Hirdetés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
hat az mbp-t en nem mondanam netbooknak, meg akkorsem ha a legkisebb 13-asrol van szo

az ugy tenyleg jelentosebb kulonbseg. en sok tesztet meg nem csinaltam az ugyben de windows alatt eddig nem vettem eszre ilyesmi kulonbsegeket..
esetleg beprobalkozhatsz a flash player 10.1 beta 2-vel: [link], ez mar tamogatja a hw-es gyorsitast (ha a vidkari driver is stimmel), elvileg jotekony hatassal van a teljesitmenyre es fogyasztasra is. -
asadasad22
őstag
+#46: te nem felezodest irtal, hanem ezt irtad:
"Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam
"
ez alsohangon tobb mint tizedelodes. egyebkent a felezodest nemtom hogy sima bongeszes es flash-es bongeszes vagy keszenlet es flash-es bongeszes kozott erted, de ha az elobbi all fel, akkor ott valami harmetgyenge aksirol es procirol beszelunk valoszinuleg.
egy gyenge netbook el tudom kepzelni hogy megizzad flashnel, egy normal laptop viszont kisujjabol kirazza, sztem nincs is eszreveheto kulonbseg uzemidoben sima bongeszes es flash tartalommal kiegeszitett bongeszes kozott. -
asadasad22
őstag
azt a fel-egy orat nemtom honnan szedted elo, nem lattam meg tesztet ami merte volna, de saccra szerintem akarmilyen flash oldalakat nezegetsz, 2-3-4 oranal hamarabb nem nagyon fog lemerulni. nem hiszem hogy mindennapos igeny lenne egyhuzamban ennyinel tobbet flash oldalakon bongeszni telon. ha a telo tobb procit hasznal, jobban merul, ezen sajnos nem lehet segiteni. annyira radikalisan biztosan nem merul le a flash-tol ahogy felvazolod a helyzetet, szerintem a hardver fizikailag nem is kepes annyival tobbet fogyasztani akkor sem ha 100%-on jaratsz mindent.
"Mobiltelefonról? Őszintén? Nem nagyon."
asztali geprol beszeltunk. az iphone-odon nyilvan nem is tudnad letiltani azt ami nincs.
-
asadasad22
őstag
mi neked a komolyabb flash oldal? mondj egyet es mogmondom mennyi procit hasznal. mindenesetre amig a videoban lathato 1ghz-es prociju MOBILTELEFON csont nelkul visz kb mindent, nem valoszinu hogy a core 2-es gepemnek sok gondja akadna vele.
gratulalok hozza. magyarul a neten levo videok 80%-ara (mert ezek flash-ben vannak), valamint pl a national geographic vagy egyeb minden masodik oldalra amin flash van kijelented hogy nem erdekel? demagogia a kobon. sztem inkabb a http protokol se erdekeljen vagy a html es php, es mindenkinek jobb lesz.
-
asadasad22
őstag
szamodra az idealis telefon: 3210. semmit nem tud, de telefonalni lehet vele.
mert ha sokat tudna akkor meg irogathatnal rajta sms-t, bongeszhetnel rajta, alkalmazasokat telepithetnel, fenykepezgethetnel, gps-ezhetnel aztan lemerulne par ora alatt.
steve jobses azert tudhatnak valamit ha van valaki (es ezekszerint van) aki beszopja hogy valaminek a hianya valojaban egy feature
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Hobby elektronika
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 13700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Lian LI LANCOOL 207RX ADATA 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"