- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Akkor nézd meg, hány A8-as llanoval szerelt notit lehet kapni, nézd meg hány hd 3000 szereltet és konfigként melyik milyen jó vétel. (méret,fogyasztás stb.)
Azt senki nem vonta kétségbe, hogy a llano GPU-ja jobb játékra mint a HD3000, pláne az A8-ban lévő.
Én komplett konfigot nézek és a néhány fps különbség amit egy A4 GPU-ja tud felmutatni a néhány játékban az intel HD3000-eséhez hez képest az nem számottevő.
Viszont a hátránya az i5 cpuhoz képest igen is az.Ha meg újabb játékok, high beállítással való futtatására vesz valaki dGPU nélküli notit az meg is érdemli, hogy szívjon.
-
Prof
addikt
Akkor szerinted az Ipon teszt hazudik? llano noti teszt
Nézd meg az Acer 5750-es HD3000 VGA-s gép fpseit és akármelyik A4-A8-as notebooknak az eredményeit. És akkor ez csak a játék, a többiben az intel sajnos lealázza.
Elbaszták, a fogyasztás miatt nagyon visszavették az alapórajelet. Ettől még a Trinity majd lehet jó. Meg a Dual Graphics is nagyon jó, ha működik. -
Prof
addikt
-
-
FireKeeper
nagyúr
ha notebookról beszélünk, ott az AMD APU jobb alternatíva mint az Intel CPU + dVGA, legalábbis ha teljesítményben akár nem is, de teljesítmény/fogyasztásban mindenképpen. ráadásul mobilban inkább az IGP ereje fontosabb, ergo oda az AMD általad "gyengének" nevezett CPU-ja is erős.
desktop gamer szinten ismét csak túlzásnak érzem a sandy-t, legalábbis HD6950 szint alatt mindenképpen, full HD felbontást feltételezve.
ahova látom értelmét mondjuk egy 2500k-nál erősebb CPU-nak, az a 6950, vagy annál erősebb grafikus alrendszerek (értem itt a CF-et is) kihajtása, illetve HC multiplayer futtatása, ahol fontos a magas FPS alacsony(abb) felbontáson is, akkor is, ha sok játékos van a pályán.
persze ez csak az én véleményem. -
lvb
aktív tag
Az aknakereső erős túlzás
Nekem annó a Doom3 tetszett, és pl maxon viszi egy filléres 2105-ös is, és több régebbi (~4 éves) játék is gond nélkül futott rajta. Az AMD csúcs megoldásához még nem volt szerencsém. Ezért csak gondolom, hogy sebesség terén max 2 évvel van az Intel lemaradva, amit nem tűnik különösebben soknak. A nyilt szabványok támogatásának hiánya inkább zavaró + hogy nem használja ki a CUDA sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest