- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jabed
csendes tag
válasz
huliganboy #18203 üzenetére
Alapbol ki kapcsolt.
Sokkal szebb ha letoltesz pici kepet ami tetszik a filmrol es azonos nevet adsz meg, mint a film.
Az osszes lejatszo fel tudja dolgozni es meg jelenik borito kepkent. -
Mr Dini
addikt
válasz
huliganboy #18228 üzenetére
& Somatom!
Beavatnátok?
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18224 üzenetére
Nem így történt. Egy berepülő vadászpilóta megcsinálta nekem. De, az illető tagadja, hogy lenne jogsija. Pedig...
-
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18220 üzenetére
Nem is a leírással van a baj, hanem azzal, hogy ha közbejön valami gebasz (hibaüzenet). Sajnos, általában közbejön, és akkor egy nem kocka halandó csak néz, mint Noé a harmadik tevére.
-
8nemesis8
veterán
válasz
huliganboy #18221 üzenetére
Megvárlak, nekem most nincs lelki erőm ezzel foglalkozni, örülök, hogy a régi FFP-t le tudtam nagy nehezen cserélni a Metarepos-ra. Sok sz*pás volt a bekapcsolt csomagok miatt!
Legalább 1-2 hét napi 1-1 óra utánajárás ráment! :S -
8nemesis8
veterán
válasz
huliganboy #18217 üzenetére
Hát én kb. 6 éve használom így, eddig nem volt gondom. Félnem kellene?
Át kellene térni webdav-ra?
Azt ha jól tudom, akár meghajtóként is fel lehet csatolni, ugye? -
Somatom
veterán
válasz
huliganboy #18215 üzenetére
Az a WebDAV tényleg nagyon jó. Fájlátvitel, stream, királyság. Az Androidos fájlkezelők is ismerik. Csak pilótavizsgás a felhegesztése.
-
8nemesis8
veterán
válasz
huliganboy #18215 üzenetére
21-es portot használva miért ne lenne biztonságos?
Erős jelszó kell neki osztán csá, nem?
Meg egy tűzfal, ami több helytelen próbálkozás esetén letiltja azt az IP-t! -
Tonyk
veterán
válasz
huliganboy #18200 üzenetére
Torrentel nem volt bajom, szépen vitte őket. Azt a keveset amit valamiért tévesen ismert fel, 1-két klikk javítani. Nagyon jó lenne a plex, csak erősforrásigényes irtózatosan és LG-re nincs free kliens. Samsungra van, ott jól is működik.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
huliganboy #18207 üzenetére
Nekem a mobilos oldal magától átvált, amint átállítom a useragent-et, még csak frissítenem se kell.
Viszont a cím átírása hatástalan -
szabog74
aktív tag
válasz
huliganboy #18207 üzenetére
Köszi, így nem mobilos nézetű admin felület jön be, de hogyan tudok innen letölteni valamelyik megosztásról?
-
válasz
huliganboy #18203 üzenetére
Azt hiszem ez Mr. Dini saját forkja és javítom, nem leszedi, hanem gyártja. Valahonnan kivág egy képkockát. Ezt is a settings-ben lehet állítani, alapból azt hiszem ikapcsolt.
-
válasz
huliganboy #18194 üzenetére
NAS520 (korábban 320), LG, minidlna 3 éve tökéletesen működik. Transzkódolásra semmi szükség, settings-ben ki kell kapcsolni. Mondjuk nekem semmi szükség nincs a csicsákra (borítót egyébként minidlna is letölti illetve 'gyárt' hozzá), nagyon kevés olyan van amit megnézés után megtartok. Letöltöm újra, ha szükség lesz rá.
-
törölt tag
válasz
huliganboy #18200 üzenetére
"Szerintem csak akkor, ha megfelelő a fájlnév, torrenthuszároknak lehet nem lesz barátja!"
Eddig nem láttam ilyen hibát
Pedig huszárkodok rendesen, bár a ~300 film és ~30 sorozat 2016 végéig dobozosan is vásárlásra került 90%-ban (pár itthon nem kapható kivétellel), de a nas meg hálózati lejátszás miatt egy jelentős részük még mindig fóliás. Konkrétan a pinyóban még mindig köbméterben mérhető a "termés" pedig jelentős részét már elajándékoztam baráti körben... Aztán idén abbahagytam, nem támogatom a kiadókat a lemez alapú terjesztésben, használhatatlan, tárolhatatlan, körülményes, sz@r.
Na de az offot mára abbahagyom
-
8nemesis8
veterán
válasz
huliganboy #18194 üzenetére
Ezt a kombót nem is ismerem, nekem kézenfekvő volt a plex, volt hozzá install is korábban másik is panaszkodtak rá, hogy sok erőforrást eszik, de nálam ez nem jelentkezik! (kopp-kopp)
Hogyan érted, hogy a TV-k ilyen szempontból nem valami jók? A TV csak mint kliens vesz részt a dologban itt már szerintem! -
8nemesis8
veterán
válasz
huliganboy #18192 üzenetére
Helyette mi lett?
Most beléptem a 310-re jelenleg 3% a CPU használat.
70-80db film van benne.
Az elején kell neki idő, amíg indexel és képeket infókat töltsön le róla! -
Mr Dini
addikt
válasz
huliganboy #18119 üzenetére
Szia!
FFp USB-s verzió egy külön stickre. Akkor ugyan gyári csomagokat nem, de FFp-seket tudsz telepíteni.
-
Tonyk
veterán
válasz
huliganboy #14635 üzenetére
-
zambozoli
aktív tag
válasz
huliganboy #14632 üzenetére
Nálam kb 1,5 éve van bent egy WD RED állandó 45C fokos hibátlan
-
Mr Dini
addikt
válasz
huliganboy #14632 üzenetére
Szerintem elbírja, bár nekem csak 320s-em és 325-öm van.
Winyóból a wd red vált be nekem. Igaz, h nem olcsó, de nem melegszik 40° fölé, nem hangos és bírja a strapát.
-
Tonyk
veterán
válasz
huliganboy #13096 üzenetére
Settings.json file utolsó sorába szúrtad be? Mert ha igen, akkor az eredeti utolsó sor végére tegyél egy vesszőt. Erre utal a hibaüzenet is : "remaining text" .
Azaz minden sor végén vessző van, kivéve az utolsó sorén! AMit meg ugye egy lezáró kapcsos zárójel } követ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest