyári szerviz.
-
zozika1979
csendes tag
Help
Most vettem egy Nokia 500-t és feltelepítettem a NokiaSuitot. Nem tudom mit nyomtam félre, de a névjegyzékben szereplő nevek eltüntek és minden helyre a névtelen került. Viszont a naplóban meg a látom a neveket. Az a kérdésem, hogyan lehet a névjegyzékben visszaállítani, hogy újra a nevek szerepeljenek. Ha rámegyek egy számra és belelépek látom a nevet és a telefonszámot is, de nem tudom visszaírni. Hogyan kell ezt a problémát megoldani? Előre is köszönöm a segítséget. -
Gery1987
őstag
Szervusz!
Az alsó 3 gomb nem működik: ez attól függ milyen készüléket vettél. Ha használt és van rá garancia akkor bevinném egy gyári szervizbe és ott megnézik. Ha új akkor is ugyanezt javaslom. Én újonnan kaptam és nem tapasztaltam ilyet.
Villogó boríték: a SIM kártyán is lehetnek üzentek amik miatt ezt jelöli, hogy tele van. Ezt érdemes megnézni.
Ha egyik sem segít mindenképpen vidd be szervizbe és ott megcsinálják.
-
hegti
aktív tag
Csinálj egy biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről és videókról, majd csinálj egy hard resetet! *#7370#
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
No-kia
addikt
sziasztok! ma hozzájutottam egy ilyen telóhoz, de néha az alsó 3 gomb megszűnik működni.másis tapasztalt ilyet?
-
ruskop
senior tag
Vettem egy ilyen telót. Hát a drága előző tulaj átírta a biztonsági kódját. Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet törölni és visszaállítani az eredetit?
-
Gery1987
őstag
válasz Szten Márs #833 üzenetére
Előttem hozzászóló leírta a szoft. ellenőrzést.
A szoftver...hát próbáld meg leszedni, és feltenni...ha gond nélkül felmegy akkor nincs semmi tennivalód, ha nem akkor csak Windows jöhet szóba. Nem találkoztam ilyennel, de egy próbát megér.
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #835 üzenetére
nincs mit
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #833 üzenetére
*#0000#
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Gery1987 #830 üzenetére
Köszönöm, végül csak sikerült... nem volt egyszerű menet
Egy láma kérdés (elnézést, sosem érdekeltek a telefonok, tökhülye is vagyok hozzájuk): hogyan tudom meg, hogy bella, vagy anna van-e jelenleg rajta? Nem találtam semmit, ahol megkérhetném a telefont, hogy ugyan, azonosítsa nekem az oprendszerét
Plusz, ha annáról akarok bellára frissíteni, akkor feltétlen windowsos gépet kell keresnem? Jó ideje Ubuntut használok...
[ Szerkesztve ]
-
krezna
tag
Köszönöm a kameraproblémákra a tippeket. Felhívtam az üzletet ahol vettem, és nagyon készségesek voltak:közölték, hogy mivel ez az ő hibájuk küldjem vissza a telefont, és visszautalják a pénzt.
Forza Milan!
-
Gery1987
őstag
válasz Szten Márs #829 üzenetére
Elég ragadós, de egy kicsit próbáld meg lenyomni középtájon és tolni lefelé egyszerre...elsőre én is megszenvedtem vele, de miután lejött simán tudtam leszedni...egyszer kell lejönnie, és onnantól sinen van.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Szten Márs #828 üzenetére
Oks, ez ennyi, nem tudok vele mit kezdeni.... klassz kezdet...
-
hegti
aktív tag
válasz Szten Márs #826 üzenetére
pedig egyszerű
[link][ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
Eddig király, gatyáig leizzadtam, de a hátlapot nem tudom leszedni... meg se moccan
-
Gery1987
őstag
válasz Szten Márs #822 üzenetére
Üdv!
Nem, ez marhaság! A mai Li-Ion v Li-Polymer akksikat nem kell 12-16 órát tölteni. Nem is tudod a beépített védelem miatt, ugyanis a töltés végén a töltő lekapcsol. Ezek az akksik 3-5 teljes lemerítés-feltöltési periódus alatt érik el maximális teljesítményüket amivel 3-4-5 napig elmegy.
-
Szten Márs
nagyúr
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: első használatnál kell a telefont x óráig tölteni (ahol az x egy 12-15 körüli szám )?
Köszi!
-
riki5511
csendes tag
Sziasztok!
Adat,internet forgalmat,hogy tudnám figyelni?
-
Gery1987
őstag
Hali! Üdv a klubban! Szerintem amilyen gyorsan cssk lehet, vidd be egy NOKIA szervizbe!!!! Valami komoly baja lehet amit a szakszerűtlen frissítés okozhatott! Ez miatt eladni hirtelen baromság.
-
dvogabi
tag
Azért előbb érdemes hard resetelni:
http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=51&t=3202
Ha nem javul akkor a szoft újra rakása: http://www.nokiaprogramok.hu/forum/viewtopic.php?f=64&t=40
Gondolom a Nokia Suite szoftverfrissítések menüpontja nem talál semmi frissíteni valót, de azért ezt is nézd meg hátha... -
krezna
tag
Sziasztok! Mától én is tag lettem, de van egy komoly gondom. A kamera menübe belépve azt írja, probléma lépett fel, indítsam újra a kamerát, ha nem oldja meg a gondot, akkor az egész telefont. Ezt megtettem 3x, de semmi. Lehet, hogy amikor felrakták rá bellát (szaküzletben, mert újonnan vettem:gsmplaza), nem sikerült valami rendesen? Újból fel kéne raknom, vagy mit csináljak? Köszi a gyors válaszokat
Forza Milan!
-
Gery1987
őstag
válasz abridabri #812 üzenetére
Szia!
Szoftver frissítés, vagy újratelepítés egy Nokia-szervízbe szigorúan! Ott jobban meg tudják csinálni ment te házilag. Valószínűleg az megoldja, mert meghülyült a rendszer. Ha mégsem oldja meg akkor komolyabb a baja amit meg kell oldania a szervíznek.
-
veterán
Talalkoztatok mar olyannal,hogy a zenelejatszo nem mukodik ?
Elinditja a zenet , de random idokozonkent kiir olyat hogy "nem található , most beszéljen "vagy hasonlo szoveget. Megall a zene 1-2 secre aztan folytatja tovabb. Baromi idegesito.
A gep sjat memoriajaba masoltam es ott is ezt csinalja. valami otlet ? -
Lacus_84
senior tag
Szia!
Az előttem hozzászóló leírt mindent, én még annyit tennék hozzá, hogy az e-maileket is szépen letölti a telefon, nekem kifejezetten tetszik az e-mail alkalmazás. Eleinte csak akkor jött az értesítés új levél érkezéséről, mikor beléptem az alkalmazásba, de csak beállítás kérdése volt, azóta működik szépen.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Van különbség, nem is kevés! Az 5230-on a régi Symbian megy ami a hagyományos telefonokon is futott. Azt csinálták meg érintősre. Az 500-ason már lényegesen jobb, több funkciós, szebb stabilabb és modernebb a rendszer. Maga a struktúra maradt, szóval a menü ugyanaz...csak a körítés más.
Nekem akár 4 napot is elmegy de minden megy rajta néha...FM rádió v MP3 v WiFi v mobilnet...vagy ezek közül kettő egyszerre. Illetve néha játszok rajta.
A régi Anna van amit frissíteni tudsz könnyen.
Megéri megvenni nekem nagyon bejön.
-
Gery1987
őstag
Szia!
Én kb 2 hónapja használok egy ilyet és nagyon meg vagyok elégedve vele! Páromtól kaptam ajándékba mert az előző telefonom nem bírta az én kiképzésem.
A menü gördülékeny, nem akad meg egyátalán, a gyári böngésző nem lassú, tudja a flash-t, de az Opera Mini gyorsabb ami INGYEN van a Nokia Áruházban.
A közösségi része megoldott egy saját natív kliens program segítségével amibe Facebook és Twitter van beépítve. Egy kicsit röcög de működik. Nem fagy, stabilan megy és megjegyzi az utoljára betöltött adatokat.
Az e-mailt le tudja tölteni automatikusan, de én nem használom ki ezt a funkciót. A legtöbb e-mail szolgáltatót ismeri a beépített alkalmazás.
A youtube is szépen megy...teszteltem, simán ment.
Film lejátszását még nem teszteltem, de szerintem szépen viszi.
Az alap alkalmazások is megvannak, pdf olvasó és office program is van rajta.
Amit javaslok, hogy kapásból nem árt frissíteni a Symbian Belle-re mert alapon Anna-val kapod meg. A gyári program ingyen letölthető, kapsz a telefonhoz adatkábelt amivel simán meg lehet csinálni. Nem fagy le egyátalán bár én estére kikapcsolom hogy a RAM ne teljen meg minden szarral 2-3 nap alatt.
Én merem javasolni, mert jó, stabil a frissítés után és a sebesség is jobb illetve egy kicsit szebb is. Szóval részemről javasolt!
-
ESP23
senior tag
Sziasztok !
Tapasztalatokat szeretnék kérni erről a telefonról.
Én 1,5 éve nyövök egy LG GT540-est (ami még mindig tökéletesen működik minden gond nélkül )és most váltani akarok.
Mi gondoltok megéri e leváltanom a LG erre,mert nagyon sok olyan hozzászólást olvastam ami igencsak lehúzza ezt a telefont.
Leírom hogy nekem mik a fontosak egy telóban :
-Gördülékeny menü(ne legyen darabos a lapozás)
-Böngésző (milyen gyors,tördelés,flash,HTML5 támogatása)
-E-mail-ek automatikus letöltése.
YouTube(minőség-szépen tisztán játsza e HQ-ban,nem akadozik )
-Filmek lejátszása(dvix,xvid)
-Meg vannak rá az alap alkalmazások (Adobe Reader, Opera, Facebook,Twitter)
Meg úgy általában nem fagy e le minden 5 pecben.Az LG ezt mind tudja (kivéve flash) pedig abban csak 600MHZ processor van .
A válaszokat előrre is köszönöm. -
Ispy
veterán
Szia!
1) Ezt nem tudom, nincsen tapasztalatom.
2) Normál használattal, 3-4 nap, kevés beszéddel 4-5, de ha folyamatosan beszélsz rajta sokat, akkor is 2 napot bír. Egyébként egy microusb-s gyors töltő kb. 45 perc alatt feltölti.
3) Ha nem, kapsz hozzá adatkábelt, számítógéppel kb. 15 perces művelet a frissítés megcsinálása.Ispy
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Lyndon
tag
Ha esetleg valaki ért hozzá és van 2 perce, akkor összefoglalhatná az érdeklődő nagyközönségnek (amelynek lelkes tagja vagyok én is), hogy hogyan lehet (lehet-e egyáltalán) az 500-ast szignózni, mivel (milyen programmal) érdemes, illetve hogy érdemes-e egyáltalán. Illetve ha létezik ingyenes, otthon is elvégezhető unlock módszer, azt is szívesen hallgatjuk, úgy bizony!
-
krezna
tag
Sziasztok! Volt egy nokia 5230-om, azt lecseréltem egy "okostelefonra" (HTC wildfire s), de megőrülök tőle, mert mindent tud csak konkrétan telefonálni nem tudok vele.......
A kérdésem:
1.mennyire érdemes ezt a készüléket választanom, mennyi a hasonlóság az 5230-al?
2.normál használat mellett elmegy 2-3 napig is töltés nélkül?
3.az újonnan vásárolt készülékeknél már az új op.rendszer van rajta?köszi előre is a válaszokat
Forza Milan!
-
hegti
aktív tag
válasz balazs1981 #802 üzenetére
Csinálj egy biztonsági mentést a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről és videókról, majd csinálj egy hard resetet! *#7370#
-
balazs1981
csendes tag
Sziasztok! Szerintem nagyon rossz készülék!!! Szoftverhibás volt, kikapcsolgatott. Belle-lel megjavult, de nem telepített fel sok kompatibilis alkalmazást az OVI áruházból. Az is megjavult. Most több alkalmazás, ami ki van téve kezdőképernyőre sokszor nem indul el. OVI sem. Ha kikapcsolom, utána működik, de nem sokkal később újra nem indulnak. Szóval 5 hónapja megvan, de folyton baj van vele. Szerintem nagyon nagyon elcseszett egy telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest