- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mtibusz
tag
válasz
mtibusz #21174 üzenetére
Sziasztok,
Csak nem nyugodtam és próbáltam valami segítséget, valami infót keresni, hogy miért nem lehet SuperUser-ként csatlakozni a umurmur -hoz.
Egy synology -s fórumban olvastam, hogy mások is ugyanezzel a hibával szenvednek.
És ott azt írták, hogy ez a hiba talán majd egy késöbbi update -el lesz orvosolva.
[link]
Remélem, jól értettem az ott irtakat.Mr. Dini leírása alapján az uMurmur 0.2.16a verzió került telepítésre a NAS-on.
Szerintetek tényleg lehetséges az , hogy annyira régi lenne a szoftver, hogy az ADMIN még nem müködik benne?Ha valaki beüzemelte ezt neki sikerült adminként beloginolnia?
Köszönöm a segítséget előre is.
-
Tonyk
veterán
válasz
mtibusz #19966 üzenetére
Sürgősen nézze át, hogy mi van kiengedve neki a netre a nasról.... Mert ez így újra be fogja nyalni.
Nas admin felülete, smb ne legyen elérhető kívülről. Törölje a Guest (vendég) fiókot, vagy állítsa be tisztességesen és jelszavazza le.
Ha nem ért hozzá - erős a gyanú -, akkor viszont kérjen meg valakit, hogy segítsen neki, mert itt azért el van bökve rendesen egy-két dolog. -
gduck
addikt
válasz
mtibusz #19963 üzenetére
Ezt próbáltad már? KATT IDE!
"MegaLocker encrypts a victim's files using AES-128 ECB, and adds the extension ".nampohyu" to files. The ransom note "!DECRYPT_INSTRUCTION.TXT" instructs the victim to go to a Tor website to contact the criminals.
To use the decrypter, you will require one of the ransom notes left by the malware."
-
Tonyk
veterán
válasz
mtibusz #19476 üzenetére
Mondjuk ha ennyire nem látod át a témát, nem biztos, hogy jó ötlet ezzel próbálkoznod.
Átklónozod a partíciókat (mert nem egy lesz, hanem kettő), és ha esetleg nem stimmel a méret, akkor megnöveled a kívánt méretre az adatpartíció mèretét egy erre alkalmas partíció managerrel.
-
Tonyk
veterán
-
mtibusz
tag
-
Mr Dini
addikt
válasz
mtibusz #18882 üzenetére
Igazából ráfért már egy frissítés az FFp keretrendszerre. HA jól tippelek, uClibc helyett mostmár a friss uClibc-ng-t fogja barmalej2 használni, ami több teret ad a C programoknak. Illetve a beépített csomagkezelője gondolom a slapt-get lesz. Ahogy barmalej2-t ismerem, biztosan nagyot fog alkotni és nagyon kíváncsi leszek az eredményre!
De egyelőre én se tudok róla semmi konkrétumot.
-
Tonyk
veterán
válasz
mtibusz #18819 üzenetére
Transmission remote gui: [link]
Culturist-féle skin: link Nem kell meglepődni, ez egy .sh . Letöltés után tedd futtathatóvá (
chmod a+x install-tr-control.sh
) és indítsd el a nason (./install-tr-control.sh
) .Azonban az eredeti fájlban módosítanom kellett itt az útvonalat (37.sor):
ROOT_FOLDER="/ffp/share/transmission"
Ha nálad nem a fenti helyen van a tm
web
mappája (ott kéne legyen), akkor módosítani kell a fenti elérési utat a helyes, tényleges útvonalra. -
Tonyk
veterán
válasz
mtibusz #18816 üzenetére
De kérlek mond, hogy használsz tm remote gui-t vagy legalább a culurist féle skin-t ! Nem pedig az ótvar orignal web felületet
Valami változott benne? Azt meg lehet valahol nézni, hogy pontosan mi ?
Meg. De mihez képest ugye... Itt látod mi és mikor kerül bele [link]. (A #9317 -et fordítottam utoljára.) Hivatalosan pedig még "csak" a 2.93 van ki (január 23 környéki állapot)
szerk: culturist screenshoot link javítva
-
Tonyk
veterán
válasz
mtibusz #17471 üzenetére
RAID tömb nem javasolt egyáltalán. JBOD tömb inkább, ott ha kihal az egyik hdd, a másikról még menthető az adat.
A másik megoldás, hogy egyáltalán nem fűzöd össze a két hdd-t, hanem egymás mellett használod, külön kötetként. A jelelegi az \i-data\md0 , vagy \i-data\lemezazonosító1 alatt éred el. Ide kerülnek a megosztások amiket a webes felületen létrehozol. Az új az \i-data\md1 vagy \i-data\lemezazonosító2 lesz)
Ha vizuális típus vagy: -
szjoci
őstag
válasz
mtibusz #17447 üzenetére
520 topikban leírtam szerintem, bár lehet hogy nem: Újraindult 2 naponta kb, majd egyszer hozzáadtam egyszerre vagy 10 torrentet a transmissionhoz, azután állandóan újraindult rendszer felállás után 5 percre. Visszaraktam a régebbit, azzal működött rendesen de azért próbaképp frissítettem megint az újra és pár napja gond nélkül megy eddig. Lehet összekuszálódott valami az agyában
Mr Dini, köszi a tippet, este kipróbálom.
-
Mr Dini
addikt
-
mtibusz
tag
válasz
mtibusz #17383 üzenetére
Asszem GYŐZELEM van !!!
Most már csak leírom mit bénáztam, hátha más is pont ebbe a hibába esik:
na szóval, valami csoda folytán 2 db Transmission is volt telepítve.
Hogy hogyan hoztam össze, senki se kérdezze...a slacker -r parancs hatására találtam még egy ilyet a listában:
az előző 2.92-es verzió eltávolítása után.
uninstall ez is. Aztán felraktam ezt a verziót:
a mrdini féle verzió sem akart valamiért működni, asszem itt kezdett a felgyújtom érzés előjönni.
és ekkor már csak ez a verzió üzemelt a kettőből.Akkor uninstal ez is. És következett ez:
És ez mit ad isten, elindult...
Végre...
Jó kis tanuló pénz volt...
ui..1: ezek szerint tényleg bugos az a verzió ... f**ck ..
u.i.2: annyi még ami érdekelne, azt hol tudom bekonfigolni,hogy .torrent fájlokat oda tegye ahova én szeretném ?
-
mtibusz
tag
válasz
mtibusz #17382 üzenetére
Kezdek én már már semmit sem érteni....
próbáltam eltávolítani az egészet, most
elvileg nincs telepítve a Transmission!A slacker -r Transmission parancs is ezt igazolja vissza.
Ettől függetlenül el tudom indítani a /ffp/start/transmission.sh -val
és innen működik most: /ffp/tm/.transmission-daemonBejön a webes felülete is, látszólag jónak tűnik minden, amíg hozzá nem adok egy letöltést.
Utána áll és vár, nem csinál semmit, és nem is reagál semmire sem.Gyerekek valaki segítsen, hogy kell ezt mindenhonnan véglegesen kiirtani, és újra felrakni..
mert ott tartok, hogy felgyújtom .... -
mtibusz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Prémium Z77 félkonfig - i7-3770K + Asus P8Z77-V Deluxe + 32GB G.Skill 2400Mhz + Be quiet! hűt
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Keresünk dokkolókat
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest