- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Szomorú, hogy lekéste a karácsonyt.
Egyébként a piaci elemző egy fontos dologgal nem számolt. A monitorok fejlődésével. Egyre gyakrabban látok magas felbontású monitorokat. Főleg az Eyefinity térnyerése óta jönnek gyártók frémnélküli 3 megjelenítőnyi széles monitorokkal. Lássuk be mindenkinek tetszenek ezek.
Ha az áruk esik az IGP azonnal a helyére kerül GPU fejlődés ide-oda. 5760x1080-hoz csak asztali VGA jöhet szóba. Az élet kegyetlen. Ne temessük a VGA-kat ideje korán. A -mondjuk így- "multimonitorok" ára esni fog, így piacuk nőni fog. Szerintem ez nem is kérdés, csak ügyesen kell ütemezni és újra viszik majd a VGA-kat, mint a cukrot. -
Low Noise
senior tag
Jönnek majd még újabb még gyorsabb VGA-k mint a mostaniak, de szoftver nem lesz hozzájuk ahogy a mostaniakhoz sincsen, nem hallok a tucatjával megjelenő Cryengine2-es játékokról. Ha ilyenek készülnének ahhoz sem kellenének jövőben megjelenő kártyák a jelenlegiek is szépen vinnék, ha ez lenne a tendencia akkor meglódulna a pc-felé az érdeklődés és felvirágoznának a pc hardver eladások, nem vegetálnának a pc-s boltok, és nem az lenne a cégtáblán mint itt a helyi boltnál, hogy PS2, PS3 és xbox javitást is vállalunk.
Igen itt tartunk. -
Low Noise
senior tag
A gubancokat javítják majd, szerintem a nagyobb gubanc az, hogy a legnagyobb húzócímek és sorozatok grafikája stagnál, de inkább visszafejlődik. A dirt3-al mi lett, matt fények, homályos textúrák, pedig a 2 káprázatosan néz ki a mai napig. A Crysis 2 -őt nem is kell ecsetelni, drasztikus visszafejlődés látványban, a Modern Warfare 3 szintén nem éri el az előző rész grafikáját. Engem nem a nagy hardver igény fog eltántorítani a pc-től, mindig felső kategóriás túlméretezett gépem van, de ha konzol grafikát kapok amit picit feltudok javítani él simítással és nagyobb felbontással az rövid ideig tar a pc-s táborban, mert ezt a szintet a következő Xbox is tudni fogja. Arról nem is beszélve mennyivel több játék jelenik meg rá.Én már csak egy korrekt bill és egér támogatásért drukkolok, hogy ne kelljen kontrollerezni és én pc-re többet rá nem nézek játék szempontjából. Erre vettem a GTX 580-at a homályos konzolgrafikára ?
-
Cybertrone
veterán
Nem igen fognak senkit se megkérdezni hogy te ős pc-s vagy-e vagy sem
Megy az innováció, és kész... nem lesz alternatíva, és akkor majd mindenki visszasírja ezeket az időket!
Jack@l:
Mér gyengébb az 580 gpu-ja?Nem akkora a számítási teljesítménye az igaz, viszont nem is gamekhez lett tervezve
, És hidd el az 580 erejét nem a memória sávszél adja főként!
-
Jack@l
veterán
"Reform kell a piacnak, nem trükközés!"
Na végre valamiben egyetértünkBár nem reform kéne, hanem fejlesztés. (reform szóból az utóbbi 10 évben jó nem sült ki, most is ilyen APU hülyeségek jutnak csak eszembe...)
A konzol meg nem fejlődés, hanem a 4-5 évvel ezelőtti grafikák újra és ujra eladása, csodálkozok hogy nem ég a képük miatta, hogy még mindig ezt nyomatják a népnek. Bár amerikába nem nehéz becopatni az embereket, ahol karácsonyi akcióba egymást tapossák az xboxokért...
UI: no offense, de ATI elszúrta nagyon, NV a gtx580-al gyengépp gpu-val is jobban teljesít kicsivel a 384 bites memóriabusza miatt, kár hogy ott meg a 2 giga olcsó vramon spórolnak...
(a lefizetett/befenyített fejlesztő stúdiók meg egy másik tészta) -
-
Angel1981
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest