Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
+#46: te nem felezodest irtal, hanem ezt irtad:
"Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam"
ez alsohangon tobb mint tizedelodes. egyebkent a felezodest nemtom hogy sima bongeszes es flash-es bongeszes vagy keszenlet es flash-es bongeszes kozott erted, de ha az elobbi all fel, akkor ott valami harmetgyenge aksirol es procirol beszelunk valoszinuleg.
egy gyenge netbook el tudom kepzelni hogy megizzad flashnel, egy normal laptop viszont kisujjabol kirazza, sztem nincs is eszreveheto kulonbseg uzemidoben sima bongeszes es flash tartalommal kiegeszitett bongeszes kozott. -
iZed
aktív tag
"Én két dolgot remélek, hogy vagy nem is lesz, vagy ha mégis, akkor ki lehessen kapcsolni."
en az utobbit remelem. az sose baj ha valami van es nem kell, sokkal nagyobb baj ha kell es nincs. pl az en siteomon levo videokhoz bizony flash playa kell mert azokat nemkonvertalja a kedves google, mint a sajatjait
-
asadasad22
őstag
azt a fel-egy orat nemtom honnan szedted elo, nem lattam meg tesztet ami merte volna, de saccra szerintem akarmilyen flash oldalakat nezegetsz, 2-3-4 oranal hamarabb nem nagyon fog lemerulni. nem hiszem hogy mindennapos igeny lenne egyhuzamban ennyinel tobbet flash oldalakon bongeszni telon. ha a telo tobb procit hasznal, jobban merul, ezen sajnos nem lehet segiteni. annyira radikalisan biztosan nem merul le a flash-tol ahogy felvazolod a helyzetet, szerintem a hardver fizikailag nem is kepes annyival tobbet fogyasztani akkor sem ha 100%-on jaratsz mindent.
"Mobiltelefonról? Őszintén? Nem nagyon."
asztali geprol beszeltunk. az iphone-odon nyilvan nem is tudnad letiltani azt ami nincs.
-
"Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam
"
Ezt sajnos csak megerősíteni tudom, és sajnos nem netbookkal. A laptopom akkuról üzemelése lazán felére esik, ha egy Flash videó fut, függetlenül attól, hogy OSX-ben vagy Windowsban vagyok, illetve hogy GPU-gyorsított Player van-e vagy sem. Bár a legLOLabb egy Flash-alapú stopperóra volt, ami hasonló hatást váltott ki.
-
asadasad22
őstag
mi neked a komolyabb flash oldal? mondj egyet es mogmondom mennyi procit hasznal. mindenesetre amig a videoban lathato 1ghz-es prociju MOBILTELEFON csont nelkul visz kb mindent, nem valoszinu hogy a core 2-es gepemnek sok gondja akadna vele.
gratulalok hozza. magyarul a neten levo videok 80%-ara (mert ezek flash-ben vannak), valamint pl a national geographic vagy egyeb minden masodik oldalra amin flash van kijelented hogy nem erdekel? demagogia a kobon. sztem inkabb a http protokol se erdekeljen vagy a html es php, es mindenkinek jobb lesz.
-
asadasad22
őstag
szamodra az idealis telefon: 3210. semmit nem tud, de telefonalni lehet vele.
mert ha sokat tudna akkor meg irogathatnal rajta sms-t, bongeszhetnel rajta, alkalmazasokat telepithetnel, fenykepezgethetnel, gps-ezhetnel aztan lemerulne par ora alatt.
steve jobses azert tudhatnak valamit ha van valaki (es ezekszerint van) aki beszopja hogy valaminek a hianya valojaban egy feature -
Kumite
aktív tag
Nem kell animáló hátteret betenni, DE LEHET.
Gondolom a GPS is kikapcsolható, nem hiszem, hogy rá vagy kényszerítve a használatára. Tudod, ez nem (annyira) ráderőltető cég...
Ugyanígy azt tippelem, hogy a WiFi és a BT is kikapcsolható.
A háttérben futó alkalmazások meg csak ott tudnak ott maradni, ahol LEHET ilyet. Bár igazad van, a 60as években is csak 1 alkalmazás volt futtatható a gépeken, éljen a retro. -
Enjoy
addikt
Ha lenne iPhone-ban flash támogatás, akkor én 99%-ban kikapcsolnám, totál felesleges , ill. megdobja rendesen az adatforgalom mennyiségét.
Azért írtam a 99%-ot, mert egyedül azt sajnálom, hogy az UniCredit netbankja flash alapú, s így iPhone-nal nem tudok belépni. De ez sem zavaró, úgysem olyan sűrűn kell pénzt utalnom másoknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest