Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• asadasad22
    őstag

" annyira radikalisan biztosan nem merul le a flash-tol ahogy felvazolod a helyzetet, szerintem a hardver fizikailag nem is kepes annyival tobbet fogyasztani akkor sem ha 100%-on jaratsz mindent."

Még egy jóval nagyobb aksival és erre jobban felkészített netbook-ot is megpörgetnek az ilyen oldalak és bizony feleződik, vagy még kevesebb lesz a rendelkezésre állási idő, ha ilyen oldalakon bóklászol. Egyébként mivel ma már szinte minden oldalon vannak kedves flash reklámok, így akár tök mindegy is lehet, hogy hol böngészel, a mobilod bizony vért fog pisilni, mikor webezel.

"asztali geprol beszeltunk."

Asztali gépen szépen rábökök a keretre és lejátssza a tartalmat ha érdekel, de magától nem tölt be és nem idegesít a sok mocorgó vacak.

"az iphone-odon nyilvan nem is tudnad letiltani azt ami nincs."

Én két dolgot remélek, hogy vagy nem is lesz, vagy ha mégis, akkor ki lehessen kapcsolni.

+#46: te nem felezodest irtal, hanem ezt irtad:
    "Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam :D"
    ez alsohangon tobb mint tizedelodes. egyebkent a felezodest nemtom hogy sima bongeszes es flash-es bongeszes vagy keszenlet es flash-es bongeszes kozott erted, de ha az elobbi all fel, akkor ott valami harmetgyenge aksirol es procirol beszelunk valoszinuleg.
    egy gyenge netbook el tudom kepzelni hogy megizzad flashnel, egy normal laptop viszont kisujjabol kirazza, sztem nincs is eszreveheto kulonbseg uzemidoben sima bongeszes es flash tartalommal kiegeszitett bongeszes kozott.

Új hozzászólás Aktív témák