Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Low Noise

senior tag

válasz priti #117 üzenetére

Sajnos én pár éve vettem egy ips monitort nem olcsón, 3D-s re nem fogom a közeljövőben kicserélni, de ezek szerint ha egyszer eljutok oda akkor lesz értelme ezeknek az erő kártyáknak. És valljuk be nem kis előre lépés lesz a 3D-s élmény.

Közületek, kinek van 3D-s monitora?

• Low Noise

senior tag

válasz priti #112 üzenetére

A Fullhd felbontás semmi problémát nem jelent egy korrektül összerakott 3 éves gépnek.

1980x1200 as felbontásban mindent vitt az előző 280GTX-em ami már nem mai darab, értelme nem volt 580-asra cserélni, én úgy gondolom, hogy itt csak akkor lenne indokolt a VGA-k cseréje és maga a pc játék célú felhasználása ha Cryengine2 szintű játékok jelentek volna meg az elmúlt években és most is ilyenek készülnének. Mert ezzel ugyan lehet sokan vitatkoznak, de annak azért volt régen nagy a hardver igénye mert az indokolt is volt. a Mai napig nincs olyan engine ami annál szebb lenne.

Most dobtak egy csontot a pc-seknek a BF3-at, de valójában az nem szebb a Crysis-nál.No meg arra pc-t tartani ,hogy 5 évente jön egy játék ami kihasználja a képességeit valamelyest hát, van értelme? Én már elbizonytalanodtam.

• Low Noise

senior tag

válasz Abu85 #94 üzenetére

Jönnek majd még újabb még gyorsabb VGA-k mint a mostaniak, de szoftver nem lesz hozzájuk ahogy a mostaniakhoz sincsen, nem hallok a tucatjával megjelenő Cryengine2-es játékokról. Ha ilyenek készülnének ahhoz sem kellenének jövőben megjelenő kártyák a jelenlegiek is szépen vinnék, ha ez lenne a tendencia akkor meglódulna a pc-felé az érdeklődés és felvirágoznának a pc hardver eladások, nem vegetálnának a pc-s boltok, és nem az lenne a cégtáblán mint itt a helyi boltnál, hogy PS2, PS3 és xbox javitást is vállalunk.
    Igen itt tartunk.

• Low Noise

senior tag

válasz Abu85 #88 üzenetére

A gubancokat javítják majd, szerintem a nagyobb gubanc az, hogy a legnagyobb húzócímek és sorozatok grafikája stagnál, de inkább visszafejlődik. A dirt3-al mi lett, matt fények, homályos textúrák, pedig a 2 káprázatosan néz ki a mai napig. A Crysis 2 -őt nem is kell ecsetelni, drasztikus visszafejlődés látványban, a Modern Warfare 3 szintén nem éri el az előző rész grafikáját. Engem nem a nagy hardver igény fog eltántorítani a pc-től, mindig felső kategóriás túlméretezett gépem van, de ha konzol grafikát kapok amit picit feltudok javítani él simítással és nagyobb felbontással az rövid ideig tar a pc-s táborban, mert ezt a szintet a következő Xbox is tudni fogja. Arról nem is beszélve mennyivel több játék jelenik meg rá.Én már csak egy korrekt bill és egér támogatásért drukkolok, hogy ne kelljen kontrollerezni és én pc-re többet rá nem nézek játék szempontjából. Erre vettem a GTX 580-at a homályos konzolgrafikára ?

• Low Noise

senior tag

A VGA gyártókra nehéz idők várnak. A probléma az, hogy a játékok grafikája, nemhogy nem fejlődik, hanem visszafejlődik. Pár példa: Dirt3 , Modern Warfare 3, Crysis 2 a többi játék pedig nagy általánosságban UE3-at használ ami végképp nem indokol VGA cserét.

A Pc-mellet eddig a grafika szólt, de az a helyzet, hogy most már az sem mert a visszafelé fejlődő grafika már sokaknak nem vonzó, nekem sem. Ezért fogok konzolt venni majd a következő generációból.

Ezt a az egész helyzetet saját maguknak köszönhetik a VGA gyártók. Már évekkel ezelőtt szoftvert is kellett volna biztosítani a hardver mellé. Mire gondolok pontosan? Játék stúdiókat kellett volna alapítani, vagy meglévőkkel megegyezni, hogy készítsenek a játékokból pc-s verziót , nem pc-s portot pc-s verziót sőt akár pc exclusive címeket.
    Mostmár persze ezzel elkéstek.

2001 óta számítógép szervizekbe dolgoztam, akkor tájt szinte minden eladott pc-t játékra vettek. Mára ilyen nem létezik, irodáknak készítünk gépeket, játékgép 1 év alatt 2db készül.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés