Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
A jelenlegi Snapdragont 65 nm-en gyártják. Már tavasztól tervben van egy 45 nm-es, finomított változata, ami a Qualcomm szerint 30 %-kal nagyobb teljesítményre lesz képes (talán 1,2 GHz-en), miközben 30 %-kal kevesebbet fogyaszt.
Az első Cortex-A9 eresztés szintén 45 nm-en készül majd, és ugye nem kell elmagyaráznom, hogy az alacsonyabb órajel és 2, jóval alacsonyabb órajelű mag a javított architektúra ellenére se lesz eleinte energiahatékonyabb, amíg a programok többsége nem úgy lesz megírva (ma még kvázi nincs is ilyen szoftver). Ha beleteszik a dinamikus órajel emelést egy mag használata esetén, akkor nem rosszak az esélyek, de az említett okok összességét figyelembe véve én megvárnám a 32 (28?) nm-es verziót.(#39) Ulkesh
HDMI out társaságában nyilván. -
t72killer
titán
-
>-48-<
aktív tag
Én úgy tudom, hogy a snapdragon proci az alacsony energia felhasználásáról híres és ugynazon az elven épül fel, mint a cortex a8. De mivel nem értek hozzá, csak a wikiből olvastam ez nem mérvadó.
Ja és egy ilyen alapigazságot is találtam böngészés közben:
"The most important thing is really how well the software is written for any of those CPU/GPUs, good software will make the best use of the architecture and features a chip offers. This includes the basics of speed and battery life."
megy is aláírásnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Óra topik
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Micro Four Thirds
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Addig valahogyan csak kihúzom az ócska 3G-vel