- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Eldobták az S25 Ultrát, mint egy követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Képzelem, jártam arra én is
De miért nem kapásból H.264-ben van fenn az anyag? Egy formátum amit mindenhol le lehet játszani? Ismerek egy konkurens oldalt, aminek van iPhone kompatibilis nézete
Csak elméleti kérdés egyébként, nem sértegetni akarlak.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
válasz
asadasad22 #47 üzenetére
Azért egy MacBook Pro nem az a tipikus harmatgyenge laptop, C2D P7570-nel 2,26 GHz-en. Inkább a Flash Player a gyenge láncsszem.
Az akku meg idle-ben 6-7 óra között van, normál böngészés mellett 3-5 óra, VMWare-ben munkával 3-4, intenzívebb Flash-sel meg 2-3. Azért az nem mindegy.
A Youtube-ot úgy szoktam kiváltani, hogy OSX-ben a ClickToFlash képes QuickTime-ot indítani a Flash-alapú lejátszó helyett, ami (csodák csodája) nem fogyaszt annyit, és még le is lehet tölteni a videót akár.
De ha tudsz valami normálisan optimalizált Flasht, akkor szólj
[ Szerkesztve ]
-
"az en siteomon levo videokhoz bizony flash playa kell mert azokat nemkonvertalja a kedves google, mint a sajatjait"
Akkor itt az ideje kicsit dolgozni rajta, már vége az őskornak: [link]asadasad22: Egyébként nálam tényleg feleződik az akku, mint az előbb írtam.
[ Szerkesztve ]
-
"Persze ha neked mindegy, hogy 6-7 órát tudsz a mobilról netezni, vagy csak fél-1 órát, akkor nem szóltam
"
Ezt sajnos csak megerősíteni tudom, és sajnos nem netbookkal. A laptopom akkuról üzemelése lazán felére esik, ha egy Flash videó fut, függetlenül attól, hogy OSX-ben vagy Windowsban vagyok, illetve hogy GPU-gyorsított Player van-e vagy sem. Bár a legLOLabb egy Flash-alapú stopperóra volt, ami hasonló hatást váltott ki.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google Android alapú nagyágyúja teljes Flash tartalmak megjelenítésére is képes a legújabb Adobe Flash lejátszó segítségével.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest