Új hozzászólás Aktív témák
-
borztej
csendes tag
válasz
BanJoeJack #2492 üzenetére
nálam se sárgul, ellenben a kijelző körüli fém hatású műanyag keret nagyon könnyen sérül
-
assemble
addikt
válasz
Ebresztos bug nem remlik hogy lett volna Android-ban. iOS-ben ellenben volt, tobbszor is elofordult hogy a vilag egyik iOS eszkoze sem ebresztett egy-egy napon.
-
djgeg
őstag
válasz
Ébresztő?
Te gyerek akkor még nem hallottál az iPhone fiaskóról xD
Nekem vagy 5X nem ébresztett és egy fontos eseményt is elfelejtett jelezni!
Ezek mellet nekem több láthatatlan bug volt az iOS nél mind az Androidnál... Androidnál legalább szembetűnő xDEgyébként ilyenek vannak és lesznek! Ezek az telefonos oprendszerek már nem túl egyszerű félépítésűek, és mivel emberek készítik őket ezért vannak és lesznek is ilyen kis gikszerek, de, hogy pont ez megint? Az nem valószínű.
Egyébként pont most volt egy Bug Android táján 4.2 nem volt December hónap xD... vagy valami ilyesmi. -
FragMaster
addikt
válasz
Nem ébreszt a telefon? Az android miatt? 2009-ben olvastad ezt?
-
válasz
BanJoeJack #544 üzenetére
Integra eleg sokat jar arrafele, neki nem gond.
-
edward2
addikt
válasz
BanJoeJack #474 üzenetére
Ez nem félő hanem megerősített hír.
A nexus 4 hivatalos bolti ára 549€!!! Ez valami vicc lesz így. Akkor viszont nem lesz világ garancia a play storeból sem!
-
KillBorn
senior tag
válasz
BanJoeJack #491 üzenetére
Ilyenben én is benne lennék!
Én meg arra gondoltam, fogok 300$ dollárt és bemegyek az LG Magyarországhoz, lerakom az asztalra és kérem a Nex4-etHa akadékoskodnak megmutatom, hogy Playben ennyi az ára
Az árazásról annyit, hogy most látjuk mennyire túl vannak árazva a készülékek, és nem csak az apple adja el hatalmas haszonnal a gépeit hanem a paic többi szereplője is.
Amúgy nem tudom mit sír az engadget amerikában, ott szinte nincsenek is független készülékek, és 2 hónap után 100$ az S3 két év előfizuval.
Ja, hogy lehet adni ilyen telefont kezdőáron ennyiért, míg mások 2x ennyiért adják, az már a gyártók baja. A részvényesek tömik a zsebüket. Míg a HTC meg még páran, nem túl nyereségesek, addig a goggle nagyot fog kaszálni ezzel hosszú távon. A cikk meg pont itt hozza fel az innovációtA googlenak asszem azt nem kell bemutatni. Ez a cikk egy mese amit velünk akarnak megetetni.
-
catroot
veterán
válasz
Én még azt is kinézem, hogy lesz olyan (külföldön élő/gyakran utazik) emberke a hardveraprón, akinél lehet rendelést leadni és intézi a telefonokat.
Régebben pár modelllel volt ilyen, hogy X mennyiséget tudott így behozni, ha többet jelezték a szándékukat. Persze, hogy ez kinek mennyire megbízható és járható út, az más kérdés.
Ha esetleg beruháznék egybe, akkor én személy szerint inkább valamelyik angliai barátomnak utalom az összeget, hogy rendelje meg, aztán eljuttatja hozzám.
-
assemble
addikt
válasz
"Certainly the Galaxy Nexus before it was a bargain at $349 but it had a significantly cheaper pentile display"
Az ilyeneket mondjuk nem tudom honnan szedik, de ahogy hallottam, a Super AMOLED kijelzo pont hogy dragabb barmilyen LCD panelnel.
Azert kivancsi leszek ra hogy hogy alakulnak a nemzetkozi arak, furcsa lenne ha ekkora kulonbseg lenne.Mas: az aksi valszeg viszonylag konnyen cserelheto hazilag: [link] [link]
-
bagaba1
tag
válasz
Esetleg szürke-importként még lenn maradhat az áruk, mint az itthoni telefonok jelentős része. Ezeknél csak a garancia kérdéses.
Ebben az esetben egyébként miért nem él a gyári garancia?
-
bigmasterg
addikt
válasz
Akkor meg meg lehet majd rendelni külföldről, vagy szürke importtal gsm boltokból.
-
assemble
addikt
válasz
BanJoeJack #419 üzenetére
A Verge-t en sem ertem, tenyleg elegge elfogultnak tunnek a telefon ellen, ami furcsa, nem nagyon vettem eddig eszre hogy ilyenek lettek volna. Csak 8.3-as osszpontszamot kapott. Ez onmagaban nem lenne olyan rossz ha tobb telefon ne kapott volna jelentosen tobbet mikozben kevesebbet erdemelt volna. Pl iPhone 5 8.8-at kapott ami mellett ez sztem legalabb 9.5-ot erdemelt volna, az fele olyan jo telefon nincs, es tobb mint ketszer dragabb, es most szinte biztos vagyok benne, hogy nem hogy az, de a 2 ev mulvai iPhone is sok dologban jocskan el lesz maradva a Nexus 4-tol.
Dizajnra, kijelzore 8-at adnak erre, iPhone-nak 9-et mikozben annak evek ota kb hozza se nyultak egyikhez sem, a kijelzot fel inchel megnyujtottak. Ennek a 4,7"-es valos HD kijelzojere kevesebbet adnak, kesz vicc. Meg sajat maguknak is ellentmondanak: kiemelik hogy a hivas minosege kb tokeletes volt, kozben meg lepontozzak a sarga foldig.
Galaxy Nexus-ra 8.6-ot adtak, es azt irjak hogy majd minden ami ott nem tetszett itt javitva lett. Kozben megis kevesebb pontot adnak ra..
LTE-vel kapcsolatban is ezt irjak: "In the US, a flagship phone without LTE is like a muscle car with no wheels. " A 42 megabites HSPA+-rol ugy beszelnek hogy az mar olyan szar mintha egy izom kocsi lenne kerekek nelkul.
Ez is mekkora bullshit mar. Amikor mar 2/3 eve voltak LTE-s telefonok es az iPhone latvanyosat cseszett ra hogy belerakja akkor nem rottak fel neki. Most hogy nagy kegyesen mindenki utan 3 evvel beleraktak, most mar hirtelen kotelezo ficsor lett ami nelkul nem lehet letezni? Egeszen egyszeruen nevetseges. Lenyegeben ez az egyetlen emlitheto kompromisszum (ami jelen pillanatban a vilag legtobb reszen teljesen erdektelen egyebkent), mikozben minden masban ketszer olyan jo mint barmelyik konkurens, fele olyan aron, erre lepontozzak. Az agyamat eldobom. -
margithid
veterán
válasz
BanJoeJack #419 üzenetére
LTE itthon még jónéhány évig nem olyan fontos, főleg vidékieknek mint én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest