- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Kotomicuki #130 üzenetére
Szerintem valaki valamit félreértett, nem a programkód nagyságáról beszéltünk, hanem magáról a játék méretéről, amibe a legnagyobb részt a videók, hangok, textúrák nyomják, semmivel nincs konkrétan azokban több hibalehetőség, mint ami régen volt.
A programozók igen, fejlődnek, ahogy a technikák is, minél öregebb a motor és a vele foglalkozó emberek, jobb esetben annál kiforrottab lesz valami.
Mostanában a gyorsan olcsón a fő irány, kár lenne tagadni, de ez nem a kóderek hibája, hanem a kiadóké, vezetőké(nameg a kapzsiság)...UI: lehet kevesebb kód van egy mostani játékban, mint egy régi doom3-ban vagy quake-ben, mert full API-kat használnak már szinte mindenhez, nem kell kézzel fizikát, megjelenítő cumókat írni.
-
Jack@l
veterán
-
Jack@l
veterán
válasz
Oliverda #103 üzenetére
Ha neked nem gond, vegyél sokat
Személy szerint a gddr5 pocsékolását látom a legnagyobb bűnnek, és hogy ide kell tök feleslegesen lebutítani a kártyákat, nehogy már 10e-ért valami használhatót is adjanak az alsó szegmensbe, még a végén nem érné meg APU-t venni..
Gusztustalannak tartom hogy 5-6 éve már a középkategória is 128 bitet kapott, és hogy azóta nem lehet ezt leadni az alsó szintre. -
Jack@l
veterán
2012, 64 bit, GDDR5, én így szeretlek...
[AMD: HD 7000M rajt, néhány új pletyka] -
Jack@l
veterán
válasz
Cybertrone #85 üzenetére
Igen, nincs annyi flops benne. (azért jó az játékra is nagy dünnyögve, de én is másra szerettem volna anno egy gtx470-et)
Én a memóriára tippelek, mert a 256 bites karijuk már annyira nem penge.@Abu: Úgy érted igénytelenség
Az a baj, hogy kionzol a prioritás, me agyatlan johnny csak azzal játszik me nem kell hozzá ész, viszont pénze bőven van kifizetni és nem warezolja le. PC-s extra kódddal meg már csak a fejlesztés legvégén foglalkoznak, és valószínű nem jut rá idő, plusszban rájön hogy konzol miatt dx9-et kell áthekkelni dx11-re amiből szintén érdekes dolgok sülnek ki. -
Jack@l
veterán
"Reform kell a piacnak, nem trükközés!"
Na végre valamiben egyetértünkBár nem reform kéne, hanem fejlesztés. (reform szóból az utóbbi 10 évben jó nem sült ki, most is ilyen APU hülyeségek jutnak csak eszembe...)
A konzol meg nem fejlődés, hanem a 4-5 évvel ezelőtti grafikák újra és ujra eladása, csodálkozok hogy nem ég a képük miatta, hogy még mindig ezt nyomatják a népnek. Bár amerikába nem nehéz becopatni az embereket, ahol karácsonyi akcióba egymást tapossák az xboxokért...
UI: no offense, de ATI elszúrta nagyon, NV a gtx580-al gyengépp gpu-val is jobban teljesít kicsivel a 384 bites memóriabusza miatt, kár hogy ott meg a 2 giga olcsó vramon spórolnak...
(a lefizetett/befenyített fejlesztő stúdiók meg egy másik tészta) -
Jack@l
veterán
válasz
Cybertrone #58 üzenetére
5870 legyen mondjuk a régi 2 éves kategória. Ott is megvan?
-
Jack@l
veterán
válasz
Kotomicuki #51 üzenetére
A játékok nagyságával és hibalehetőségét butaságnak tatom, a többi nagyjából okés, (bár nemtom, de szerintem az xbox maradt szépen dx9, mert a chip felépítése nem változott, be is rosálna a dx11-től...)
Auz ok viszont rohadt egyszerű, kezdik felfogni a kártyagyártók is, hogy ha nincs erősebb kártya, már a hülyék se vesznek újat mert minek, a fejlesztők se fejlesztenek szebb játékokat mert nincs hozá hardver.
Régen ha cseréltél 1-1,5 évenként vga-t, az tudott legalább 1,5-2x annyi fps-t a régihez képest, és örültél(középkategóriában is). Az utóbbi két évben semmi másról nem szólt a piac, mint "optimalizáció", "de ez energiahatékonyabb", "cseréld le a kártyádat, mert DX11". Miközben egy ősrégi 4870-es kari lenyomja a 6770-et azokban a játékokban amik elindulnak rajta. Ezenkéne kicsit elgondolkodnia a chipgyártóknak, és végre csinálni is valamit. (tudom válság van, így inkább leépítünk, mint ujat csináljunk a mottó, az a biztos... )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest