- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
havasa
aktív tag
(I)"A notik többsége nem fullhd-s, ergo 1366x768-ban bizony a szar gpu-s intel sokszor gyorsabb mint az amd apu, mert proci limit van. Az Ivy ellen meg abszólut nem lesz elég a llano apu egymaga ezen a felbontáson a gyenge procirész miatt."(/I)
Ismerős, ezt Te írtad 35 hsz-el ezelőtt.De mostantól leszálltam a témáról tényleg.
-
havasa
aktív tag
Lassan mondom, hogy megértsd: mobile platformon is ugyanez a helyzet.
Idézet a tesztből: "If we look at the competition, A8-3500M is anywhere from -3.5% to 167% faster than Intel’s HD 3000"Te CPU limitről írtál 720p-ben Intel HD IGP és AMD IGP-nél...
Hagyjuk inkább, innentől skippelem a postjaidat.mod: nem olvasok ilyen "komoly" szakmai oldalakat, mint az Ipon.
Anandos tesztet linkeltem, ugye érzed a két oldal között a különbséget.
Egyébként nézd meg élőben és rájössz majd. nekem az a tapasztalatom, hogy játékokban láthatóan gyorsabb a LIano és alkalmazásokban láthatóan lassabb.
-
havasa
aktív tag
válasz
FireKeeper #118 üzenetére
Ott ugyanez a helyzet. Játékokban sokkal jobb az AMD IGP, de CPU igényes munkánál alulmarad.
-
havasa
aktív tag
Ezt a hülyeséget amit írtál, úgy látom eddig mindenki ignorálta, de én nem tudok elmenni mellette. Tessék egy kis olvasnivaló. Még csak nem is PH-s teszt, nehogy elfogultságról legyen szó.
-
havasa
aktív tag
válasz
FireKeeper #32 üzenetére
Ár/érték arányban mindenképpen igaz(AMD APU >SB+dVGA), amit mondasz, de akinek teljesítmény kell, annak mobilban nincs más választása mint SB+dVGA.
Desktopon kicsit árnyaltabb a kép, mert az AMD CPU-i játékra jók, de munkában alulmaradnak.
-
havasa
aktív tag
Az Intel SB CPU része félkézzel veri az AMD CPU-kat, ezért veszik a népek és tesznek mellé dVGA-t.
Kiváncsi lennék egy felmérésre, hogy pl. a 2600K tulajok hány %-a használja a HD Graphics-ot? Ha én lennék ott részlegvezető, mindenkit kirugnék onnan még magamat is.#15 lvb: viszi a 7 (!!!) éves Doom3-at? wow!
-
havasa
aktív tag
Ez nem teljesen így van, az AMD megoldása viszi az 1-2 éves csúcsjátékokat is (tuninggal teljesen játszhatóan), míg az Intel megoldása teljesen elhasal, gyak. a nullával egyenlő, csak az aknakeresőt futtatja normálisan a játékok közül. Jó lenne, ha erre rágyurnának végre az Intelnél (Ivy is nagyon gyenge lesz 3D-ben), mert így aki ütős notbookot akar venni, annak a gyenge AMD CPU miatt az Intel CPU+dVGA az egyedüli megfelő választás.
-
havasa
aktív tag
A cikkben olvasott pletykák szerint nV leállította a zászlóshajó fejlesztését is, ezen nincs is mit csodálkozni, mert a jó konzolportokhoz három generációval ezelőtti GPU is elég, a sz@r konzolportok meg semmin se futnak rendesen, mivel ez a két csoport lefedi a játékok 95%-át ezért nincs igény új GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest